Veru dobre sa to hovorí. Ale začnime od začiatku. Pustil som videá ľudí čo ich buď osvietilo, alebo im preplo, ťažko sa to hodnotí. Ľudia čo sú na nejakom stretnutí v štýle "silent retreat". Sedia pred svojim guru, podobne ako u psychológa (ktorý nemá gauč) a začnú sa zničoho nič smiať urputne akoby boli blázni, a ja sa smejem s nimi, lebo aj ja som blázon. Alebo skôr preto, že to je fakt smiešne. Chlapík sa rehoce na plné hrdlo a nevie prestať. Guru sa na neho pozerá jak na kokota a čakám čo mu povie. Guru potom hodí priemerný vtip a začne sa aj on rehotať na plné hrdlo a tak sa rehocú obaja a celý svet majú na piči. A jak sa tak smejem, napadne ma zrazu otázka, ktorú som sa mal spýtať už dávnejšie asi. Prečo ma bolí zápästie?

Bolí ma už pár dní. Veľmi slabo, hlavne keď ho rotujem do polohy akoby som chcel chytiť akord na gitare. A na druhej strane ruky mám veľmi slabo viditeľnú, ale pomerne rozsiahlu modrinu. Nepamätám si však, že by som si tam ruku udrel. A v tom si všimnem, že koniec mojej ulny, to je tá vonkajšia kosť predlaktia, nejak kúsok podivne vytŕča. Aspoň myslím, že to je koniec ulny, proste ten pukeľ čo má každý na zápästí z vonkajšej strany. Lenže ten pukeľ na mojej ľavej ruke je nejako kus väčší. A tak rozmýšľam, mohol som si nevedomky zlomiť zápästie a vďaka tomu, že som chlap tvrdý ako prostata môjho deda som si to nevšimol? 

Pamätám si však, že som (asi?)nie tak dávno ľavačkou udieral do steny v sprche. Nepamätám si však či to bolo pred 3 dňami, alebo pred dvoma týždňami. Je však možné, že som si tam niečo pohol vtedy a necítil som to hneď. Alebo že by som do niečoho hitol keď som bol opitý a potom na to spokojne zabudol? Alebo som hypochonder? Alebo som hyperchonder? Neviem síce čo je to chonder, aj keď sa to nápadne podobá na slovo chondro, čo je (asi?) chrupavka podľa mojich vedomostí. Každopádne nechcem byť hypo, ale poriadny HYPER keď už. Pretože ako hypo sa nikdy nepresláviš. Avšak kto by nepoznal HYPERtesco alebo HYPERnovu. Ja založím nový reťazec HYPERchonder.

Neviem či s tým mám dakam ísť, abo že či vlastne na pohotovosť sa chodí s vmyslenými zlomeninami, alebo k ortopsychiatrovi? A keby to bola nejaká mikrozlomenina tak, vlastne asi s ňou aj tak nič nespravia. Hmm. Možno mi povedia, že to nič nie je a budú zo mňa chcieť spraviť hlupáka a zneužívateľa bleskovej zdravotnej starostlivosti, čo ešte k tomu má len európsky preukaz poistenca. Ale ja zoberiem dochtora za ruku. 
"Zlomte ju"
"Čo, prečo by som vám mal lámať ruku?"
"Počul som, že keď sa kosť zle zrastie, tak ju treba zlomiť a napraviť"
"Ale vy to nemáte zlomené"
"Vy!", vtedy ukážem na ženu sediacu v kúte s kašľajúcim bábätkom privinutým v deke na prsiach a dopoviem "Vy mi ju zlomíte!"
"Ja? Prečo..."
"Preberám kontrolu nad nemocnicou!", nenechám ženu dopovedať. 

O hodinu neskôr ohlási moderátorka Markízy prerušenie hlavného spravodajstva. "Chlapík sa zabarikádoval v Košickej nemocnici a žiada, aby mu zlomili ruku. Policajný vyjednávač sa ho snaží presvedčiť, či by nestačila jedna facka po pysku. Chlapík je však....neoblomný(pun intended). Polícia sa pokúša zistiť totožnosť tohto teroristu. Podľa najnovších zistení sa jedná o....moment to mám fakt prečítať? Nie je chyba v čítačke?...aha, tak keď hovoríte tak to tak asi je.....podľa najnovších zistení sa jedná o...vesmír"



No nič, takže toľko nového, ostatné je po starom. Aj ja som starý. Nie preto, že mám veľa rokov, ale preto, že som hviezda. Ja som STARoba. Začal som znova počúvať nigga rap. Našiel som super mixy, kde je strašne dzivá trúbka. Je to celkom frajerský nástroj nakoniec, tá oná, ako sa volala, citrónkaneinnein mala pravdu. Biggie začína rapovať svojim tradičným pomalým hlbokým hlasom "Another day in the ghetto, i look outside and I'm already upset yo...", je to taká balada pre dušu..."hello hello, can I speak to Biggie, and who it is? Tanisha, you call back I'm bussy".


Tak sa zatiaľ porúčam. Odpočítavaj so mnou do konca blogu a potom choď šíriť lásku a nie zlo, nechoď tnúť do stromov, choď radšej poliať kvietky. Odpočítavam do konca blogu...10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1....FIN


 Blog
Komentuj
 fotka
limetkajaja  31. 7. 2016 22:44
úúú teraz sa cítim populárne! .. aj keď rejp nemám rada
 fotka
goodk  31. 7. 2016 23:27
@Limetkajaja To sa ešte len budeš, keď nazbieram dosť fanúšikov, potom ťa vycapíme na transparenty a budeme pochodovať ulicami a tvrdiť, že si ježiš A nehejtuj tolko, pusti si tu prvé 4 pesničky a príď tomu na chuť.
 fotka
goodk  31. 7. 2016 23:27
Screenshot
 fotka
goodk  31. 7. 2016 23:28
Aha, som myslel, že celý list tam je, tak ale máš aspoň jednu.
 fotka
limetkajaja  1. 8. 2016 02:28
to by sa mi páčilo ja na transparentoch, bilboardoch, zástavkách, blikajúcich tabuliach, v časopisoch, na dverách novinového stánku... všetci by ma oslavovali..
ale nikto okrem mňa to zatiaľ nečítal, zdá sa, že moja sláva ostane v mojej skromnosti
ale toto nie je taká klasická černošská repa, to je taká populárna repa, to je niečo iné , to môžu požívať repoví hejteri.. ale keď tam ten ujo tak strašne veľa hovorí, tak sa neviem na nič sústrediť, ale niekedy si aj ja pustím rep a potom robím aj také tie šialené reperské gestá.
raz si tu pridal dubstep, dubstep tiež nepočúvam, ale henten som si uložila a učievala som sa pri ňom tento
Screenshot
 fotka
goodk  1. 8. 2016 12:49
@Limetkajaja Tak najprv len tie transparenty, nemame zatial taky rozpocet, vies predsa ze cirkvi su chudobne (a preto potrebuju zbierat furt viac penazi).
No ved jasne ze to je zmixovane, lebo stari raperi nemali k dispozicii take raperske prostriedky ako dnesni raperi, takze ich treba vylepsit dodatocne. No ved to je hlavne, ten ujo co rozprava furt.
No vidis, dubstepova hudba ta privadza na lepsie kolaje a mozno vdaka nej v nasledujucich 10 rokoch dokoncis ucnovku Hej, je to celkom v pohode, len sa mi mari, ze dubstepove som pocul uz aj lepsie mixy, hlavne jeden superdobry neviem uz najst(aj ked neviem ci to je dubcekstep) Ale ten obrazok je super, ze teta putuje na tigrovi v ciapke a asi zaziva dobrodruzstva alebo co.
 fotka
antifunebracka  27. 12. 2017 16:47
Chýbaš mi, vráť sa!
Napíš svoj komentár