Niekedy ked som v tych castiach bratislavy v ktorych sa normalne nevyskytujem, uvedomim si ze toto mesto ma strasne vela peknych zakuti ktore niesu tak zname, a pride mi to ako skoda. Napriklad v petrzalke pri dostihovej drahe alebo taka luka za dlhymi di
Vačšinou ak niekde idem (kde som bol len pár krát,alebo vôbec) idem tam cielene a nezostane mi čas na obzeranie mesta..ak mám času viacej,tak si vždy pochodím,ale neviem či to,čo som objavil poznám len ja,alebo celé mesto
Musím uznať, že Bratislava také má... Aj som čítala jeden blog s miestami, o ktorých si myslím aj väčšina bratislavčanov ani nepočula...
naše mesto je maličké a z každej strany obkolesené vrchmi a lúkami... takže tam moc zákutí nie je... ale blízko je lúka s výhľadom na celé mesto, to je fajn... a na letnú turistiku fajn cestička a "promenáda" popri rieke... takže ked sa chcem ísť prejsť či vyčistiť hlavu, mám rozhodne kam
Zbožňujem moje mesto a poznám jeho najrôznejšie zákutia oveľa lepšie, ako rušné časti. Nestotožňujem sa napíklad s tým, čo napísala @walrus , pretože moje mesto je tiež veľmi malé, no má množstvo kadejakých zaujímavých oblastí, ktoré bežní ľudia ani nepoznajú a tiež zvyknú hovoriť, že to mesto je príliš malé na to, aby v ňom niečo bolo.
@defender presne, napriklad niekedy chodim do bernolakova (dedina pri blave) kde som predtym byval a teraz tam mame chalupu, a tiez zistujem kolko je tam peknych miest kde som nikdy nebol hoci som tam vyrastal.
Ale. Poznám spôsob ako sa k takým miestam dostať. Kde môžete naraziť na mega opustené miesta, budovy, o ktorých nemáte ani šajnu, lebo ich nevidno alebo na strechy s výhľadom na celú Bratislavu.
Há, ale nikomu nepoviem ako, pretože by to už potom nebolo také tajné a každý by to skúšal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vačšinou ak niekde idem (kde som bol len pár krát,alebo vôbec) idem tam cielene a nezostane mi čas na obzeranie mesta..ak mám času viacej,tak si vždy pochodím,ale neviem či to,čo som objavil poznám len ja,alebo celé mesto
» mpba.sk/...
naše mesto je maličké a z každej strany obkolesené vrchmi a lúkami... takže tam moc zákutí nie je... ale blízko je lúka s výhľadom na celé mesto, to je fajn... a na letnú turistiku fajn cestička a "promenáda" popri rieke... takže ked sa chcem ísť prejsť či vyčistiť hlavu, mám rozhodne kam
@thrwtchr boze,ty si taky zly!
@flussica → musime urobit tie lepky!
Ale. Poznám spôsob ako sa k takým miestam dostať. Kde môžete naraziť na mega opustené miesta, budovy, o ktorých nemáte ani šajnu, lebo ich nevidno alebo na strechy s výhľadom na celú Bratislavu.
Há, ale nikomu nepoviem ako, pretože by to už potom nebolo také tajné a každý by to skúšal
» bit.ly/bsgRUm...