poznam dievca...... dnes ma 19 rokov.... este pred rokov mala sny.. svoje sny. ze bude cestovat,.. ze stopom pobeha celu europu, ze bude studovat na vysokej skole.... ze bude mat slvelu rodinu skvelu pracu skratka cely zivot mala pred sebou mala svoje sny svoje nadeje.............

Dnes.... robi za minimalnu mnzdu. Ako zmaturovala nebola nikde. Maka ako debil za nic...... mlada holka a nemoze si splnit svoje sny..... mlada holka co chcela tak malo a pritom tak vela......... vsetko pocom tuzila je prec,...... ovsetko prisla... kamaratov rodinu... ako ona povedala "nemam sancu na normalny zivot" je na praskoch....... a mne je do placu ked ju vidim ze musi premyslat nad tym zcoho si kupim chleba, kupim si chleba alebo maslo??? a taketo otazky si kladie je to normalne??????

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  26. 12. 2011 22:08
Je to smutný článok.Ale nemusí byť to také zlé ako sa to zdá!!! Na druhej strane to dievča má zdravie,má prácu akú takú ale má a to je dneská veľké plus. Má volný výber všetko pred sebou!!! Ešte si nespackala život!!Len jedna chyba je že sa jej hneď neuskutočnili jej sny!! Ale čože.Možno že tie sny sa jej uskutočnia a oveľa dokonalejšie ako chudobne ona chcela!! S akými takými skúsenosťami z praxe si to bude vedieť lepšie zariadiť a nič nestratí!!
 fotka
gothicarny  26. 12. 2011 22:11
@onaj123 vela veci nevies........ je to zlozite........ to....
Napíš svoj komentár