Dáme si tému , rozpíšem sem problém ktorý nikoho nezaujíma iba mňa. Aaaaaa už to nie je zaujímavé. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. 

Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. 

Dalsi odstavec čo nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta.  Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta.

Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta.




 Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta.

Som fanatický katolík. Čo je niečo ako legálna schyzofrénia. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. 

 Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. 




Vlastne na nič sme neprišli odpoveď má iba sám pán boh, a nemám ani jednu reakciu na svoje výlevy. Ale namiesto hajzla je Birdz skutočne dobrá alternatíva. Ešteže ma v nedeľu počúva 6 (slovom šesť) osemdesiatročných stareniek v Starej Turej.  Amen. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. Toto už nikto nečíta. 

Vidíme sa zajtra. Veselé Vianoce.






 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
james98  24. 12. 2020 22:06
Skončíš v pekle
 fotka
funkyshit91  24. 12. 2020 22:24
@james98 Chlap zomrie a dojde si po neho čert. Vykračuje si s cigaretou a točí trojzubcom. Klepe kopytami. Číta jeho hriechy z dlhého zoznamu ako ho sprevádza peklom, nech si vyberie miesto.
-Vidím že hazarduješ, tak tu sú gambleri.
Otvoria sa mu dvere do obrovského kasína kde sa nalieva zdarma, ruch, rulety, blackjack, sexi čašníčky...smiech, výhry. Zavrú sa dvere.
-Okej ideme ďalej. Hmmm, ženu si podviedol pekne, frajer...Tu sú cudzoložníci.
Otvorí ďalšie dvere orgie v plnom prúde jeden na štyri. Dvaja na tri. Zhora zdola.
Gauče, postele, pódiá, masky, extáza...
Prekvapene pozerá dnu
-Videl si dosť, ideme ďalej. Hm hm hm..Ajaj! Ty si chodil do kostola?! No toto. Vieš čo...Ukážem ti katolíkov.
Otvorí tretie dvere a tam sa veriaci varia v kotloch, na ohni pečú okovaní k múrom. Bijú ich palicami, bičmi, hlava nehlava. Vreskot, plač, krv a slzy. Muky. Proste muky.
Vlečú ich z kože a temný hlas im naháňa výčitky.
Chlapje v šoku, zhrozene sa pýta čo sa deje:
-Nechápem, prečo im toto robíte? Iba za to že sú veriaci?
- Ja neviem, toto je ich peklo, oni to tak chceli...
 fotka
jankasimka  24. 12. 2020 22:34
Toto miesto na internete raz zmizne a bude ti vreskot chýbať. To už nikto nečíta. Ani ja sama. Sama si tu z toho robim dennicek. Toto miesto už nie je na čítanie... Toto miesto je minulosť, ale je príjemné v nej zaloviť a pochopiť... Že toto už nikto nečíta
 fotka
vreskot000  24. 12. 2020 23:49
chápeš prečo sa píšu články? ani jeden si môj neprečítal. nepoznáš ma
 fotka
18fliper  25. 12. 2020 10:00
akoze ale su tu horsi fanatici ako vreskot. on je za mna este vcelku ok.
 fotka
sajzousko  25. 12. 2020 13:07
Zistil som že veľa kresťanov má v sebe vnútorný boj s ktorým bojujú skrz ich vieru a rôzne myšlienkové pavučiny o Bohu čo úplná blbosť miesto toho aby si uvedomili že na veľmi veľa veciach až tak nezáleží a mali aspoň trocha v piči.
A ešte som zistil, čím väčší fanatik tým väčší falošný pokrytec, tento príklad tú máme tiež na B.
 fotka
funkyshit91  25. 12. 2020 15:06
@sajzousko hej, to pokrytectvo je na všetkom najkrajšie.
 fotka
vreskot000  25. 12. 2020 15:44
@sajzousko vieš súdiac z tvojich slov čo si napísal, tak si sa naozaj obmedzil medzi internetové mantinely, kde si tvoríš mienku o niekom, koho vôbec nepoznáš. nepoznáš jeho príbeh a ideš tu poučovať. čo si ty prosím ťa dokázal okrem toho, že si v svojom nicku skomolil zajkauška. no povedz. no? myšlienkové pavučiny o Bohu sú potrebné, lebo raz ich potrebovať budeš
 fotka
sajzousko  25. 12. 2020 16:13
a ani trocha pokory by niekedy nezaškodilo
10 
 fotka
sajzousko  25. 12. 2020 16:15
@vreskot000 @9 a naviac ja si nepotrebujem nič dokazovať
11 
 fotka
mayo911  25. 12. 2020 17:20
On takto chŕlil blogy odjakživa tu, ale kedysi keď tu bolo kopec super blogerov, to tak nekričalo a vadilo to menej ľuďom.
12 
 fotka
funkyshit91  25. 12. 2020 17:23
@mayo911 ale ľudia si to čítali a boli reakcie.
13 
 fotka
tequila  25. 12. 2020 18:46
je to skutocne tak? to by chcelo seriu blogov na zamyslenie
14 
 fotka
vreskot000  25. 12. 2020 22:06
@sajzousko no v tvojom prípade určite. ak má niekto potrebu písať osobitný blog o mne, čo ma nepoznáš, nevieš kto som mi pripadá trápne ubohe a nedôstojné. skús sa zamyslieť prečo
15 
 fotka
hetfield  26. 12. 2020 09:14
nejaký masochista možno
Napíš svoj komentár