Bolo to koncom školského roka, tešil som sa lebo sa mi akurát končila škola a začínalo sa leto a nám sa doma pokazila telka. Mama kúpila novú na splátky. Nová telka už mala aj teletext, tak ako som sa doma nudil rozhodol som sa že začnem prehľadávať nejaké tie teletext stránky vtedy som ešte nemal pripojenie na net. Ako som tak prechádzal tými číslami a zaspával nudou narazil som na zoznamovaciu stránku vtedy to tam fungovalo trocha inak ako teraz ako som tak pozeral na odkazy ktoré tam ľudia posielali dosť často sa tam vyskytovalo ch+ch m+m no asi viete čo to znamená.

Lenže po čase sa tam začali vyskytovať aj inzeráty z môjho mesta vtedy som sa ešte zo žiadnym takým chalanom nestretol strašne ma to lákalo tak som sa rozhodol že aj ja jeden napíšem.


Ozval sa mi chalan asi o dve roky starší dokonca sa menom volal tak isto ako ja. Stretli sme sa na námestí kecali sme prechádzali sme sa, mal som pocit že si celkom rozumieme. Dokonca ma zavolal aj na stanovačku ale ja som nemohol v živote som na žiadnej nebol tak neviem akú výhovorku by som doma vypustil.


Smsskovali sme si denno denne bez prestávky, zatiaľ to vyzeralo nádejne, nebol medzi nami zatiaľ žiaden fyzický kontakt nič ani ten najmenší dotyk. Bolo to viac menej aj tým že sme nemali žiadne súkromie a nikto z nás dvoch sa neosmelil. Popravde ja nie som ten typ ktorý urobí prvý krok veď som ho ani raz ako prvý neurobil.


Raz jedno poobedie mi od neho došla smska znejúca asi takto:
Vieš čo asi nám to spolu nebude klapať možno keď budeme starší tak áno ale teraz to musíme ukončiť.........(medzi riadkami : nemáme si to kde spolu rozdať tak to nechajme tak)


Nejako som si nad tým hlavu nerobil akurát som trocha znervóznel a uvedomil som si že k nemu nič necítim

Lenže.........

asi po dvoch rokoch som nastúpil na tú istú školu na ktorej on už študuje, zahliadol ma tam a trochu ho to zaskočilo



Toto určite nebolo osudové, po týždni nato sa mi ozval na pokeci, znova sme si vymenili čísla a začali sa stretávať lenže teraz sa už vliekol zo svojím najlepším a najprihriatejším naj-namyslenejším kamošom ktorý mi už od prvej chvíle nebol sympatický rozum mal na 16ročneho a pri tom mal 27.


Ale nejako som ho už trpel, chodili sme po všelijakých baroch hlavne po takých ktoré som moc nemusel, oni dvaja sa rozprávali alebo skvôr ohovárali homosexuálnu smotánku mesta čo ma akože vôbec nezaujímalo mám dosť že teraz sa určite niečo šíri o mne radšej na to ani nemyslím.

V jednu zimnú decembrovú noc som ja a on a jeho KAMOŠ, len tak blbli v meste, potom som sa rozhodol že idem oni chceli ísť k nejakému chalanovi na byt aby ma tam predstavili to mi nejako ku šťastiu nechýbalo tak som išiel domov..........


Na druhé ráno mi došla smska: Prepáč, nejako z nášho vzťahu nemám dobrý pocit tak ho ukončíme papa


IMBECILNÝ MAGORSKÝ DEBIL!!!!! DOSLOVA MA ŤAHAL ZA NOS A KOPAČKY MI DÁ CEZ SMSKU!!!!


po mesiaci na to mi začal písať zas na pokec, AKÁ TO DRZOSŤ AKÁ TO NESLÝCHANOSŤ.

Vymyslel som si imaginárneho priateľa, že sa z ním mám dobre a som šťastný a nech mi už dá pokoj. Teraz sa len tak maximálne zo zdvorilosti pozdravíme a je KONIEC

 Blog
Komentuj
 fotka
sarah_whiteflower  25. 7. 2007 16:05
No teda, nič moc, takýto koniec... ale holt, ja sa v tom moc nevyznám, ale tak mám pár takých kamarátov a tiež to na tomto svete nemajú ľahké... držím palce, aby si našiel svoje šťastie...
 fotka
blinkbaby  25. 7. 2007 20:42
Ano aj ja ti drzim palce.. boze a ja sa tu stazujem, ze nikoho nemam ...



Ale nechapem o co tomu tvojmu priatelovi islo..
 fotka
kleo  25. 7. 2007 22:35
heh..je to debil ktory ta tahal za nos

dufam ze si sa naho uz vykaslal
 fotka
chrumkavy  21. 10. 2007 11:46
slo mu len o sex a ked ze nebolo kde a on sa branil rozumom a nepodlahol hormonom, myslim ze to bolo spravne,

ja som nie co take nezazil, nemal som cas aj ked si za to mozem sam, bral som drogy a vsetko to pokne a spatne som premrhal s drogou, ale vsetko pominulo a ja uz 6 rokov drogy neberiem, ale i tak nelutujem tie skusenosti i ked som mnoho zmeskal, ale teraz dobehuvavam vsetko to, co som zmeskal svojou nerozvaznostou, aj v tedy som mal priatela, poslal som ho prec, no nie ja, ale heroin ho poslal prec, ktory bol silnejsi nez moja laska k nemu, ale potom som si nasiel alebo povedane prvdou on si nasiel mna a dostal ma s osialu drogy a dodnes som snim uz len velmi dobry kamarat, vzdy ked som mu zavolal, dosiel ku mne a pomohol mi aj ked som sa predavkoval, dodnes je to moj anjel strazny, ver sebe avsetko pride same.
 fotka
zajko30  25. 7. 2011 15:31
no proste bol to kkot na N-tú.......dufam, že ho už prešiel trambus.....filip
Napíš svoj komentár