Som znechutený zo školy... Kto by to čakal v mojom veku ... Pravdou je že moja škola mi nič nedáva. Odmalička som lenivý a preto som aj skončil tam kde som skončil. Na p*ebanej soške (stredná odborná škola) kde sedím každý boží deň v týždni osem a pol hodiny a celý deň tam len strácam čas. Na 90% hodinách vyučovanie prebieha tak že "odfote si to a napíšte" napíšeme ? NIE. Rozprávame sa a tak. Proste bordel. Doma sa tiež neučím lebo na čo ? chodím do školy aby som sa učil a nie aby som sa učil doma ... Mám taký pocit že väčšina učiteľov si myslí že chodíme len do školy no každý má aj voľnočasové aktivity ja ako aj väčšina chodím cvičiť. V škole končím o pol tretej domov prídem o pol štvrtej o štvrtej. Potom idem cvičiť cca od šiestej do ôsmej. Potom sprcha a spánok kedy sa mám učiť to z čoho maturujem ? To čo sa máme učiť v škole ? Často trpím nedostakom spánku stávam o 5:20 aby som stihiol do školy a to ešte ľutujem tých ktorý stávajú o hodinu skôr lebo bývajú ďalej od mesta ... Najradšej by som sa na tú školu vysral a mohol ísť robiť ale ja nechcem dokonca života žiť jak žebrák a chcem mať aspoň tú maturitu. Chcem sa posúvať v živote a bez maturity ma sa pravdepodobne nikam nedostanem ...

 Blog
Komentuj
 fotka
superpinkhero  23. 1. 2018 21:56
Neboj spravíš maturu a vyberieš si výšku ktorá ťa zaujíma a už to nebudeš brať takto z nechuťou ale naopak nadšením a radosťou! Lebo budeš robiť niečo, pre čo si sa sám rozhodol .. tak to dotiahni do konca nech si voľný
 fotka
kittyy  24. 1. 2018 09:33
Presne tak. Treba sa zatnúť a nejak spravit tu maturitku.. bola by škoda to teraz vzdať
 fotka
luboos  24. 1. 2018 13:47
A si najdeš prácu v ktorej si sadneš a prídeš domov o 5tej od pondelka do piatka, vyvenčíš psa, zacvičíš si, zistíš že treba oprať, uvariť, utrieť prach, umyť podlahu, vyniesť smeti, nakúpiť, vyžehliť, postlať, kvetiny zaliať, isť na veľkú, do kostola, na oslavu, po rodine, a zistíš že každý deň je na 90% rovnaký, každý týždeň je na 90% rovnaký,....každý rok je na 90% rovnaký... ... Uč sa pre seba (a jj dni idú rýchlo)
 fotka
masterpain  24. 1. 2018 16:10
Bože čo blog to ľútosť. To sa tu všetci ľutujú ? Hm len pekne seď za lavicou aby si aspoň tú maturu mal. Ako sám vravíš. Vidíš , že vieš čo máš robiť. Len nepostrádam logiku toho načo roniť tieto krokodílie slzy na nete. Mám ťa poľutovať. ? "Mirko máš to ťažkéé" Uľavilo sa ti ? NIE! no vidíš. Nerozplač sa.
 fotka
tarassaco  25. 1. 2018 14:00
"chodím do školy aby som sa učil a nie aby som sa učil doma"
- Not really. Samozrejme, že taká situácia by bola ideálna, no aj sám píšeš, že to tak nefunguje. Musíš pracovať s tým, čo máš. Si samostatný človek - vieš, že maturu potrebuješ, tak sa na ňu uč. Je to LEN o prioritách.
Napíš svoj komentár