Pripadá vám toto ako zima? Vonku je 1o°C a sme bez snehu :/. Mohlo by poriadne nasnežiť aby bolo všade bielo, no nie? Dnes som vyšla von a normálne som si myslela, že je jar :/
Toto forum ked zhliadnu priatelia spod Tatier, co este doteraz odhrnaju sneh spredo dveri, aby mohli ist kupit kapra a zapojit vianocne osvetlenie, tak Ta asi na tisic krat preklinaju
ja som napriklad osobne velmi smutny z toho, ze sa takto oteplilo..vianoce na blate = cista prehra.. a aj zimu mam rad a zajtra ma prsat este navela, aby to bolo dobre uplne
tu snehovu sracku si nezela nikto okrem psychoptatickych deck ktore trpia komplexami z tych zasranych santov v najvacsich blavackych nakupnych centrach...boh ti zehnaj na ceste zivotom
@lucia199513 co je zle na tom, ze niekto chce, aby rocne obdobie, ktore v nasom podnebnom pasme vzdy bolo, aby take aj bolo..a nie v zime 15stupnov a dazd.. nech si picuje kazdy co chce, sa tu neobuvaj, ako psychopaticke decko sa necitim, mozno tak psychopaticky mlady pan !
@lucia199513 viesco, tak ty potom bud tu v lete ked tu jebe 40 na hlavu a smog je tu ako kokot, dobre ? a potom rozpravaj o tom co komu vadi, kazdemu neco vadi, ale ja sa neobuvam do teba, za to.. teda asi sa uz obuvam, ale mam padny dovod
@flussica@6 aj na Chopku je 0°, na Lomnickom -2°, takze neviem, ktori priatel spod Tatier nema odmäk teraz... a vyhliadky na to, aby do takehoto hicu nasnezilo, su slabe.
starka byva na orave, ja byvam v sahach(hranica s madarskom) takze poznam aj tie 40-tky..je to nieco uplne ine jak zima... neobuvas sa , nemas sa do coho..zial bohu ja poznam obe situacie
@lucia199513 sa neposer aj z oravou, zijem na Liptove, za beznu sucast bezneho (zial, v poslednych rokoch uz skor "vynimocneho") zimneho zivota povazujem vstat rano o desiatky minut skorej, aby sa odpratal sneh z chodnika a spred brany + pocetne odhadzovanie a odmetanie snehu pocas dna a hoci nevravim, ze sa mi to chce robit, je to tu normalne a taketo pocasie pocas Vianoc ma tak ako @n0win0u -a naplna smutkom a znepokojenim.
@lucia1995513 okrem toho, sice v Sahach to asi moc nepocitujete, ale pre Slovensku ekonomiku je dost pozitivne, ked k nam chodia zahranicni turisti a pocas dovoleniek v horach minaju peniaze u nas. ked nie je sneh, tak nemaju velmi dovod chodit lyzovat sem...nehovoriac o tom, ze aj sluzby u nas a dalsie veci nie su ktovieake...ale to uz je o inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
najprv chod sa pozriet hore na oravu, odzi si tam v zime min. 2 tyzdne a potom si zelaj zimu
starka byva na orave, ja byvam v sahach(hranica s madarskom) takze poznam aj tie 40-tky..je to nieco uplne ine jak zima... neobuvas sa , nemas sa do coho..zial bohu ja poznam obe situacie
@lucia199513 apropo ty si myslis, ze som este nebol nikde mimo zapadu Sloevenska ? alebo, ze neviem co je to ked nasnezi meter snehu a je -20 vonku ?
TO je jediné prekvapenie, ktoré môže zajtra byť.
že sa zobudím, a bude krásne snežiť .