Ležosedím v posteli a dívam sa von oknom. Obloha je tak krásne oranžová.. Je vôbec možné, aby tak žiarila? Autá chodia okolo pomaly a potichu, iba sem-tam. Pripomína mi to jednu časť z Fahrenheit-a, keď som kráčala po ulici za Agathou a okolo mňa prechádzali presne také isté autá.
Takmer som začala nenávidieť sneh... Tie rozchody a straty priateľov hlavne v tomto období. Všetko sa to viaže na isté maličkosti.

Toľko ľudí odo mňa už odišlo. Aj tí najlepší priatelia. Zostala som sama ako kôl v plote s jedným notebookom a Birdzom. A už som takmer zabudla, aké je to rozprávať o svojich pocitoch.

***

Chýba mi jeho teplá ruka, nezištné dotyky. Zvykli sme si spolu spievať a kresliť si somariny po pokožke. Posielali sme si dlhé a úprimné dopisy o našich tajných myšlienkach...
Vedel ma dojať k slzám, ale taktiež mi spôsobiť nezastaviteľné záchvaty smiechu.
Mala som skvelého priateľa. To priateľstvo bolo pre mňa viac ako láska. Aké šialené mi to teraz príde... Lenže on sa zaľúbil. A postupne na mňa celkom zabudol.

***

Niekedy neviem, čo je skutočné a čo je iba ilúzia. Človek niečomu verí niekoľko rokov a ono to zrazu jedného dňa jednoducho zmizne.

A tak tu sedím sama, s krásnym snehom, čo bolí...
Spomínam na všetko, čo bolo...

Horúca slza
Je mi smutno.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár