JE TO VHODNÉ PRE DETI KTORÉ MAJÚ MENEJ AKO 18?
a hovno ja som vyrastal aj na horších veciach!

Ach po mojom zbytočnom brázdení po internete sa stále nájde nejaká nádejná chápavá a vyštudovaná duša (neviem nejako priťahujem iba vzdelaných ľudí).
Prvú Rpčku začal z nemalou poznámkou o mojom profile, jednoducho tam mám jasne napísane že vyzerám na toľko koľko uvádzam! Áno patrím medzi tie vyspelejšie existencie! Po čase som prišiel na to že je to celkom príjemný chlap, len škoda že býva v Blave a ja o dosť ďalej v smradľavej uprdenej riti.( ach bože pokiaľ existuješ si pre mňa zmrd zdochni!).
Ale veď to nieje možné veď to je môj typ 30tnik!! Presnejšie má 32 a to je ďalšia záhada, nejako sa na mňa lepia iba muží v tomto vekovom rozhraní! Nie nejde o nejaký plešivcov ktorí majú toľko prachov že si z nimi môžu utierať svoje tlsté rite!
Marcel ach aké nádherné meno, už po druhom dni nášho online vzťahu mi dal prezývku zlaté decko. ja viem znie to divne hej ale keby ste boli na mojom mieste brali by ste to inak aj napriek tomu že je medzi nami je iba ! 16 ročný rozdiel.
Ale to je jednoooooo, veď je Ďaleko, ako som sa snažil vysvetliť mojej mame ktorá skúmala môj dlhý delefonát do jednej hodiny rannej.

Moja sexuálna abstencia sa prejavuje všeliako ako aj sexuchtivými telefonátmi sexy nadržaného chlapa ktorého by som pomiloval na počkanie!

Ach on mi volá!! Neprešla ani sekunda a už kecáme o nudných veciach ako o mojej škole on o svojej robote a iné keci.

On má taký sexi hlas hovorím si po celý čas!

Po dlhom preberaní obyčajných nudných tém ako sa patrí sme prešlina to ako by sme si to mohli raaaaz dávno rozdať naživo!

Ty vole!! veď to bol môj prvý sex po telefóne

Viem všetci si to predstavujú asi takto: ja už budem ide to ide to !! splachujeeem aaaa úľava

Ale nie!!! Tak to robia iba smradľaví perverzáci!!


menší úrivok:


ležali by sme na posletli, bozkavali by sme sa, strašne pomaly by sme sa vyzliekali, v krbe by tlelo drevo a bolo by nam teplo, davam ti dole triko, bozkávam ťa po krku, dráždim ti ľavú bradavku, pozkávam bruško pupok, si už len v slipoch, dotýkam sa tvojích stehien....a tak to pokračovalo ďalej potom sme vystriedali asi dve polohy, až pri tomto som si uvedomil že ľudská predstavivosť a online vzťah majú svoje čaro!

z úplne iného súdka:
týka sa iného jedinca

niet nad debilnejších ľudí!!! alebo si ich budem dávať do ignore listu!!


Mňa nezaujíma že si si práve vyholil riť aj kokota nechávaj si to pre seba jasné?!

 Blog
Komentuj
 fotka
tashira  4. 11. 2007 17:31
zaujimave
 fotka
nehanebnica  4. 11. 2007 17:56
uaaaaw pekné pekné chcete sa stretnúť? napíš mi TS ku
 fotka
olgojchorchoj  4. 11. 2007 18:20
vesele
 fotka
flamerage  4. 11. 2007 19:10
Tak to je zaujímavé. Neviem čo si mám o tom myslieť. Ale každopádne ti držím palce.
 fotka
chiflada  4. 11. 2007 20:18
pekne
 fotka
devilgirl  1. 12. 2007 19:38
uhm no ved kazdy mame vlastne sposoby zabavy a podobne tak drzim prsty nech viac natrafis na tych ,,normalnejsich" nez tych druhych
 fotka
zajko30  25. 7. 2011 15:25
hm, keketské komenty, pchaju sa ti do riti, neviem prečo?.........filip
Napíš svoj komentár