Je mi z toho na grcanie. Naši ma počuli šukať s (pre anonymitu ho nazvime Damian) Damianom a sú poriadne nasratí. (A pritom som mala orgazmus.) Z Damiana mi je po včerajšku tiež na grcanie. A mamine zase zo mňa. Aká irónia.

Damian mi povedal, že od tretieho sexu vie, že mi to nie je jedno. (A pritom sme sa dohodli len na živočíšnom sexe, pretože sme obaja krásni, ale vzťahy riešiť nechceme, chceme sa len zabávať, užívať si a najlepšie jeden s druhým, ale nič záväzné.
HOP! Ale ja som proste žena, do riti, ja city neviem dať bokom! Myslela som, že viem, ale proste nie.)

Takže teraz vedome zneužíva moju lásku? Asi ma bolí brucho. Dúfam, že to je z krámov čo čakám a nie nejaké chlamídie (vraj sú teraz strašne rozšírené), alebo decko!

Šukali sme na poli. Vlastne, milovali sme sa na poly.
Lebo ja ho milujem, on mňa nie. Polovica.
Ako to mohlo byť počuť cez cestu k nášmu domu? Aha, bola "tropická" noc a naši mali okno na spálni dokorán.

Balil predo mnou inú babu (sedela vedľa mňa), a pritom sa tváril tak nežne vždy keď sme sa stretli pohľadom. Chcel skúsiť moju hranicu žiarlivosti? Chcel si otestovať, čo už dávno tuší? Že MI TO KURVA NIE JE JEDNO ?! Alebo mu to len bolo proste jedno? A ako ma potom mohol tak ľahko po 20-tich minútach presvedčiť, že on nebalil ju, ale ona jeho? A ako som mu cez to všetko mohla ešte ten večer vyspať ?!

Lebo ma objal a ja som sa utopila v jeho vôni.

Ale preňho to akože teraz znamená, že predo mnou môže pokojne baliť iné ženy? AHA, nemôže. Lebo som mu spravila scénu. Ale vlastne nakoniec aj tak dostal, čo chcel. Lebo som pri ňom "tá slabšia, proste tá, čo viac miluje". (Všetko sa raz každému vráti, bola som arogantná sebavedomá a len som dupala po všetkých chlapoch. Nech sa páči, teraz si to všetko vyžeriem.)

A to teraz tá baba, čo ju balil je v jeho očiach dáma a ja jeho osobná šľapka, čo mu vždy dá? Asi sa fakt idem vygrcať.

Tuším aj sused bol na záhrade, keď som nad ránom zatvárala bránu a z vlasov si vyberala nejakú burinu. (Kde je tá stará dobrá kočka, NA ÚROVNI? Veď včera som šukala niekde na poli PREBOHA!) Dúfam, že sused bol aspoň z polovice tak opitý ako ja. Alebo ma počul aj on a bude to opretý o plot klebetne rozprávať ďalším a ďalším susedom, až sa to dostane možno až priamo k tebe.

Nie, je to dostatočne trápne na to, aby o tom niekto rozprával, zavesený predlaktiami na plote.

Ozaj, ešte keď sme boli všetci pokope v podniku, tak kamarátovi povedal, že ma na výške nejakú baletku (isto okrem ďalších 300). Tvárila som sa zažrato do nejakého rozhovoru s tou babou, čo ju balil. Ale môj mozog to spracoval. Vlastne... Nespracoval. Keby áno, tak mu nepodľahnem. Znova. A zas. Lacne. Na poli pred vlastným domom. (Nie som z dediny, máme na konci mesta také malé políčko, slúži asi len ako kulisa. =D)

Cítim jeho vôňu na krku a vo vlasoch. Milujem ho až tak, že sa nechám ponižovať.
JA !!!!!!
Sklamala som samú seba. Len by ma zaujímalo DOKEDY ?
Dokým mi to nedá cez hubu a padne mi to všetko na hlavu. Zhodí na zem, a udupe ma to ? Mám pocit, že sa to už stalo. Svet prestal mať pointu. Som vlastne naivná hlupaňa, ktorá čaká, že prevychová kurevníka.
(A čo ? Kokot ? Každý sme nejaký.)

Len viem, že s Damianom už nikdy nič nechcem viac mať. Ale zároveň som si absolútne istá, že keď sa na mňa pozrie tým svojím pohľadom a usmeje sa tak nevinne ako to najrozkošnejšie bábätko, zase podľahnem ...
Lebo ho bezpodmienečne a neodvolateľne milujem!
Nemôžem spávať. Nemôžem sa sama sebe pozrieť v zrkadle do očí. A vlastne... Mám pocit, že v odraze už vidím celkom iného človeka. Toto už nie som ja. Toto je nejaká trápna náhrada s mojou tvárou a telom. Kde je moja hrdosť? Pri ňom ju strácam. Dajte mi niekto facku. Alebo piko, extázu, to je jedno. Len nech sa necítim ako handra.

Nenávidím sa. Nenávidím ho.

Musím spraviť bodku, lebo toto ma zvnútra zabíja. Ja som asi masochistka, do piče tam! Prečo som od neho už dávno neušla? Bolí ma žalúdok (budem mať z neho vredy nakoniec). Skúsim obmedziť alkoholické stavy eufórie. Zamedzím tie dokonalé orgazmy. Zamedzím tomuto celému.

Som nad vecou. Vôbec nie. MILUJEM HO! Nenávidím, zbožňujem, zatracujem. Tvárim sa že je to fajn, že mne je fajn, ale sama viem, že som rozlámaná na tisíce kusov a pohromade ma drží len pokožka.

Dnes si na papier spíšem všetko čím ma raní, aby som sa už konečne nasrala, aby sa už konečne vo mne niečo pohlo! Ale viem, že sa to minie účinku. Bude mi len horšie.

Ničí ma. Ničím sa.

Som troska. Chce sa mi plakať, kričať, grcať a zomrieť zároveň. Zničilo ma to. Nevládzem ďalej "bojovať" so vztýčenou hlavou. Nič ma nebaví. Ani dýchať. Pre mňa už všetko stratilo zmysel. Nežijem. Prežívam.

Vráťte čas o 2 roky dozadu, keď som snívala o presne takom chlapovi ako je Damian. S rovnakým výzorom, s rovnakou chôdzou, s rovnakým štýlom, s rovnakými plnými perami, s rovnakou jamkou na líci - keď sa usmeje, s rovnakým znamienkom na nose, ktoré tak nemá rád.
Akurát, že ten chlap v snoch ma miloval!
2 roky dozadu... Keď som ešte mala cieľ so všetkými byť kamarátka, keď som túžila ísť na medicínu a byť niekto. Dnes je moja priorita nezblázniť sa.
Hmmm.. Ale som príliš hlúpa nato, aby som sa zbláznila.

Som asi ten typ ženy, ktorú bude muž mlátiť a ja ho budem ďalej slepo uctievať. Je mi fakt hrozne. Túžim sa stratiť - PUF! A už by som nebola.
(Ježiš, dievča! Zobuď sa! On ťa má len na sex!) A ja som tiež mala mať jeho. Ale cezo mňa to prerástlo. Nedodržala som slovo, takže je to vlastne okej, nie? NIE!

Dajte mi trávu. Áno, dnes si dám fono. Dúfam, že vyflešujem a nebudem čeliť nástrahám Damiana aj dnes večer.

Nenávidím ho, ty môj boh ako len ja ho nenávidím!

 Blog
Komentuj
 fotka
bibla  17. 7. 2010 12:17
no nezávidím ti... toto by som nechcela. musíš to mať ťažké teraz
 fotka
ikuto  17. 7. 2010 12:20
ak to je vymyslené... tak perfektne vymyslené a ak to je reálne tak je to fascinujúce ale tak byť tebou skús na neho zabudnúť a nájsť si iného, normálneho
 fotka
gothicpoethic  17. 7. 2010 12:21
@ikuto Keby to bolo také jednoduché, tak tento blog neexistuje
 fotka
cetucetkaa12  17. 7. 2010 12:29
je to tazke..chapem na jednej strane si urcite vravis ze nebuduce s tym skoncim a na druhej ze teras hned ved ide len o sex...ale jeto tzkee
 fotka
h8u  17. 7. 2010 12:31
Bože. Mne sa stalo presne toto isté Teda, nebrala som to až tak tragicky a dopomohlo mi to, že chlapec to s dievčaťom, ktoré "naozaj vôbec nebalil, ale ona jeho" zahral na lásku a teraz si spolu veselo nažívajú a mňa ledva pozdraví



Takže, chápem to. Niekedy si tiež myslím, že je lepšie sa do niečoho takého nepúšťať. Ale zober si to z tej stránky, asi to nebude ten sex, prečo si sa doňho zaľúbila - stalo by sa to aj keby ste boli len kamaráti (naozaj LEN). Aj keď by si asi nemala ten hnusný pocit, že ťa využíva..



Proste, je to perfektne napísané a.. taktiež viem, čo prežívaš, aj keď nie až tak intenzívne



Snáď sa ti to čo najskôr vyrieši
 fotka
malapohroma  17. 7. 2010 12:36
boze to je kkt



uvidis.. az sa z toho dostanes budes ho nenavidiet.. a on ta bude chciet!
 fotka
lola8  17. 7. 2010 12:44
musis s tym skoncit..
 fotka
bonita  17. 7. 2010 14:06
Šukali sme na poli. Vlastne, milovali sme sa na poly.

Lebo ja ho milujem, on mňa nie. Polovica.



geniálne to je



i keď pocity ti vôbec nezávidím, možno by to bolo lepšie ukončiť
 fotka
johnysheek  17. 7. 2010 15:52
ach joo ..
10 
 fotka
jaro1991  17. 7. 2010 16:05
ked taketo nieco citam, tak mi to pripomina, ake to je krasne zit vo vztahu kde obaja partneri miluju...



Myslim, ze ked sa on sprava takto, tak bud to zvladnes, a budes to aj ty vidiet len ako sex, alebo ho nechas. Lebo sama vidis, ze takto nemozes pokracovat.



A to s tymi susedmi... ach jaj Ma napadlo, ze raz ked som dosiel asi o piatej domov od jednej kamosky, tak ako som isich hore ulicou som len videl, ako sa hybu zaclony a rachocu rolety, a zhasinaju sa svetla, a podobne... som si na to zvykol
11 
 fotka
yachiru  18. 7. 2010 00:11
no teda za predpokladu ze je to skutocna vec tak si myslim ze ak by si mu dala najavo ze uz to naozaj takto dalej nebude lebo ti to nerobi dobre a on si fakt uvedomil ze sa chystas vytratit z jeho zivota (nie len vyhrazky a sceny ale daco co by ho o tej hrozbe aj realne presvedcilo) tak by mu mozno doplo ze si mozno ani neuvedomil aka si bola v jeho zivote dolezita
12 
 fotka
vladkyna  18. 7. 2010 20:28
Chápem ťa. Bohužiaľ ťa dokonale chápem
13 
 fotka
husky  19. 7. 2010 00:12
dokonale komplikovane
14 
 fotka
depropex  19. 7. 2010 00:19
ak je to fakt tak ti poviem jedno.



Si ešte malá, raz vyrastieš a radšej si dáš zašiť piču. Kôli svedomiu.



Nechávaš zo seba robiť sliepočku, dobre ti tak
15 
 fotka
blackknight  19. 7. 2010 10:01
Si fakt hlupaňa ak sebou nechávaš takto zametať vo vzťahu, kde sa tvoja rola dá prirovnať k rohožke. A fakt, že nám to sem všetko vyklopíš do blogu so záverom, že sa asi aj tak nič nezmení ti slepačiu hlavu s istotou dáva korunku.



Celé je to jeden veľký FAIL. Tvoj príbeh, problém aj blog samotný !
16 
 fotka
frez  19. 7. 2010 10:36
Co, preboha ziveho, ma sex s laskou? ABSOLUTNE NIC. Teda aspon nie v tom vyzname jak naznacujes tu. Odjakziva nemam rad detske nazory o sexe z lasky, alebo sexe ako dokaze lasky. A ze zo sexu sa zamilovat? HA! Ak, tak urcite nie kvoli tomu. Myslis, ze tymto blogom niekoho zaujmes a vsetci ta budu lutovat? PRESTAN. A prestan sa tvarit ako dolezita vynimocna a jedina na svete. Ako sa konci jedna z mojich basni: Si len dalsia z obrovskeho stada.
Napíš svoj komentár