Čakala pre domom asi štvrť hodiny , keď sa z pravej strany k nej začalo rútiť červené ferrari. Bola ako opantaná, jeho vždy videla v tom najlepšom zmysle, ale toto ju dostalo. "Má nové auto! Nové ferrari"! Kričal jej neznámy hlas v hlave. Auto zastavilo a z neho vystúpilo niečo ako sám Boh. Vlasy mal čierne krátke, upravené do moderného účesu. Oči mal modré ako nebo a jeho celkový vzhľad pripomínal vzhľad sexuálneho boha. Bol proste dokonalý.

"Ahoj, pozdravil ju milo. Tak čo, môžme vyraziť?" Tvár mal tak dokonalú, Radka sa nevedela vynadívať. "Och, áno jasné," vyjachtala zo seba. V aute jej vtisol na pery dlhý bozk. "Nechcel som , aby vaši niečo hovorili, vieš , ako to dopadlo minule ." Viem, odvetila chápavo."

Radkin otec je trocha staromódny. Myslí si, že dcére sa niečo stane, už keď ide vyniesť smeti do kontajnera cez ulicu. Jej mama je celkom v pohode. Dobre vyzerajúca žena s postavením. Radka zdedila vlasy o mame. Aj ona ich má dlhé plavé a vlnité. Každé dievča by ich chcelo také mať, no ona si nemyslí že sú dokonalé.

Keď sa blížili k domu kde mala byť párty, Max spomalil.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár