Aaaaa. Tak znova. Po neúspešnom začiatku, kedy sa mi nešťastím môj celý úvodný začiatok neuložil, tak to skúšam ešte raz znova. 

Takže čaute všetci pri dalšom dieli TOP 10!! Konečne po dlhej dobe som sa rozhodol napísať ďalší diel. Dnes je ten deň! Deň, na ktorý čakal každý. No.. Myslím, že to už trochu preháňam.




V prvom dieli sme rozoberali TOP 10 najdivnejších fóbií a v druhom dieli TOP 10 najzvláštnejších alergií. Kto si ešte neprečítal prvé dva diely, tak šmihom bežte čítať:

1. Diel:   » birdz.sk/google123/blog/...


2. Diel:   » birdz.sk/google123/blog/...





VOPRED UPOZORŇUJEM, že komu sa to hnusí čítať, tak nech to nečíta. Takže čítajte na vlastnú zodpovednosť!!!                                                                                  Ok, tak už nebudem zdržovať. Tak poďme na to!







10. Miesto-  Formikofília

Tak začnem až nie takou hroznou úchylkou a to úchylkou prikladaním hmyzu na pohlavných orgánoch. Ľudia posadnutí touto úchylkou si ukladajú rôzny hmyz na svoje pohlavné orgány, predovšetkým mravce a pociťujú pri tom rozkoš. Wow! Such epic




9. Miesto- Hierofília

Dúfam, že títo ľudia zomrú v pekle vo večných bolesťiach. Týmto ľuďom totiž stači k uspokojeniu len nejaký svätý obrázok, ruženec alebo nedaj Bože biblia. Toto je čisto antikresťanské. Tak ale povedzme si to tak, oni za to nemôžu. Aj keď je to dosť choré.




8. Miesto- Dendrofília

Presne pre milovníkov prírody! Ľudia s touto fíliou vzrušujú dreviny. Áno presne tak, stromy!  Muži sa snažia súložiť so stromami a ženám na to stačia konáre?? Predovšetkým na svete je už mnoho prípadov kde ľudia skončili na pohotovosti so svojim "nástrojom" plných drevotriesok.




7. Miesto- Autopederastia

Kto si všimol všetky zatiaľ uvedené úchylky sa končili na fíliu no táto na rastiu. Popravde neviem prečo, no niečo o tejto úchylke viem. Táto úchylka zasahuje len mužov. A prečo? Pretože sa pri tejto úchylke snažia muži zasunúť svoj penis do (svojho) análneho otvoru. No a teraz ženy, ukážte sa!




6. Miesto- Myzofília

Pri tejto úchylke vzrušuje ľudí všetko čo nie je estetické. Napríklad rohŕňaním výkalov. Čiže skrátka fekal. ~_~




UPOZORNENIE!!! Nasledujúce úchylky sú veľmi nechutné a môžu vyvolať nevoľnosti! Takže ak je Vám už potom zle, tak to nečítajte!




No a pre naších fajnšmekerov pokračujeme!

5. Miesto- Pyropubizmus

Už i ten názov je dosť divný. U tejto úchylky sa jedná o to, že muž tesne pred vyvrcholením so ženou vytiahne penis z pošvy a zapaľovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom tejto zvrátenosti je uhasiť plamene silným výstrekom semena. Ktorá partnerka by sa kurva dala na niečo také uhovoriť! WTF???




4. Miesto- Tergomastia

Toto je dosť nechutná úchylka. Pri tejto úchylke vzrušuje danú osobu olupovanie spálenej pokožky. Toto je ako čo za bullshit? To ako si najprv popálim celú ruku a prežívam hrozné múky, ale ja si ešte začnem olupovať tu kožu. Fuj, ble, hnus!!




Tak a teraz prichádzajú tie najhoršie úchylky na svete. Držte sa! Bude to kruté..

3. MIESTO- OCULOFÍLIA

Táto úchylka sa dá charakterizovať ako očný fetiš. Pri tejto úchylke si dané osoby strkajú do oka genitálie, močm ejakulát; trú si oko o pohlavné orgány  a rôzne ďalšie zvrátené veci. Dámy a páni. Návod ako si privodiť zápal očných spojiviek.




2. MIESTO- PIQUERISM

Táto úchylka nie je dosť známa no narozdiel od toho zatiaľ najviac zvrátená a nechutná. Pri tejto úchylke postihnuté osoby vzrušuje bodanie a rezanie partnera pri súloži ostrými predmetmi. Takze podobne ako pyropubizmus. Aký partner/ partnerka by sa nechal na takúto píčovinu uhovoriť?




1.MIESTO- ANTROPOFAGOLAGNIA!!!

Zatiaľ najhoršia sexuálna úchylka aká kedy existovala. Antropofagolagnia je úchylka o fantazírovaní znásilnenia svojho milenca a následnom pitvaní. Avšak sú tu aj tie horšie prípady a to skutočné znásilnenie a pitvanie svojho partnera alebo iného človeka. Okrem toho, k tejto úchylke patrí aj jedenie svojho milenca. Takýto ľudia by sa mali čo najrýchlejšie dať liečiť na psychiatriu. I tak je to dosť hrozné, až na zaplakanie.







BLAHOŽELÁM!!! Dostali ste sa až do konca môjho blogu. Za to, že ste dokázali prečítať až do konca dostávate nevoľnosti v žalúdku. 

Napíšte mi či s tym mám ďalej pokračovať alebo skúsiť niečo iné. Budem rád, keď oceníte moju prácu a dáte mi nápady na ďalší blog. 

Takže čaute všetci a uvidíme sa pri ďalšom dieli. Aloha!

 Blog
Komentuj
 fotka
adullboy  26. 8. 2016 17:55
Ako ohúriť Birdz by Google123
1. Skopírujem niekoľko cudzích článkov
2. Miestami dopíšem vysoko kvalitný vlastný komentár plný nadávok
3. Hurá máme vlastný článok

4. (voliteľné) Uvažujem nad štúdiom žurnalistiky, keďže mi to tak ide
 fotka
mcvpn  26. 8. 2016 18:35
Ďakujem za inšpiráciu
 fotka
google123  26. 8. 2016 20:34
@Poirot123 wow!! Normálne tlieskam. Ako vieš že som skopíroval článok? To si sa mi hackol do kompu a videl ako to kopírujem? Odkiaľ to kurva vieš? Ani jedno slovo som neskopíroval, ale používal som vlastnú klávesnicu. Akurát som sa inšpiroval. Napísal som len do googlu najhoršie sexuálne úchylky a tie najhoršie som povyberal. Bolo ich tam mimochodom 30. No a ten zvyšok celý to už som dopísal ja. Takže najprv porozmýšľaj čo píšeš...
 fotka
google123  26. 8. 2016 20:36
@mcvpn za málo
 fotka
adullboy  26. 8. 2016 20:53
@google123 Až sa mi bude chcieť, urobím ti podrobný rozbor. Ale aby to neboli len také slová, tak si určím limit - do siedmich dní najviac.
 fotka
google123  26. 8. 2016 20:55
@Poirot123 teším sa...
 fotka
google123  11. 9. 2016 22:43
@adullboy Nevysral si sa náhodou na to?
Napíš svoj komentár