Dnes kopec ludi sexuje z nudy, z nahodneho aj z menej nahodneho vzrusenia, z miernej pripitosti a roznych inych stavov, ktore sa nedaju hodnotit ako triezve.

Hm, ale co je to sex. Poznate asi vela druhov sexu. Ja nie, tak ich radsej nejdem ani vypisovat. Ja viem iba o klasiskom sexe. Clovek je cicavec, teda na sex potrebuje dvoch ludi opacneho pohlavia (stale mam na mysli klasicky sex). Hmmm, aj mne sa tu pojem opacne pohlavenie nejak vymika. V matematike, opacna mnozina, opacne cislo... Vsetko opacne je, to, ze prehodenim naopak dostanete to opacne. Este aj cierna a biela su opacne, kedze jedno je minimum 000000 a druhe maximum FFFFFFF(sestnastkova sustava, nezatazujte sa tym prosim). Ale akym opacnym procesom mozeme spravit z muza zenu alebo zo zeny muza?

Som muz, teda rozoberme, ako sex funguje u muza. Muz sa musi najprv vzrusit. Od puberty do konca puberty vzrusi muza cokolvek, dokonca ho vzrusi aj rano. Rano, nech je ake chce, vzrusuje teenegerov. Vzruseny muz vacsinou mysli na sex (niektori su vzruseni nonstop). Najvyraznejsim vonkajsim prejavom muzskeho vzrusenia je erekcia, pripadne neodtrhnutie oci od erotogennych zon zeny. Ale u muza vyslovene ide iba o spominanu erekciu. Bez nej ziaden sex . Hadam uz vsetci viete, ze kluci maji penis a holky zase vaginu. Pre uplnost uvediem, ze erekcia je stoporenie a pripadne zvacenie penisu (ta smiesna vec medzi muzskymi nohami, pri erekci to vyzera ako keby mal pod nohavicami na osminu osupany banan). Muz je na sex pripraveny.

Zena. Zena ma to komplikovanejsie, na kopulaciu je vlastne pripravena stale. Ani nemusi byt vzrusena. Jej ulohou je cakat, do kym vznikne stoporeny muzsky penis. Zena pri vzruseni zvlhci vaginu, cim umozny pohodlnejsi vstup stoporeneho penisu. Ospravedlnujem sa, zena niesom, ani lekar, nepoznam vsetky priznaky a ulohy zeny v rozmnozovani. Takto na to idem sedliackym rozumom.

Ak je penis vo vagine, nastava fyzika. Konkretne trenie (to ma napadlo ako prvy priklad na trenie v 7. rocniku). Penis pod vplyvom trenia vybudi mliecno bielu tekutinu cez vodu aj po indulonu (prebrate do wewa), podla toho, aky ma den V nej su spermie (svoje pod mikroskopom som uz videl . Hm, nikomu sa ta kvapalina, nazvyme semeno, pri sexe nehnusi a vsetci veria tomu, ze je to semeno. Pri sexe ide o to vypudit zo semennikov cez penis semeno do zenskej vaginy.

No vezmime si aj take naplnene velke cervene vyrazky (neviem ako to slusne nazvat, mozno akne). Po ich stlaceni expluduju a na povrh vyjde tekutina ludskym okom navlas nerozpoznatelna od semena. Neviem, pod mikrospokopom som ju neskumal, ale myslim, ze v nej spermie nie su. Inac na co by nam boli dve pohlavia.

Mozno trosku neskoro, ale predsa sa dostaveme v podstate. To akne sa kazdemu vidi nechutne. Semeno nie. Ale ak date na jedno sklicko semeno a na druhe vylucok z akne, sam si netrufnem bez mikroskopu urcit, co je co.

Hm, semeno oddelene od penisu by vyzeralo asi tiez nechutne. Vezmime si teraz cloveka a zvierata. Telo nas s nimi strasne spaja, aj ked predny mozog je uplne iny. (pre info, clovek ma z primatov najvacsi penis). Taky sex, porod, prijimanie a vylucovanie potravy nas doslova viaze k zvieratam. Ak sa od toho odsobyte, tak je to hnus.

Pre tych, co nemaju este skusenosti so sexom a vedeli film sexualne praktiky pozemstanov, tak presne to sedi, akurat su opacne pocity. Pri porode je bolest a pri sexe radost.

Zigmund Fraud povedal: Keby vedela o nas mimozemska civilizacia, najzahadnejsie by pre nich bolo, preco mame dve pohlavia.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
marttina  14. 7. 2008 07:59
ech skoda reci toto aj komentovat
 fotka
petronellka  14. 7. 2008 10:08
najviac sa mi pacila posledna veta
 fotka
tikalok  14. 7. 2008 11:18
pocuvaj, ty mas nejaky zvlastny druh akne.. lebo mne sa to nejako nepodoba? alebo som zvlastny ja a moje akne?
 fotka
hajzelodkosti  14. 7. 2008 11:46
inak myslim, ze lev ma vacsi penis nez clovek
 fotka
sunnyday  14. 7. 2008 12:14
aach jaj.ale pekneee vysvetlenie..Len teda nemusel si to porovnavat s ....
 fotka
pawlo  14. 7. 2008 12:35
S teba bude raz učiteľ.
 fotka
greenhorn  14. 7. 2008 12:54
sorry, najvacsi penis z primatov.

Akne, neviem, ziadne akne som nikdy nemal, videl som vo filmoch.



Clovek ma myslenie, co ho uplne odlisuje od vsetkeho, co pozname. A tie vymenovane veci ho tak brutalne spajaju so zvieratmi. A bez tych veci nemozeme nic. Bez myslenia vacsina ano (ja asi nie). Clovek je v prvom rade zivocich, az potom je Clovek.



Reflexy ani nehovorim...
 fotka
kittynka  14. 7. 2008 14:17
Hm..o tej indulone atd..sa smejem stale wewo boduje

Hm..najvacsi?a to odkedy
 fotka
grietusha  16. 7. 2008 02:22
nie sme takí blbí, aby sme nevedeli, čo je šestnástková sústava, preboha.
10 
 fotka
spacecowboy  20. 2. 2009 14:48
Ehmmmmmmmm.... lev je cicavec, nie primat a inac,
naozaj zaujimavy clanok Celkom som stratil rec
Napíš svoj komentár