zdravim, prezrite si v google chrome alebo v safari moj profil alebo profil uzivatelky @india , prejdite myskou cez horne menu, vsimajte si animacie.. pekne?
ano, ja som tu animovatelnost nepridal preto, aby hned vsetci zmenili na safari alebo chrome.. skratka, ked niekto pride na moj profil s tymito prehliadacmi, bude len trosku obhateny, tot vse
ked uz sme pri tych webkach...nevie niekto ako si mozem dat na webku prehravac hudby? nemyslim ten deezer, nieco podobne ako sa da dat na myspace alebo facebook. skusala som sem dat nejaky flash player co mi ide na ms ale tu nefunguje
@tomas .. takto isto funguje jQuery.. mozes vytvarat rozne toolboxy, vysubat obsah, skrivat.. nehovorim, ze takto cez css, ale funguje to na tom istom principe a da sa s tym robit to iste co s jQuery
No mne to pride absolútne zbytočné a až prehnané mať to na dvoch tkačítkach ale mať to na všetkom preboha prečo? to je ako keď dieťa objaví slovo polievka ana všetko povie polievka... také no... a jedna vec keď už si to dával predpokladám precentuálne zväčšovať mohol si si dať tú prácu a radšej to nahradiť nejakým iným vektoroidným obrázkom lebo to rozpixelovanei je naozaj že nepríjemné hlavne na Webky vedľa loga birdzu ale inak je to fajn a keby sa to použilo striedmenjšie moholo by to byť aj velmi fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Otazka: Je dobre davat na webky funkciu, ktoru 95% ludi neuvidi? Lebo malokto ma Google Chrome alebo Safari...
Kto si chce stiahnut a vymenit Firefox, Operu alebo Internet Explorer za Safari alebo Chrome, tak tuto to je:
» www.apple.com/safari/...
resp.
» www.google.com/chrome/...
ale to posuvanie ma nejak nevzrusuje