Už dlhšiu dobu ma trápi to že som v podstate no-lifer. A neviem ako z toho kruhu von. Nemám kamarátov takých čo by ma niekam zavolali. Sere ma to lebo keby ma šikanujú a že som drblý kokot (aj takého poznám) tak to pochopím ale nikdy som mnou nemal nikto problém sa baviť ľudia mi často hovoria že som vtipný a tak ... Dokonca ani môj najlepší kamarát ma už ani nepozdraví vysral sa na mňa len tak zo dňa na deň a to sme sa poznali od škôlky. Vždy som mal aj mám menšie sebavedomie a dlho mi trvá kým si s niekym vybudujem vzťah mám hrozne malú dvôveru k ľudom a neviem prečo keď ma niekam niekto pozval vždy som povedal nie aj keď som chcel príde mi to ako keby som bol v tom filme YES MAN kde sa musím naučiť hovoriť áno. Dosť ma ovplyvnili aj video hry hral som jak kokot celé dni vždy som utekal rýchlo domov aby som si zahral ale už ma hry nebavia a ja nemám čo robiť. Navonok sa tvárim štastne a že je mi to jedno ale neni. Občas ma chytí takáto chvíľa kedy sa kvôli tomu opúšťam hlavne vetdy keď mi niekto hovorí kam ide a tak. Inokedy to mám v piči ako všetko. Hlavne som zistil že si s ľudmi nemám čo povedať lebo oni sa bavia o tom kde sa rozbili a ja iba sedím jak kokot že sa od hanby neprepadnem že im na to nemám čo odpovedať. Najviac sa bojím že ostanem sám dokonca života a že si ani nez**ebem ani frajerku nenájdem a tak u nás v triede si dievča nenájdem lebo som na tech. škole kde sú nie sú baby. A že budem mať kvoli tomu depresie a pod. No najhoršie je že vlastne neviem čo chcem či to tak naozaj chcem alebo je to len tlak okolia ktorý je na mňa vyvýjaný. Často uvažujem že sa po škole odsťahujem niekam kde budem sám do konca života alebo že pôjdem za mnícha do kláštora alebo ja neviem. Môj život je zaťial smutný a nudný ale možno sa to neskôr zmení ale pravdepodobne nie. Neviem kam smerujem týmto spôsobom sedenia doma. Podporte ma prosím nejakým pekným komentárom že to také zlé nieje že to je v pohode alebo mi naložte že sa mám zabiť a tak asi si z toho nič nevezmem ...

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
dollish  16. 11. 2017 22:20
Aké máš záľuby? Skús si niečo nájsť šport napríklad. Tam spoznas nových ľudí
 fotka
hemadzema  16. 11. 2017 23:13
Takých noliferov je ďaleko viac ako si myslíš aj tu na B.
V niečom to mám podobne ako ty, poradím ti, bud stále v pohybe. Rob iba veci na ktoré máš chuť, nech nemáš pocit, že ťa do toho nikto núti. Si mladý, práve v tomto období si môžeš robiť čo len chceš.
Snaž sa vyhľadávať miesta alebo akcie, kde sa mozes zoznámiť s novými ľudmi. Oni nebudú mat voči tebe žiadne predsudky, pretože ťa vôbec nepoznajú. A ty začínaš odznova. Nájdi si brigádu - spoznaj nových ľudí a keď ťa to prestane baviť vykašli sa na ňu. Začni chodiť do fitka, raz požičiaš shower gel chalankovi, ktorý si ho zabudol a možno skočíte na pivo. Alebo sa prihlás na box, florbal, futbal, na čo len chceš a uvidíš...ak ti chalani nesadnú ideš ďalej. Možno ťa zaujímajú počítače, tak skús nejaký IT kurz - niečo nové sa naučíš o programovaní, ale aj o sebe. Cestuj, kúp si letenku na štyri dni, zbal sa a choď.
Nezabúdaj, aj keď máš pocit, že si na svete sám, nikdy nie si sám. Každý deň buď aktívny, vyhni sa nečinnosti a stereotypu.
Nevieš kam smeruješ? Tak ja ti to teda poviem DO HROBU. Už nikdy nebudeš mať 17, žiadny deň nebudeš môcť prežiť znova a preto nestrácaj čas zisťovaním kto si a kam smeruješ. Si tu, tak si tu uži!
 fotka
kachi_xx  17. 11. 2017 10:37
Ahoj...pamätám si ako som v škole sedela na lavičke medzi dvoma spolužiačkami, ktoré rozoberali nejakú víkendovú akciu. Kto sa ako opil a podobne.. a ja som tam medzi nimi sedela bez slova pretože som k tomu nemala čo povedať. V tom období som bola iná ako moji spolužiaci, bavili ma iné veci.. Ale byť iný neznamená nič zlé. To, že sa s tebou nebaví nikto teraz neznamená, že si nikdy nenájdeš skutočných priateľov. Základná, stredná... to je len určité obdobie tvojho života Je úplne normálne že nevieš prečo vlastne žiješ. Mám 22 a stále to neviem .. Ale pamätám si na tie pocity, ktoré opisuješ.. A ver mi časom sa to zlepší hlavne skús toto obdobie využiť pre tvoj vlastný rozvoj Kašli na ostatných o pár rokov ich už nikdy ani neuvidíš, spoznáš nových ľudí.. Hlavne sa s nikým neporovnávaj a choď si svoje. Možno skús niečo nové, rob to v čom nájdeš záľubu. Predsa len je to tvoj život a hlavne ty musíš byť s ním spokojný Aby si sa mal dobre.. Nepočúvaj čo robia ostatní a že by si to mal robiť tiež. To vôbec nie je pravda. A tú poslednú vetu prosím ťa rýchlo zmaž! Každý máme na tomto svete nejaké to svoje malé miestečko A verím, že o pár rokov si ho nájdeš, držím palce!
 fotka
vreskot000  18. 11. 2017 14:20
venuj sa dákej aktivite to ti prospeje. Možno máš ešte starých rodičov, ktorých treba potešiť. zájdi za nimi. daj si tú námahu. bude ti lepšie určite
 fotka
exactina  18. 11. 2017 15:19
@hemadzema veľmi pekné zmýšľanie (y)... triezve ale zároveň aj
trochu detské s jemným snívaním, že vlastne aj tak bude všetko fajn... len treba začať u seba aby sa tie dobré veci začali diať, a tie zlé veci sa snažiť ignorovať (v tom najlepšom slova zmysle)
Napíš svoj komentár