Odstahovala som sa z rodneho mesta na dedinu, ktora môjmu zivotnemu stylu absolutne nevyhovovala. Bola som cerstvo po rozchode, a tak som sa nemala nejak moc extra dobre. Kedze na dome bolo treba robit este kopec stavebnych prac a dalsie ine veci, odtahovali sme sa na par mesiacov do metropoly Madarska.

Kedze vo svojom krasnom rodnom meste som mala este zopar priatelov, tak som sa tam obcas vracala a tiez som tam oslavila svoje narodeniny. Bola som tam ja, Marcela, Daniela a Tinka..

Marcela bola velmi dobra kamaratka uz nejaky ten cas, taktiez mi dokazala vela krat pomoct aj pri mojom prvom vstahu, ked som mala nejaky problem. Danielu som spoznala cez Marcelu a Tinku tiez .. S Tinkou sme sa davnejsie vemli rady nemali, no v ten vecer ked som prisla do mesta, a stretla sa s nimi, tak sa vsetko zmenilo. Dala som sa akosi dala so kopy s D. Vsetko bolo fajn, pili sme vonku, pripomenuli sme si stare casy, nasmiali sme sa, zabavili a vtedy som sa dozvedela, ze Marcela a Tinka spolu chodia, uz nejaky ten cas. Ostala som z toho hotova..

Zasadove heteracky sa do seba zalubili a zacali spolu chodit..

Tesila som sa spolu s nimi, ale na druhej strane som bola prekvapena.. Vratila som sa spat do Budapesti. Kazda z nas mala vztah, vracala som sa do Kosic, svojho rodneho mesta, stale viac a viac a nebol den, kedy by som si nepisala s Tinkou.. Stali sa z nas naozaj velmi dobre kamaratky.. Po nejakych 4 mesiacoch, som z Budapesti odisla a sla som do Norska, no este predtym som sa s dievcatami bola rozlucit a stravili sme spolu vikend. Bolo mi smutno, nie z toho, ze svoju frajerku D. neuvidim, ale z toho , ze neuvidim Tinku. Cloveka, s ktorym som si rozumela najviac a neskor si pri nej uvedomila, ze ju lubim... Jasne, ze sme pili, no ja som to trosku prehnala s tym alkoholom a moj jazyk sa trosku rozviazal. Povedala som. ,,Ja Ta tak lubim Tinka." ... do dnes si pamatam, jej slova...,, Aj ja teba" U nas to bolo zvykom povedat stale aj ked len kamaratke, ze ju clovek ma rad, atd. ,takze si myslela, ze to beriem z tej stranky... no ked som zastala a vysvtlila jej to, tak mlcala.. nevedela co ma na to povedat.

Dalsi den ked sme sa stretli, Marcela s nami nebola a Daniela sedela v aute vedla mna.. Moje ruky som mala za hlavou a tvarila sa ,ze si drzim opierku hlavy, ale pri tom som hladila Tinkine ruky a celkom ma vzrusovala ta situacia, ze vedla mna sedi moja polovicka, ku ktorej som nic necitila a za mnou moj laska.

Daniela? Tej m bolo luto, chcela som sa s nou rozist, ale nerozisla, pretoze sa rozplakala... svoj vztah som teda nechala tak ako bol a svoje tuzby tiez. Ja aj Tinka sme mali nedoriesene veci, veci take kde by sme aj tak spolu nevedeli nic nove nadobudnut.

Odletela som...

fyzicky som bola v Oslo, ale dusou a myslou som stale bola v aute a hladila som ruky, cloveku, ktory ma neskutocne prithoval a to uz ci dusou, alebo niecim inym.... dalsie dva mesiace sme komunikovali cez internet, den co den, ale uz sme sa niekam pohli.. Ja som sa rozisla s Danielou a ona ukoncila vztah s Marcelou. Neviem ci to bolo koli mne, mozno som aj ja hrala istu rolu v ich rozchode..

Nevydrzala som to a vratila som sa..

Priletela som na slovensko do dediny kde sme sa prestahovali po odchode z Kosic a o dva dni som bola s Tinkou...
Konecne..

Moj vztah sa zacal.. Ked som ju videla, cela som sa triasla.. Bola som tak zalubena a tak stastna, ze ju vidim, ze som jej hned skocila okolo krku a vystiskala ju.. jej bozky boli uzasne, jej dotyk tiez. Citila som motyliky v brusku....

Zacali sme spolu chodit a samozrejme sa opat vsetko vokol nas zmenilo.. Dievcata sa s nami nebavili, nas vztah sme pred nimi tajili... tych problemov bolo viac...Bohuzial nas vztah bol na dialku, ona bola studentka a ja pracujuca..Snazila som sa ju navstevovat ako casto sa len dalo, ale jej to nestacilo.... alebo to boli len vyhovorky?... po 4 mesiacoch krasneho vztahu a po strate kamaratok som stratila aj ju... Rozhnevalo ma to, lebo sa to stalo 10 dni pred mojim pichodom do Kosic... rozisla sa so mnou cez e-mail... Moje oci zas ostali len plne slz...Nedokazala som jej na to odpisat, ale stalo sa to nakoniec na druhy den... no boli to len tri slova ..JE MI LUTO.. Rozisla sa so mnou koli chlapcovi...

Prestali sme spolu komunikovat....

Nasa komunikacia bola nielen, ze na bode mrazu, ale vobec sme spolu nekomunikovali... Ked som sa aj snazila, neslo to...jednoducho som si nevedela pomoct, ale stle ma to bolelo.. 6 mesiacov bez slov... Preslo to, ale nie uplne.. iste veci som hodila za hlavu a zila dalej... Lasky vsak neboli...Az na jednu po roku a trva az do dnes.... no to uz je iny pribeh... a co ja a Tinka? Z priatelstva vznikla laska a z lasky este vacsie priatelstvo.. stale sme kamaratky, volame si a ked som v KE, nestane sa ,ze by som s nou nezasla na kavu... a co chlapec koli ktoremu sa so mnou rozisla?...bola s nim 4 roky, ale nebol to partner s ktorym by ostala navzdy... dnes je singl a stale krasna...,ale v prvom rade uz len kamaratka... Tymto pribehom jej chcem podakovat, ze mi prispela do mojho zivota aj ona a dnes mam opat viac skusenosti ako kedysi...
A co Marcela a Daniela? .. Tie sa casom dali dokopy, ale neskor sa rozisli.. Hotova komedia... Marcela si nasla priatela a je s nim dodnes.. No ju ako kamaratku som stratila a uz ju spat ani nechcem.. Daniela?.. Ta mala raz babu,potom zas chalana, potom opat babu a teraz zas chalana... Nemame problem komunikovat, ale ani sa do toho moc nehrnieme...


( Mena boli vymyslene, z dovodu zachovania sukromia ludi o ktorych pribeh je. )

 Blog
Komentuj
 fotka
miaja  29. 5. 2012 13:52
Kde sa berú tolké BI dievčatá? jednu by niekto mohol polať aj ku mne
Napíš svoj komentár