no,tak s tým teda fakt suhlasim,ale ako vždy,nemôže to platiť na 100% žien,ale určite to platí na dobrých 80%. Poznám tiež mnohé také,ženy priťahuju "zlí chlapci",ktorí ošukaju a odídu,a ony maju z toho zlomene srdce a mal to byť ich buduci manžel. Tá škola partnerského života by sa fakt hodila
ja mam jednu kamosku a frajer jej vsetko kupuje, plati jej dovolenky je k nej strasne mily a ona nanho stale nadava co je dost blbe od nej, ja by som si takeho vazila aj mama ma taku kolegynu co jej manzel kupuje stale nejake darky, zlato a sperky a je k nej dobry ale to zas aj ona k nemu
Priznajme si mile slecny ...Autor clanku nie je daleko od pravdy S kazdou novou znamostou sa mi prvy mesiac, 2-3 osvedcilo robit zo seba kretena Nevolat, casto hrat nezaujem a okorenit spolocne chvile aj stipkou arogantnosti. Hoci naozaj, by som najradsej bol stale s nou, nosil jej kvety aj kazdy den a vyplatu nechal v zlatnictve ...Slecny sa casto aj stazuju pocas toho prechodneho obdobia, ale vzdy je na nich vidno, ze presne taketo spravanie ich namotava ... Este stale tomu celkom nerozumie, ale je to taaak
ked je zenam dobre tak sa nepozeraju nato ze im je dobre ale sustredia sa na ine veci a nevsimaju si ine ... nie vsetky ale vacsinou to tak plati ... a niesu take iba zeny aj muzi su taki ale u zien je to castejsie
ja som mala vsetkych frajerov dobrych chlapov, teraz mam toho uplne najlepsieho podla mna nie je lepsej veci ako mat dobreho chlapa. babam, ktore si to nemyslia by som dopriala zazit pocit ked im chlap vulgarne nadava...
Taky stereotypno-grafomansky tisickrat omielany blabol ohrdnuteho chlapa, ktory to mozno ani sam nezazil. Podobne ponosky, ale z opacnej strany pise Hanca, Anca aj Kata na temu "Preco ked chlap zbali vela zien, tak je velky hombre, ale zena je hned stetka?" snad kazdy den na svoj blogisek. Bla bla.
A btw, princa Krasona na bielom koni si strcte volakam, zeny chcu statnych Drakobijcov
je na tom síce niečo pravdy ale netreba hádzať všetky baby do jedného vreca....je totiž pravda, že chalani sú na tom tak isto...a stále sa to omieľa aké sú baby svine,akí sú chlapi svine....takže je to len ďalší článok ktorý hovorí o tom istom čo všetci vedia už dlho...
samozrejme že sa nájdu aj výnimky, ktoré sa takto k chalanom nesprávajú...ale mám aj kamarátku ktorá svojho chalana pod*ebala už niekoľko krát a vôbec si ho neváži...žiadneho chalana si vlastne nikdy nevážila....a stále sa na ňu lepia,tento jej by jej aj modré z neba zniesol a ona si ho zase neváži....a mňa zase takíto normálni obchádzajú...
Môj názor je taký, že za to si môže muž rovnako ako si za to v opačnom prípade môže žena. Autor článku mal evidentne komplex z nevydareného vzťahu.
Hoďme všetky ženy do jedného vreca a utápajme sa v žiali ako nás všetky využívajú, ničia a ignorujú naše pocity. Autor článku by si mal dať facku a potom si usporiadať svoj život a hľadať chybu v sebe a potom v ženách.
Protiklady sa priťahujú ak osoba A sedí doma za telkou a aj osoba B sedí doma za telkou, obaja sú introverti ako sa môžu nájsť? Ak osoba A sedí doma za telkou a chová sa introvertne no a osoba B sa za nieakých okolností stretne s touto osobou tak do života osoby A začne prinášať zmenu, nové udalosti ktoré budú osobu A tešiť no ak je osoba A neprispôsobivá nenaučí sa prinášať niečo nové do života osoby B a tak osoba B bude nešťastná a osoba A bude šťastná tak ako to hovorí článok.
No stále môže osoba B stretnúť niekoho s extrovertnou osobnosťou ktorá má len iné záujmy a názory a tak budú obaja prinášať do svojho života zmenu a ich vzťah nebude ničený a budú obaja šťastný.
Takže pozerať sa na ženy ako by ublížili, alebo permanentne ubližovali mužom bez uznania časti vlastnej chyby je iba ďalšia chyba, rovnako je to v opačnom prípade.
@carrie ...Tak, tak, je to tak Vy zeny sa proste nesmiete nudit.
Musite stale nieco riesit, o niecom premyslat... Ak je vas typek kustik arogantny a neznesie vam zakazdym modre z neba, tak mate moznost klast si otazku "Preco ?!" ... A hned mate o zabavu postarane ...
Naproti tomu ak vam typek znesie k noham modre z neba, az prehnane sa snazi, aby ste sa citili co najlpsie.
Hned sa zacnete nudit ... A taky typek skor, ako neskor konci
Samozrejme ani hru na na kretena netreba prehanat ...Vsetko z mierou
@nobile myslím, že asertivita je výstižný pojem. Arogancia mi príde ako prehnaná. Myslím, že to je tá zlatá stredná cesta. Inak keby, že ťa frajerka nudí tiež by si s ňou dlho nevydržal. Takže to platí aj pre mužov aj pre ženy.
@nobile tak myslím si, že vždy je vo vzťahu čo vylepšovať a priniesť do vzťahu, inak tiež nepotrebujem žiadnu bokovku, to je pod moju úroveň podje*ávať dievča s inou.
No jasné, že je dôležité sem tam aj odmietnuť, prípadne spraviť niečo neočakávané aby som si udržal určitý druh tajomnosti a prekvapivosti. Prečo im za mlada dávať čas na relax? Relaxovať budú na dôchodku
No a keď sme pri tom, že slečna ide z kože vyskočiť tak až na prípady, že je slečna fakt odôvodnene vytočená je to ako prilievať benzín do ohňa, alebo ak chceš tak inak povedané prinášať energiu do lásky .
@nobile Presne toto som sa naucilaj ja,atoucenie saje najhorsie.Mne dkoncaeste povedalasama nebud na mnamoc dobry lebo budem zla.touz davno skoncilo ale do dalsieho vztahu urcite nepojdem cez dobrotu a mile slova kazdy den a vsadepritomnost.Zensky mozog je hlavolam co sa nikdy nepodari vyriesit,ale priblizit sa vysledku je dost na to aby si o nich dost vedel.
@kaylee Zle si pochopila mna ako aj clanok.Exprexivne napisany clanok o malej pravde z urciteho okruhu zien a chlapov nevynimajuc.On nevraví len o tom byť romantický a presladený,to zasani ja nemám rád u žien a verím že aj oni na nás.Ale keď už sa chlap správa milo a dajme tomu aj stále-čo je na tom.Keď nechce byt chrapúň a človek čo hreší,neváži si druhych,ale chce všetky svoje city dať len tebe.Hmmm...?
@webino ...Zeny su pre nas prave preto take uzasne, lebo sa v nich nedokazeme vyznat ...Ja osobne mam taktiez rad "challenge" a s kazdou novou znamostou, je to nova moznost naucit sa nieco viac, zdokonalit sa... Rast, ist hore
@kaylee ...Od dievcata v tvojom veku sa takyto nazor ocakava, predpoklada skoro az vyzaduje
@nobile Pravze aj ja iba konstatujem lebo kazda taka situacia kde bola zena akohlavolama luskal som aluskal som a nic a az neskor pri dalsej prilezitosti sompochopil co a ako!
@webino ...Mi pripadas, akoby si mal len same katastroficke skusenosti s neznym pohlavim a nejako sa nad to nevedel povzniest...
(...nie len z tohto fora usudzujem...)
Daj si studenu sprchu, chod si zabehat, potom si naraz nejaku kocku v bare a hlavne sa na nu nenamotaj...
Ked sa namotas skor ako ona, skor sa z teba stane kokutek co robi zo seba sasa... Ked sa namota aj caja, je to v pohode. Jej to imponuje, ze si saso, ale inak nie
@nobile Vsak to je to ze na to narazenie kocky v baremoc niesomto nieje pre mna len tak nachvilu na jednu noc len tak bla bla.A neboj povzneseny som.Keby som nebol tak anijednu basen ci vobec o tom pisat by som nemohol.
prečítala som si po 1. a je mi už jasné, že to písal dáky zakomplexovanec, ktorého dáka odkopla.. inak považovať za vrchol romantiky to, že dievča odprevadí domov je moc už aj na mňa a to som chodila s riáadne neromantickým hovädom no takéto veci sú samozrejmosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
to je nechutne to (skoro) nikto nema rad
Lenže na druhej strane, dobrých chalanov je tiež málo, lebo sú väčšina kokoti.
Čiže tých pár si pekne sadne a tých veľa sa budú navzájom podjebávať. Je to smutné, ale je to raz tak..
Kedy to prestane ľudstvo riešiť?
predpokladam, ze vsetky zeny suu len vyuzivacne mrchy a on je ten nedoceneny dobry chlapcek.
CHUDAK
A btw, princa Krasona na bielom koni si strcte volakam, zeny chcu statnych Drakobijcov
samozrejme že sa nájdu aj výnimky, ktoré sa takto k chalanom nesprávajú...ale mám aj kamarátku ktorá svojho chalana pod*ebala už niekoľko krát a vôbec si ho neváži...žiadneho chalana si vlastne nikdy nevážila....a stále sa na ňu lepia,tento jej by jej aj modré z neba zniesol a ona si ho zase neváži....a mňa zase takíto normálni obchádzajú...
Hoďme všetky ženy do jedného vreca a utápajme sa v žiali ako nás všetky využívajú, ničia a ignorujú naše pocity. Autor článku by si mal dať facku a potom si usporiadať svoj život a hľadať chybu v sebe a potom v ženách.
Protiklady sa priťahujú ak osoba A sedí doma za telkou a aj osoba B sedí doma za telkou, obaja sú introverti ako sa môžu nájsť? Ak osoba A sedí doma za telkou a chová sa introvertne no a osoba B sa za nieakých okolností stretne s touto osobou tak do života osoby A začne prinášať zmenu, nové udalosti ktoré budú osobu A tešiť no ak je osoba A neprispôsobivá nenaučí sa prinášať niečo nové do života osoby B a tak osoba B bude nešťastná a osoba A bude šťastná tak ako to hovorí článok.
No stále môže osoba B stretnúť niekoho s extrovertnou osobnosťou ktorá má len iné záujmy a názory a tak budú obaja prinášať do svojho života zmenu a ich vzťah nebude ničený a budú obaja šťastný.
Takže pozerať sa na ženy ako by ublížili, alebo permanentne ubližovali mužom bez uznania časti vlastnej chyby je iba ďalšia chyba, rovnako je to v opačnom prípade.
máš zaujímavý názor, resp. skúsenosť..
a ako holka ti môžem povedať že máš aj v niečom pravdu
@ucholak
pekne napísané, dá sa povedať že súhlasím
Musite stale nieco riesit, o niecom premyslat... Ak je vas typek kustik arogantny a neznesie vam zakazdym modre z neba, tak mate moznost klast si otazku "Preco ?!" ... A hned mate o zabavu postarane ...
Naproti tomu ak vam typek znesie k noham modre z neba, az prehnane sa snazi, aby ste sa citili co najlpsie.
Hned sa zacnete nudit ... A taky typek skor, ako neskor konci
Samozrejme ani hru na na kretena netreba prehanat ...Vsetko z mierou
ale tak zas, nejde len o nás ženy ale aj o Vás, vy sa tiež nesmiete nudiť..
ja môžem hovoriť len za seba že stereotyp nemám rada..
no ale tak ako hovoríš..treba zlatú strednú cestu nájsť
@nobile myslím, že asertivita je výstižný pojem. Arogancia mi príde ako prehnaná. Myslím, že to je tá zlatá stredná cesta. Inak keby, že ťa frajerka nudí tiež by si s ňou dlho nevydržal. Takže to platí aj pre mužov aj pre ženy.
Hoci neviem, ako ty @ucholak , ale ja ked som vo "vztahu" spokojny a nic mi nechyba, tak uz dalej nehladam...
Na druhu stranu vacsina slecien, aspon co ja mam skusenost zacinaju byt casto krat prave vtedy nespokojne... Ked maju pohodicku pohodu(nudia sa...)
Preto musi byt nasinec stale v strehu, nespohodlniet...
Obcas pripravit nejake to vzruso ...Z casu na cas odmietnut ist s partnerkou do kina a radsej skocit na pivo, ci diskoteku sam
Slecnaa pojde cely vecer z koze vyskocit, a ked sa vratis schladi ta dlhym zoznamom vycitiek, ale za tu iskru v jej ociach to vzdy stoji
A ked sa vykeca aj ten "zmierovaci" sex je castokrat vasnivejsi nez "regular/standart" sex...
Tiez som si preskakal bezdovodnych a nelogickych rozchodov, kym som sa to naucil...
Teraz uz zvyknem pustat slecny k vode sam a preto, ze na to mam dajme tomu dovod...
(Hoci par vinimiek uz tu bolo aj po tom co som sa naucil pravidla hry
Hold, existuju aj "extraordinary" slecny na ktore neplatia "regular" metody...)
No jasné, že je dôležité sem tam aj odmietnuť, prípadne spraviť niečo neočakávané aby som si udržal určitý druh tajomnosti a prekvapivosti. Prečo im za mlada dávať čas na relax? Relaxovať budú na dôchodku
No a keď sme pri tom, že slečna ide z kože vyskočiť tak až na prípady, že je slečna fakt odôvodnene vytočená je to ako prilievať benzín do ohňa, alebo ak chceš tak inak povedané prinášať energiu do lásky .
@kaylee ...Od dievcata v tvojom veku sa takyto nazor ocakava, predpoklada skoro az vyzaduje
(...nie len z tohto fora usudzujem...)
Daj si studenu sprchu, chod si zabehat, potom si naraz nejaku kocku v bare a hlavne sa na nu nenamotaj...
Ked sa namotas skor ako ona, skor sa z teba stane kokutek co robi zo seba sasa... Ked sa namota aj caja, je to v pohode. Jej to imponuje, ze si saso, ale inak nie
...Asi uz nemam co k tejto teme dalej
Mier s tebou...
Mier aj s tebou .-D