@h8u áno áno spojená ale nemusia byť nahý dostávajú aj plachty ale niektorí sú radšej keď sú radšej bez nej. Po saune ešte sa idú schladiť do bazéna a ten je samozrejme tiež pre všetkých, čiže tam sa vidia aj keby nechceli
@ridiculousnotion@istsinka bez urazky, ale myslim si, ze toto je fakt ta posledna vec, nad ktorou by ste sa mali pozastavovat, posudzovat inych a kazat im, co maju a co nemaju robit.
@frez naozaj sme nikoho neodsúdili, len sa nám to zdá negustiózne a pre nás nepríjemné toť vše a keď je tu téma o tom pozastavujeme sa nad tým... a určite neprestanem mať niekoho rada len preto že sa neholí alebo čo
Fujha keby na mňa niekto vytiahol chlpatú piču grciam polobetón ešte tri dni a tri noci, a potom by som sa šiel obesiť aby som nemusel žiť s tou traumou
@ridiculousnotion nie je to nehygienicke (teda ak sa sprchujes castejsie).. pretoze rovnako ako chlpy v nose, tak aj chlpy medzi nohami robia prirodny filter, ktory zachytava bordel. Ono vsetko na/v ludskom tele splna urcitu funkciu. Mne osobne chlpy na pici neprekazaju a paci sa mi to viac ako hola zlepena pica jak keby jej majitelka mala 12 rokov..
@antifunebracka tak to je taká maličká sauna vieš a väčšinou tak chodia tí istí ľudia občas príde niekto nový ale nikomu to neprekáža a ja napr by som do takej šla ale len keby šiel aj môj muž po prvé samu by ma asi ani nepustil a po druhé aj tak by som chcela aby šiel so mnou
@dookahn nemusim byt gynekolog aby som vedel, ze chlpy plnia ochrannu ulohu. Alebo si myslis, ze ich tam mas len preto aby si mal na com tupit ziletky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Počkaj, to normálne akože spojená sauna.. že cudzí chlapi a cudzie ženyx.. a sú tam NAHÍ??? o________O
Čo ak sem príde nejaký schizofrenický magor a bude od teba pýtať video?
Len pre informáciu, to, čo tu písal @tommyhot je všeobecne známe.
@istsinka spojena sauna... to pocujem 1.x! tusim vytvorim anketu, kto by do takej isiel, bo mam pocit, ze nik☺
samozrejme hadam nebudem pestovať ZOO
BEZ FANTAZIE ,PATLANIE