Ten môj vyhýbavý pohľad si si určite musel všimnúť, hlavne keď sa naše oči stretli v jednej chvíli. Viem vyzeralo to tak ustráchane, ale pravda je opakom. Si človek ktorého chcem dobre spoznať, mám radšej zložitejších ľudí ktorí vedia časom prekvapiť.

Bolo to asi pred dvoma mesiacmi....


Snažím sa myslieť pozitívne ale nejde to, si pre mňa pán X, existencia ktorú musím spoznať, nebojím sa srdcových kolapsov ale dávam si pozor na to čo poviem.


Súčasnosť.....


Prečo sa nemôžeme stretnúť? Veď nejaké sympatie voči tebe mám a ako si mi dal najavo ja sa páčim tebe tak prečo máš stále vyhýbavé odpovede? Ja nechcem niekoho len na dopisovanie a kámošenie sa, ja chcem niekoho na spoločné zdieľanie pocitov niekoho kto ma dokáže rozosmiať a zároveň aj rozplakať, niekoho.....


Namýšľam si....

Aké by to bolo keby sme sa stretli? Ako by som sa na teba pozeral? Bol by som ti potom verný? Alebo by som sa naďalej stretával z inými? Túto otázku si kladiem dosť často ale odpoveď hľadám márne,

Čo ak?

Čo ak sa do teba zamilujem? Prečo mi to nerobíš ľahšie ?

 Blog
Komentuj
 fotka
-veronka-  1. 2. 2008 10:46
Pretoze laska nemoze byt nikdy jednoducha...
 fotka
patrick3  2. 9. 2012 22:03
myslim si ze pri tomto clanku som pochopil ze asi nejde o to ze musime mat vztah preto lebo chceme neaky a dlho sme uz nemali.. asi by malo byt prvorade to ze sa mame radi a ze je nam spolu dobre ci?
Napíš svoj komentár