Už šiesty týždeň bez cíg. Zdá sa mi, že sa už viem znova celkom sústrediť. Ale nemám bars o čom písať tak svoje sústredenie okamžite využijem pre užitočnú vec a pozorujem portál Vtáky (v tŕní). K tomu titulu "v tŕní" ešte Birdz (portál Vtáky) nedospel, pretože máme primálo ľudí, primálo kvality a chýba nám farár. Ale i tak sa tu dejú veci. Tie najdôležitejšie sa týkajú samozrejme mňa, pretože ostatní tu sú aj tak len boti. Tak čo sa teda udialo v posledných dňoch D (Nemci majú deň T).

Limej odmietla moju toxickú prítomnosť a pridala sa tak do húfu ľudí čo nemajú radi toxíny (húfy ľudí, húfy rýb, ak máš rád ryby a ľudí určite príď). A to len preto, že som ako JEDINÝ odhalil, že si upravuje fotky vo Photoshope. Prekukol som tú hru tieňov. Prekukol som tú faloš človeka čo v ruke drží len 2♠ 2♣, ale v banku má vsadené žetóny všetkých farieb. Už nemá cenu ďalej žiť. Ostanem stáť na Bratislavskej stanici a každú polnoc a čakať na to aby bol náš osud naplnený, na svoj žltý kapesník. Memorovať čísla autobusov prechádzajúcich okolo a v daždivé dni sledovať ich upršané okná, hladkané gumou stieračov. Aké romantické. Odtrhnem stierač a na husle ním zahrám symfóniu lásky. Pri mne bude ležať ešte jeden nástroj. Saxofón. Taký klasický, zlatý, ako mal včera naozaj týpek na tej železničnej stanici a snažil sa na ňom zahrať "a od prešova". Ale ja na mojom nebudem hrať. V mojom bude bývať domáce zviera. Had Saxo. Vegánsky had, lebo nechcem kvôli nemu zabíjať myši. Myši sú kamaráti, aj keď prenášajú mor, ale KTO NIE? Keby som teba nakazil morom tiež ho prenášaš, to nie je, že myši si zmyslel "hmmm, posledné mesiace je na uliciach nuda, poďme prenášať mor". Vegánsky had Saxo bývajúci v saxofóne.

"Goodking sedí v podstrešnej izbe presvetlenej slabými lúčmi slnka schovávajúceho sa za mrakmi. Vedľa neho leží popolník po okraj naplnený horiacimi uhlíkmi do vodných fajok. Vyberá z nich nôž, prikladá ho na čelo a vypaľuje si ďalšiu vyrážku. Nôž zasyčí ako Saxo, ssss. Izbou sa nesie vôňa čerstvo opečeného mäska plneného vanilkovou marinádou. Ponára nôž naspäť do suchej lávy blčiacej v popolníku. Popálené miesto potrie práškom z rozdrvených Celskon-ov, bezdôvodne veriac, že pomôžu pri regenerácii. V odraze monitora sa mu mihne ďalšia vyrážka veľká ako kurie oko. Čaká kým sa nôž nahreje a pokračuje v písaní blogu."

Paulieevans prelomila mlčanie. V jej malom obchodíku s tabakom sa zaplietla s gangsterkými živlami, ktoré sa rozhodli, že narozdiel od starej generácie mafiánov čo fajčili cigary, títo budú (aspoň naoko) dbať o svoje zdravie a fajčiť vaporizéry (aj keď nie je preukázané, že vaporizéry sú čo i len o hovno zdravšie ako cigy). Vapo mafia. Ako skutočná mafia, len keď vyvezú človeka v aute za mesto a hodia ho do ním vykopaného hrobu, nestrelia ho do tyla skutočnou zbraňou. Namiesto toho do neho vyprázdnia zásobník airsoftovky, ktorá až tak neškodí zdraviu ako 9mm náboj prechádzajúci mozgom. A namiesto toho aby spálili obchod, ktorého majiteľ aj tento mesiac odmietol zaplatiť, tak nastavia vyšší výhrev radiátorov. Pretože horenie by mohlo z dreva a plastov uvoľniť karcinogénne látky a tie sú príliš nebezpečné. Budem musieť napísať do redakcie časopisu "Bravo- Ilava" do rubriky "Černák radí" a zistiť ako sa zachovať v situácii, keď človeka obťažujú kriminálne živly. Ale pravdepodobne jej poradí len, aby ich zabila a zakopala v lese. Žiadna veda. 

"Goodking sa napraví v kresle. Narovná rokmi skrivenú, počítačovú chrbticu, ktorá okamžite zapraská. Stavce sa opäť usporiadajú do radu ako veslári na galejách. Cez škáru pootvoreného okna do miestnosti vlieta mucha. Spraví si krátku exkurziu po izbe. Potom si sadne na zvyšky rozdrveného Celaskon-u, ale rýchlo zisťuje, že toto nie je pochúťka pre ňu. Vo vzduchu opíše dve osmičky a dosadá na Goodkingovo čelo. Priamo na kurie oko. Táto reštaurácia sa jej pozdáva omnoho viac ako lekáreň v ktorej bola pred chvíľkou(~Potom ešte po deti do škôlky bzz bzz~, povie si mysliac na veľké páchnuce hovno na konci ulice). Cucne si z vyrážky a potom si niekoľkými dobre nacvičenými pohybmi upraví ofinu. Goodkingova ruka sa pomaly zviera okolo rúčky noža trčiaceho z popolníka. Mucha si opäť napraví ofinu. A potom opäť. Potom ešte raz. Pri mladej by nemal šancu. Reflex mladých múch sú rýchlejšie ako reflex matky, ktorej padá bábätko. No táto je stará. Je veľká, tučná, cíti jej váhu na svojom čele. Krídla zošuverené starobou. Táto mucha je príliš stará aby prežila dnešok. Červená čepeľ noža sa dvíha z popolníka. Teplo, ktoré z nej sála cíti až na čele. Aj Saxo šípi, že sa niečo deje. Vystrčí hlavu zo Saxofónu opretého v rohu izby. Zopár krát bodne jazykom do vzduchu a zacíti na ňom pach spáleného mäsa...Mucha si ešte raz napraví ofinu. ~Áno áno, musím ešte ísť po deti do~...Jeden rýchly pohyb. Čepeľ noža sa mihne vzduchom. Ďalšie zasyčanie. Mucha a kurie oko sú už navždy vtavené v jedno. Ako cínový vojačik a jeho baletka. Mucha a jej kurie oko. Goodking pokračuje v písaní blogu."

H8u určite znova fajčí. Ani mi nedala ovoňať prsty. Alebo minimálne niečo tají. Podľa mňa je tehotná a kvôli tomu chcela prestať a teraz keď zistila, že to nedokáže tak sa snaží tajiť fajčenie aj tehotenstvo, aby ju ľudia nesúdili, alebo aspoň nesúdili dvojnásobne. Myschka sa o koniec dokonca ani nepokúsila a namiesto toho hrdo fajčí cigaretu na okne, fotí sa pri tom(mysliac si "táto je pre teba, Wayne") a pozoruje Košice pohľadom starej ženy. Vlastne jej závidím, lebo aj ja by som si dal. Pohár ľadovej kokakoly, dyňu a...vlastne možno ani nie cigu, ale dal by som si aspoň vodnú fajku. A vlastne som tiež rozmýšľal, že by som odfotil svoje preddomie (mysliac si pri tom, "táto je pre teba, Limej"), ale vo Viedni mám 2 metre pred oknom garáž a tu je akurát pole so srnkami a srnky nie sú rady keď ich fotím. Ochrana autorských práv, alebo také čosi. Jedna z nich ma dokonca žalovala, ale o 2 dni na to zastrelili poľovníci jej právnika-jeleňa a pridelil jej iného neschopného, takže som súd vyhral. Ešte ma aj odškodnili, takže som mohol našej mačke konečne zaplatiť operáciu lýtka, na ktorú čakala tak dlho.

"Goodking sa budí. Po čele mu steká pot. Bol to veľmi nechutný sen. Ale už je po ňom, teraz je v bezpečí. Pár krát sa zhlboka nadýchne a vydýchne. Potom pomaly potiahne paplón vyššie ku brade. V ústach mu vyschlo. Vlastne tam niečo cíti. Nejaký kožný výrastok. Výrastok sa hýbe keď po ňom prechádza jazykom. Zdá sa, že nie je prirastený k podnebiu. Vypľúva ho na kraj matracu a skúma. Je to ľudský palec. Goodking vykríkne sledujúc palec z nohy ležiac len pár centimetrov pred ním. Palec z nohy sa vydesí a rozbehne sa k notebooku a zatlačí na ňom gombík "power". Notebook sa preberie, obrazovka sa rozsvieti a na nej je otvorený Vtáčí Portál. S novým pridaným blogom "The Thorn (Birdz)". Tak to nebol len sen. Chytí sa za čelo na mieste kde bolo kurie oko. Ozve sa zabzučanie. Stará tučná mucha vyštartuje z jeho čela ako šprintér čo začul výstrel a vyletí z miestnosti cez rovnakú škáru ako prišla. Goodking sa natiahne po palec na notebooku, dáva ho do úst, začína žuť a pomaly opäť zaspáva s myšlienkou ~myslel som, že som ju zabil~"

 

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  1. 5. 2016 01:42
Limej si fotky v PS neupravuje, veď tu dávala už aj svoje videá. A vapovanie je neškodné, šak to je len obyčajná para
 fotka
goodk  1. 5. 2016 02:45
Zahadne ze ju nikto nikdy nevidel, jak tu ufonsku paru co kazdy na nu prisaha ze videli ziaru nad sidliskom a nikdy sa ju nepodarilo indentifikovat. Jak tu vodu co steka po cestach ked sa zacne roztapat sneh a nikto ju nikdy nedoniesol do laboratoria. Chojsce uz do pice s vasimi dokazmi, take dievca proste neexistuje, ani taky ufon neexistuje, prestante si vymyslat vy nehodne ludske bytosti, jediny dokaz ze take cosi existuje je ked ju oplodnim a potom jej dieta exhumujem na tradicne vyskumne experimenty, vy ovce, vy spiny.
 fotka
goodk  1. 5. 2016 10:40
@Antifunebracka Predchadzajuci koment som pisal uplne spity na bonb(onier)u, takze netrenovane ludske oko v nom moze minut pointu, preto ju radsej este raz zhrniem. Jediny validny dokaz by pre mna bol keby som ju videl na vlastne oci, pripadne svedectvo 6tich doveryhodnych muzov(alebo 12tich doveryhodnych zien). A vapovanie nie je neskodne, prinajlepsom moze byt menej skodlive ako fajcenie, ale ani na to by som si nevsadzal. A je tiez navykove.
 fotka
antifunebracka  1. 5. 2016 21:59
Tých svedkov máš už tak 10000. Bol o nej článok v novinách, chodil s ňou kamoš mojej kamky atď atď. A máš aj nejaký zdroj o nebezpečiach toho vapovania?
 fotka
goodk  1. 5. 2016 22:13
@Antifunebracka Aha, no dobre no, budem ti verit teda, nech jej boh zehna. Budem musiet najst niekoho dalsieho koho obvinim z photoshopovania. Nie ja by som mal mat zdroje o nebezpeciach vapovania, ale vaperi by mali mat studie o neskodnosti vapovania, kedze je to nova neotestovana vec, bez ziadnych dlhodobych studii.
 fotka
antifunebracka  1. 5. 2016 22:15
Vzhľadom na to, že tam nie sú žiadne karcinogénne látky, nejak nevidím dôvod na akékoľvek obavy.
 fotka
goodk  1. 5. 2016 22:24
@Antifunebracka Tahat hocico do pluc co tam nepatri je potencialne nezdrave. Sam som skusal vaporizer 2 znacky naplni. Po jednej som citil hrdlo jakeby mi do neho nasral robot este aj druhy den, fakt humus, to ma nikto nepresvedci ze to nie je skodlive(nedivil by som sa keby este viac ako cigy). Druha bola lepsia, ale tiez som citil ze to riadne drazdi hrdlo. A aj to je dalsia vec, ze rozne naplne mozu mat rozne zlozenie, takze mozno ze zo100 znaciek na trhu bude 1 malo skodliva a 1 velmi skodliva, takze tazko to zosumarizovat. Je to proste odvazne tvrdenie po par rokoch co su vapo na trhu tvrdit ze su neskodne.
 fotka
antifunebracka  2. 5. 2016 16:35
Ale zloženie náplni je verejne dostupné a nie sú tam žiadne škodlivé látky. Možno máš len precitlivené hrdlo.
 fotka
goodk  2. 5. 2016 16:56
@Antifunebracka Áno mam precitlivene hrdlo, keď do neho ide niečo čo tam nemá čo hľadať. Tak ako som precitlivený keby ma niekto popálil horúcou nahriatou tyčou. Dobre, o zložení náplní neviem nič, mne stačí vedieť, že v prvom rade cítim že to je svinstvo a v druhom rade ľudské pľúca neboli skonštruované na to aby spracúvali iné látky ako tie čo sú vo vzduchu. Kým nie sú dostupné štúdie čo spôsobuje 20+ ročné vdychovanie týchto "neškodných látok" do ľudských pľúc tak je podľa mňa stále odvážne tvrdiť, že je niečo neškodné len preto, že tam nie sú žiadne "škodlivé látky"(aj keď sa to samozrejme v konečnom dôsledku môže ukázať ako z väčšej časti pravdivé tvrdenie). Možno sa na to pozriem hlbšie niekedy, lebo mi tie vaporizéry pripadajú ako nejaké nové náboženstvo, kde sa ľudia predbiehajú aby boli moderní a so 100percentným presvedčením tvrdia, že niečo čo pred pár rokmi poriadne ani nepoznali je určite neškodné. Pripadá mi to ako tie reklamné tvrdenia s nulovou vážnosťou. A teda najpopulárnejší šport na svete už nie je beh na lyžiach, ale vapovanie.

Okrem toho, fajčiť nejaké ovocné náplne bez nikotínu nemá zmysel, pretože hlavné potešenie z akéhokoľvek fajčenia tkvie v nikotíne a v závislosti na ňom(aj keď je pravdepodobné, že v továrensky vyrábaných cigaretách sú ešte nejaké ďalšie návykové látky). A nikotín sám o sebe je cievny škrtič, takže zdravý nie je určite.
Napíš svoj komentár