Pokec, moje pokušenie a moja jediná nádej ako si niekoho nájsť, alebo skvôr jediná šanca ako si niekto môže nájsť mňa. Dosť často tu len tak vysedávam a čakám kto mi pošle nejaké to RPčko, bud ide len o nezáväzný flirt veď o nič viac ani ísť nemôže keď je z druhého konca republiky a ja niesom typ chalana ktorý by pre jednu posteľnú záležitosť precestoval veľký kus cesty a potom mal z toho ešte aj výčitky svedomia.


Bolo to pred týždňom, zrazu mi napísal nejaký chalan bez fotky, mal uvedený vek 28 rokov pre mňa celkom vyhovujúci a dokonca býva v mojom rajóne. Ale čo, mohol to byť jeden s tých strašných sexu chtivých chlapov ktorí sa vedia ozvať iba vtedy keď sú mimoriadne nadržaní ale to je už iný príbeh.

On: Ach si typ chalana ktorého som hľadal, sympatický milý pekný správny trochu iný ako ostatný

Jednoducho samá chvála, ani som nevedel ako mu to oplatiť a ani som si nebol moc istý ako je na tom on lebo mi najviac lichotia strašný chlapi či chalani ktorí si nikoho nevedia nájsť tak som to bral ľahkovážne. Viac menej ma otupuje keď mi moju krásu pripomínajú iba ľudia ktorým príroda nedopriala

Spýtal sa ma či nechcem jeho fotku, neviem ale už mi lezie na nervy keď ju od niekoho musím vymáhať tak to nechávam na druhej strane keď nechce tak nechce nič z toho nebude no ale on mi tu svoju poslal sám od seba. Vyzerá dobre možno aj nad moje očakávania na fotke má úsmev a celkovo pôsobí uvoľnene.

Strašne sa zo mnou chcel stretnúť, lenže mne to vyhovuje niekedy poobede a jemu zas podvečer. Ale nakoniec nám to vyšlo pred obedom musel odveiesť svoju známu na autobusku a mal ešte trochu času nazvyš


Budem ťa čakať za parkoviskom pri podniku Biela Labuť....


V to ráno som bral všetko ľahkovážne tak ako aj stretnutie z ním, myslím si veď o nič nejde možno sa mi ani nebude páčiť a ktovie či má vôbec niečo v hlave. Ešte ma k tomu všetkému zdržala mama ale bol som tam načas.

Volám: Kde si ja som už tu........Sedím v tom zelenóm aute.....Ten fiat?


Sadol som si z ním do auta
Podali sme si ruky a začali rozmýšľať o dobrom podniku lebo o takomto čase je malo čo otvorené

A čo tak tú Bielu Labuť máme to pred nosom?


Tak sme si sadli pri šálke kávy a kecali, ja samozrejme ako stále najrozmanitejšia téma ala moja mama čo mi niekedy príde trápne ale hovoriť o politike a tváriť sa pri tom múdro mi príde neprofesionálne.

Neviem, ale niečo ma na ňom začalo priťahovať, teraz si zas uvedomujem usmial sa aspoň raz? Veď po tých všetkých vyznaniach cez internet mi to aspoň trošku mohol dať najavo aj reálne.....


Rozprávali sme sa o bežných veciach on spomenul že má málo času a či by si ešte nejaký pre mňa nenašiel večer, čo bol menší náznak toho že som ho zaujal..

Mám len 3 koruny kreditu, poznamenal, čo znamená že mi asi na smsku typu : bolo my z tebou dobre bude to pokračovať ďalej neodpovedá..

Vieš dosť často cestujem do zahraničia tak nechcem riskovať paušál ktorý by mi potom len prepadával

Aha čiže veľmi zaneprázdnený muž, aha tak už teraz to vyzerá tak že si na mňa asi veľa času nenájde

V tom mu zazvonil mobil: Aha už idem ja viem bla bla ba

vidíš to už ma volajú človek nemá ani trochu času pre seba


( dosť pochybujem žeby to bol ten druh telefonátu ktorý je dopredu naplánovaný aby sa nemusel nudiť z človekom ktorý mu moc nesedí nie to určite nebol ten prípad)

Tak po chvíli sme sa pobrali vlastnými cestami ešte sa ma spýtal či ma nemôže zviesť to bolo od neho milé ale ja som si ešte potreboval uležať v hlave pár okolností, tak sme sa rozišli z tým budeš večer na nete?

Cestou domou som bol rozžiarený, jej konečne niekto normálny konečne niekto kto to berie vážne


Lenže..........som pre ňho teraz dosť dobrý? vyhovujem mu? čo keď som ho niečím odradil čo ak?


Bol už večer, konečne sa prihlásil tak som mu hneď napísal ale odpoveď neprišla ani po 5tich minútach, ani po hodine, až sa napokon odhlásil

Bol som z toho zničený.....nie nie nie určite sa prihlásil len na skok či tam niesom a zabudol to vypnúť áno určite je tak ale čo ak nie on určite nieje ten typ človeka, aspoň môžem čakať ako to bude ďalej ale keď to čakanie je pre mňa ukrutne a budem sa len smiať keď fakt o nič nešlo a on nemá čas a pri tom mu vážne chýbam áno musí to byť takto musím žiť v nádeji lebo odmietnutie je pre to najhoršie...

 Blog
Komentuj
 fotka
ronny  21. 10. 2007 16:28
dufam, ze sa este ozve a nepochybuj o sebe. ak sa aj neozve. jeho skoda..
 fotka
elberethqa  21. 10. 2007 16:31
nájdej je vždy to posledné čo nám ostáva...v nádejí vidíme mnoho...záchranu, útechu, či "len" stretnutie s naším priateľom...možno bol vážne len vyťažený...možno si spustil ten pokec a ani tam nebol, lebo mu do toho niečo prišlo a keď videl, že tam nestíha byť tak sa odhlásil...nevešaj hlavu...možno sa to vysvetlí...držím ti prstíky ...
 fotka
elberethqa  21. 10. 2007 16:32
ups...sorry...
 fotka
olgojchorchoj  21. 10. 2007 18:56
Som zvedavy na pokracovanie, ak nejake bude (dufam ze pre teba pozitivne)...
Napíš svoj komentár