Fungovanie médií na svete je ako vyjebaná Ľudská stonožka. Proste reťaz ľudí s ústami prišitými k prdeliam iných ľudí a to, čo vyjde von z lokálnych médií je dokonalé plnohodnotné hovno.

Tento víkend sú voľby vo Fr a ďalej počúvam rozprávku o extrémne pravicovej Le Pen a o Macronovi, ktorý je vraj nejakým záhadným spôsobom outsider rebelský kandidát.

Outsider rebelský kandidát, čo bol vo vláde, doslova pracoval pre Rothschildt, študoval na škole elít, je zúrivo pro-EÚ a podporuje ho každý globalista a jeho babka a jeho vyjebaný škrečok! (A že si jednu babku aj zobral za ženu...)

Ide ma jebnúť z toho, že ľudia preberú tieto línie výkladov a akosi sa im nad tým nechce zamýšľať, ale pri tom sa im masíruje sebavedomie, že keď proste len nekriticky preberie tlačený názor, tak nejako záhadne ide o akt kritického myslenia.

A že je Le Pen extrémnou pravičiarkou? To si robíte prdel? Vedia ĺudia vôbec, čo znamená pravica? Čo to akože pre ľudí znamená? Že je akože rasistka? Lebo nechce masovú imigráciu? Lebo nechce hlbšiu islamizáciu Francúzska? To je common sense. Nieje na tom nič extrémne pravicové. (Nieźeby extrémna PRAVICA znamenala to, čo si ľudia myslia, že to znamená...)

A vidím to s toľkými vecami. Jak keby ľudia periodicky zabúdali na klamstvá, ktoré boli pustené ako evidentné zámienky pred pár rokmi. Akoby ľuďom stačili pekné grafiky, aby sa nechali o niečom presvedčiť, ako o pravdivom. Kritické myslenie je potom o posúdení produkčných nákladov nejakých správ?

A nechápte ma zle. Alternatíva má svoje vlastné kktiny a Z&V a podobní ridikulizujú tých pár dobrých vecí, čo pustia schizo blábolom a zjavnými hovadinami. To však nerobí oficiálne verzie pravdy o nič menej klamlivými. To nič nemení na tom, že počujem ľudí, čo nedávno nadávali na Busha za vojnu v Iraku (POD FALOŠNOU ZÁMIENKOU ZHN) podporovať vojnu v sýrii pod rovnakou falošnou zámienkou (ktorá sa k tomu opakuje z pred pár rokov!).

Je tu podobný efekt, ako keď sa progresívci tvária ako rebeli, aj keď sú core establishmentu. Tak isto sa ľudia, čo nemali jednú kritickú myšlienku za celý źivot môžu hrať na intelektuálne nadradených kritických mysliteľov lebo sa to zmenilo z reálnej ľudskej kvality na povrchný image kritického myslenia a neposudzuje sa obsah pojmov, ale to, ako je obsah odprezentovaný...

Nietzsche mal pravdu... Všeobecná gramotnosť poškodila ľudský jazyk a v konečnom dôsledku aj myslenie...

Nič to. Zapnite si pásy a pustite nejakú rýchlu hudbu. Čaká nás pekelná jazda...

Screenshot


 Blog
Komentuj
 fotka
delica  6. 5. 2017 23:29
pekné!
Napíš svoj komentár