Už ma nebaví čítať ďalej tie pridžubané blogy o zlomenom srdiečku a hľadaní toho pravého. Pičovina. Muži hľadajú len bábiku na hranie a nie na písanie blogov o spoločnej láske. Takej perníkovej. Viete, jak tie perníky predávajú na jarmoku za 1,50€. Aký kokot si kúpi perník za 1,50€. Skočím do tesca a mám ho za peďesať centov. Logika lvl. 2/7.

Aby sme sa tu už nezdržiavali o zlomenom srdci za 1,50€ prejdem už k hlavnej podstate blogu. Dnes vás naučím ako napísať super blog. Presne tak, super. Aj keď super je také decké slovo. Synonymá slová sú vynikajúco, skvele, znamenite a podobné kraviny. Necháme tam to znamenite. Takže ešte raz: Dnes vás naučím ako napísať znamenite blog.

Najprv budete musieť napísať nejaké pičoviny aby ste napísali začiatkový promologický interpunkcionákny (piče ja neviem čo ďalej). Ďalej napísať nejaký znamenite názov. Taký čo na to klikne aj najväčší kokod. Veď viete musí tam byť slovo sex... alebo saxofón.

Ďalej musím ísť do lekárne. Mám ísť kúpiť mame Gynastan čaj za 1,50€. (tento blog je sponzorovaný) To rovno jej môžem kúpiť ten kúsok hliny z jarmoku a ne dajake listôčky z jarku z osady.

Ok už som nazad. Pýtam jeden čaj a on sa na mňa kuka jak by zo svokrineho oka vypadol. Jemu proste nedopína že aj matku mam doma? Či čo, ma tu nejaké štvor-očné príšery vysrali?

Základné je mať nejaký ten stred blogu. Viete, proste niečo čo vám tak odjebe oči, že vás ani vlastná mater nespozná. Presne jak posledné reportáže TV Hovna alebo TV Narkózy.

Jeleň uviazol v potrubí. Ta kurva, keď chodí jak kokot? Ne že dopravné zrážky spôsobuje a on ešte prácu hasičom budze sťažovať. Minule nám napríklad skoro zhorel celý stol od svičky. Ha a vtedy co hasiči hlavne, že zachránili srňa, ktoré aj tak odjebe kapotu Wolkswagenu Sharan (tento blog je sponzorovaný). A hlavne mesačný plat aj na dovolenku do Turecka vystačí. Za skurvené sŕňa!!!

A nakonec ešte to dokončenie. Proste ďalšie hovadiny a hovadiny. A aby ten blog nebol krátky, tak nezabudnite dať sem aj nejaké fotky:

(tento blog je sponzorovaný)







A to je všetko. Došli ste na konec mojho znamenite blogu. A nazabudnite dať tlačítko smutné, napísať, že to bolo na piču a že som kokot a že tam mám veľa gramatyckích chib!

A NENI TO KLIKBEJT!!!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
vladqog  29. 12. 2016 20:08


 fotka
antifunebracka  30. 4. 2017 03:03
0_0
Napíš svoj komentár