Už to znova začína. Po 3 mesiacoch kľudu a pokoja som mal pocit, že som sa kompletne zmenil. Mal som pocit, že som sa konečne stal zodpovedným a zrelejším voči povinnostiam a rôznym prekážkam, ktoré ma v živote brzdia. Avšak zabudol som na fakt, že vo svojom vnútri som stále tá istá osoba, ktorá bola len kompletne utlmená. 

No ako som už mnohokrát zistil: Nič netrvá večne. A tak isto ani šťastie ma nemôže sprevádzať celou mojou cestou, ktorá ma v živote ešte čaká.

Chcel som byť konečne šťastný. Chcel som si získať šťastie svojou zodpovednosťou a pracovitosťou, ktoré by trvalo večne a nie nejakou náhodou. To pomyselné šťastie som získal práve tou náhodou. A práve toto šťastie ma opustilo, pretože skutočnosť je taká, že som neshopná troska, ktorá v živote nič nedokáže.

Ak mám byť úprimný, chcel som byť úspešným. Chcel som sa vyrovnať všetkým mojím kamarátom, ktorí v skutočnosti ani moji kamaráti nie sú. Popravde mám len jedného pravého kamaráta aj keď aj o tom by sa dalo pochybovať.

Mnohí moji "priatelia" majú ciele a ja mám len plány, ktoré aj napriek toľkým príležitostiam som nikdy ani len kúsok nezrealizoval.

Mnohí ľudia ma nemajú radi, pretože nie som ani v jednej veci nijak výnimočný. Hovorí sa, že každý má v niečom talent, avšak ja ho pravdepodobne nemám, keď že som ho doteraz zatiaľ nikde nenašiel a priznávam, že som ho hľadal v mnohých činnostiach a veciach.

Niektorí si teraz určite poviete: "Máš ešte takmer celý život pred sebou, nevieš čo ešte v živote stretneš. Do tej doby sa môže všetko zmeniť!" a podobné bláboly. Avšak, ako som už spomínal vyššie, túžim po zmene, priam to chcem, ale sám som v tejto situácii bezradný. No problém je v tom, že tieto veci musím dokázať sám! Nie je to niečo, ako menšia pomoc od blízkeho. Toto je cesta k mojej budúcnosti. Toto je plnenie mojich snov, a nie prechádzka rúžovou záhradou. A to je u mňa ten hlavný problém...

*****

Možno tú správnu cestu raz najdem, no ja už nemám čas na ňu čakať celú večnosť. A preto sa pýtam:

 Ako si mám splniť svoje sny, keď nedokážem prejsť ani tými najjednoduchší prekážkami? Ako?

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
cos45  10. 8. 2017 15:24
Mal by si najskor zistit, kto si.
 fotka
torpedo08  10. 8. 2017 15:36
Netusim ako
 fotka
marcello1111  10. 8. 2017 18:41
daj zdroj skade si to skopíroval, pekna úvaha....
 fotka
google123  10. 8. 2017 21:55
@marcello1111 teraz rozprávam skutočne vážne, toto je naozaj moja tvorba. Poslednú dobu to už so mnou bolo vážne zle, tak som to musel niekde vypustiť. Väčšinou takéto blogy nepíšem, tak to u mňa môže pôsobiť trochu nezvyčajne, ale písal som to vďaka zlému stavu mojej psychickej situácie...
 fotka
bibla  10. 8. 2017 23:10
Skús porozmýšľať čo ťa brzdí. Lebo niečo to asi bude. Keď raz niečo urobiť chcem a mám z toho dobrý pocit tak to urobím. .. Keď ťa niečo brzdí v Tom aby si bol šťastný tak porozmýšľaj čo by to mohlo byť. Možno je to v rodine, možno v okolí ale najskôr to bude v tebe. Nájdi to a urob s tým niečo. Aj malé kroky su kroky.
 fotka
bibla  10. 8. 2017 23:12
Napísala som to ako idiot. Ale snad sme sa pochopili.
 fotka
marcello1111  11. 8. 2017 10:15
popros Ježiša o pomoc, kľakni a pomodli sa...
On každému pomôže, kto sa kája, úprimne skloni hlavu a poprosí o pomoc...
 fotka
hagelslag  11. 8. 2017 10:56
@bibla nepochopili...
 fotka
vreskot000  6. 9. 2017 15:40
mám len jednu otázku na tento blog. komu chceš stále čosi dokazovať?
10 
 fotka
motovidlo323  1. 1. 2020 16:46
Ako veľmi ťa chápem. Ale že už máš vbc myšlienky so sebou niečo robiť je veľký posun vpred.
Napíš svoj komentár