Ak je to chlap, od ktoreho cakam kedy ma pozve..tak nech to napise aj cinsky..hlavne ze tam vidim tu sancu byt spolu..
Ak niekto, s kym, necem byt..moze napisat aj tu naj basen svetaaaa
my ženy neraz len ešte nevieme, že niekoho chceme (ale zas netreba sa na to ani zďaleka spoliehať). boli takí, čo ma po pár stretnutiach presvedčili, že stoja za to a boli takí, ktorí ma o tom proste nepresvedčili (takých bolo bohužiaľ viac).
najlepšie je pozvať dievča tak, že ani nebude poriadne vedieť, že idete na rande...
Nevolám dievčatá vonku cez FB už radšej to už radšej sám budem pokiaľ sa s nimi moc nepoznám.. Raz som tak jednu zavolal a uplne akože ona vkuse rozpravala (čo je dobre lebo aj som nevedel o čom s ňou kecať) ešte ani jej hlas sa mi nepáčil ta som ju doviedol ku kamarátom.. a sa spoznali.. a teraz je s každým z nich kamarátka aj spolu dlho chodili von ako ona s mojou bývalou "partiou" len so mnou nekecá už
raz som mal jednej napísať na FB..keďže stím kamarát prišiel a prvé čo ma napadlo .. že WTF .. what's wroong cez fb to čo je za dobu ľudia mimo FB sa asi hanbia... hmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak niekto, s kym, necem byt..moze napisat aj tu naj basen svetaaaa
cau, isla by si so mnou zajtra sadnut von na kavu? chcel by som s tebou pokecat.
najlepšie je pozvať dievča tak, že ani nebude poriadne vedieť, že idete na rande...