Stále mám pocit že pre mňa nikto na svete neexistuje, niekto pre koho by som sa dokázal zmeniť, niekto kto by mi povedal úprimné "ľúbim ťa"
A ja by som mu to opätoval..............

Nie som depresívny človek a ani nemám často depresie, ale teraz som upadol do stavu samoty a ničoty. Som jednoducho sám, nikdy ma ešte nikto v láske nesklamal, nikdy som sa do nikoho nezamiloval.

Možno......keby som bol heterák možno by som mal už sté dievča

Vyvarujem sa spoločnosti, ale keď vidím nejaký párik dvoch chalanov, je mi až do plaču. Upadám do depresií, kedy si ja niekoho nájdem niekoho kto keď na mňa pozrie nerozmýšľa iba nad tým kedy sa zo mnou vyspí? Prečo si robím nádeje? Moja nádej už dávno zomrela, pochoval som ju na cintoríne neistoty a samoty.

Neznášam sa, nenávidím svoju povahu, chcem niekoho po svojom boku ale neviem či nechcem priveľa. Jednoducho ma sex na jednu noc prestáva baviť, popravde nikdy som v tom nič nevidel iba "sex" zvierací pud.............


Toto je moja spoveď do ničoty v ktorej žijem, som človek ktorý žije vo vlastnej samote uzavretosti a neistote. Chcel by som plakať ale nemôžem držím to v sebe neviem čo je to, nevysvetliteľný pocit............

 Blog
Komentuj
 fotka
mato  18. 8. 2007 23:35
nemaj strach. po každej polárnej noci príde dlhý polárny deň.
 fotka
jumperka600  19. 8. 2007 00:17
To poznam blby pocit.....
 fotka
ivanaa  19. 8. 2007 09:36
hmm podla mna by si mal vyst von medzi ludi ak som to psravne pochopila...
Napíš svoj komentár