Nebuď taký nedostupný! Ach, veď ja som dostupný zakaždým, neviem čo si to nahováram. Veď vyzerá ohromne krásne zelené oči ktoré hovoria chcem ťa! Prečo váham? Vyštudovaný chalan z diplomom žijúci v Prahe možno má aj dobre bývanie, ach niekedy si hovorím že ujdem preč s tohto hnusného mesta, nenávidím to tu!

Tak čo máš dneska čas?

Jasne ja ho mám vždy dosť, všetko záleží len na tebe, veď si tu prišiel za rodinou ja som len taká bokovka.
Ale takto nehovor, od priatej mám čas mohol by si?

Tak ťa budem čakať o pol šiestej na zastávke smerom na jazero, vieš kde to je?

Jasné budem tam!

Už sa mi dlho nestalo aby som pri stretávke, vlastne z úplne cudzím človekom neznervóznel, buď je to pre mňa už samozrejmosť alebo na ňom fakt niečo bude.

Niekedy mám pocit že to čo robím nie je správne, ale možno si chce len niekde sadnúť a pokecať pri káve, hoc podľa tých horúcich erpečiek na pokeci si trúfam povedať že aj on má podobné úmysly.

Ponáhľal som sa lebo som ja som zaťažený na dochvíľnosť a samozrejme sa mi to aj vymstilo tak že som tam bol o 15 minút skvor.

Už ťa tu čakám lebo som sa dotrepal skvôr.

Ale o chvíľu som už videl striebornú Felíciu z českou poznávacou značkou.

Nakukol som do okna.

Ahoj!

Ja som miro teší ma!

Mierne sa na mňa pousmial, vyzeral ešte lepšie ako na fotkách, v očiach mu svietili malé svetielka a mal som strašnú chuť vrhnúť sa na ňho!

Tak ako sviakuješ? Ja asi tak že si s kľudom vstanem o jednej poobede a potom sa len ešte v pyžame presúvam z kuchyne do obývačky a na záchod.

Fuf, tak ja to mám trochu zložitejšie, toľko čo som prišiel robím sluhu mojím rodičom ktorí zo všetkým čakali na mňa. Robím osobného šoféra, a pred návštevami sa hrajem na poslušného synáčika ktorý nadovšetko miluje svojich rodičov.

Kam pôjdeme?

Je to len a len na tebe


Tak sme brázdili cesty medzi dedinami obišli sme jazero, ja som na ňho pozeral viac menej žiadajúcim pohľadom a mal som chuť iba vrhnúť sa na jeho telo a ochutnať jeho pery.

Bol si už na hrádku? Ani neviem ako to tam vyzeral už som tu roky nebol a ako decko som tam vyrastal.

Jasné ja som sa tam kedysi sánkoval, už mi dlho sane nedali po hlave.

Chvíľkovo som sa pristihoval ako na ňho iba bezcieľne gánim.

Tak už sme tu.

Auto zaparkoval pred kostolom. Parkovisko bolo na vyvýšenom mieste, myslím si aké romantické keby tu nebola tá hŕba konárov a stromčekov mohli sme mať romantický výhľad na maličké mestečko ktoré vlastne neznášam ale v tomto momente bolo zrazu všetko nádherné.

Keď dohovoril už viac menej nebolo o čom a ja som bol už rozpakoch lebo sa mi nechcelo vymýšľať nové témy ktoré by sme mohli rozoberať, jeho ruka sa zrazu nadvihla a pohladil ma po líci. Usmial sa a ukázal svoje biele zuby, ja som sa nahol a pobozkal ho. Jeho bozky boli ako nič pred tým, bozkávalo sa mi z ním tak úžasne že som nechcel aby to prestalo. Rukami mi prechádzal po celom tele, nahmatal moje bradavky ja som zastonal od vzrušenia a a jemne ho uhrýzol do spodnej pery.

Zišiel som nižšie a začal ho dráždiť na krku, dychčal ja som sa v tom vyžíval cítil som ako sa celý trasie. Na chvíľku som sa odsunul a pozrel som sa do jeho vodnatých očí usmial sa na mňa a ja som začal nahmatávať jeho prirodzenie lenže v tom som sa v duchu zasmial sám nad sebou že od toľkého vzrušenia som nahmatal ručnú brzdu.

Nejdeme dozadu? Tam je predsa viac miesta.

Vyšiel som z auta, na to že je už riadna zima v ten večer bolo celkom teplo alebo ma hrialo to vzrušenie ktoré vo mne v tej chvíli vrelo.

Nohavice som si musel pridržiavať lebo ináč by zo mňa spadli, a rýchlo som nasadol.

Ešte raz som sa na ňho pozrel vyzeral úžasne, jeho usmievavý pohľad jemné ruky. Už som vedel že ho tak skoro neuvidím a či on bude chcieť vidieť mňa, ktovie či niekoho nemá v Prahe a ja som iba nejaká bokovka, nie na to teraz nesmiem myslieť.....


Pritisol som sa k nemu, on si ma poistil svojou rukou ktorou si ma ešte viac pritlačil k sebe, škoda že sme sa nemohli milovať nahí ale tak vonku v takom aute....

Zrazu sa strhol a rýchlo si začal zapínať nohavice, potom som si aj ja všimol že čo ho tak rozrušilo,na parkovisku objavilo auto ja som sa len skrčil a robil to čo on ale viac menej ľahkovážne, ten idiot si to obrátil tak že nás svetlami iba oslepil a išiel.

Iba sa pousmial a povedal: Vieš že to čo tu robíme sa môže brať ako prečin? Robíme to tu rovno pred kostolom na cudzom pozemku.

Nie nie, keby niečo tak my sme sa tu len modlili.


Tak po tom sme sa na seba zas prilepili ja som sa mu snažil sadnúť na kolená ale to som hneď začal preklínať kanady ktoré som si v ten večer obul. Hladka som ho po vlasoch a rukou blúdil pod jeho svetrom. Hneď som si pomyslel čo je údel týchto dobre vynášajúcich sedacích povolaní, mal menšie bruško. Ale to mi na ňom absolútne nevadilo lebo on bol pre mňa v tú chvíľu Pán dokonalý....

 Blog
Komentuj
 fotka
lifehatesme  28. 12. 2007 19:27
wow,neviem čo dodať,zaujímavý príbeh obdivujem ako si si mohol pamätať všetko čo si sem napísal.Pokračovanie nebude ? Ale inak nechápem ľudí,ktorý odsudzujú homosexuálov,veď to je úplne prirodzené a každý je natom inak.Ale najhoršie je pre vás,že si veľmi ťažko hľadáte partnerov vďaka tomu..každopádne ti prajem veľa šťastia a nehambi sa za to kto si!!
Napíš svoj komentár