Niekto je EMO, niekto emu, niekto hip-hoper, niekto rocker.
Maly penis, velky penis. Genius, retard. Gay, druhy vonia nohy alebo moci alebo co... Doplnte si so chcete, iste viete n prikladov, kde n je vacsie ako 10^2.

Ok, su rozni ludia.

Par slov o idiotovi z wikipedie:
Hlboká duševná zaostalosť (starý názov je idiotia, idiocia, nepresne idiotizmus, idiotstvo; príslušný zaostalý sa volal idiot), definícia podľa MKCH-10 F73 znie: IQ je pod 20 (u dospelých, mentálny vek niže 3 rokov). Výsledkom bude pravdepodobne závažné obmedzenie samostatnosti, kontinencie a pohyblivosti. Zahŕňa: hlbokú psychickú podnormálnosť.

V starom delení duševného postihnutia (debilita–imbecilita–idiotia) bol idiot najspodnejší stupeň. Ešte dávnejšie sa výraz idiotia používal ako synonymum pre duševnú zaostalosť vôbec.
Pôvodne sa používalo v mestských štátoch antického Grécka na označenie ľudí starajúcich sa iba o vlastné záujmy a ignorujúcich potreby komunity.

Idiot podla definicie nevie ani pisat. Hmmmm, postrech, vie pisat aj EMO aj gay. Po mentalnej stranke su tiez skoro vsetci zdravi.

Ale POZOR. Na BIRDZ mozno aj vo vacsine vladne: Podla seba sudim teba . Ja som napriklad do morku kosti rocker. Ale pocuvam aj klasiku, ci ABBU. Sice hip-hop ma nejak nechytil. Zas nemoze ma vsetko chytit... Sudite, ze je dobre iba to podla Vas?

No chytil som sa slucky. Lebo ja Vam opat hovorim, nie je spravny Vas postup, riadte sa podla mna...

Je jedna taka myslienka mimo mna: Ludia sa zaoberaju svojim okolim preto, lebo nemaju dost sil sa zaoberat sami sebou.

Cisto osobne ako to vnimam ja:
Nepadne mi dobre, ak mam dobry bicykel a vsecti mi na neho pozeraju a hovoria waw. Nepride mi takisto dobre, ak by som mal 80 rocny bicykel a ludia by sa so mna smiali, ze si nemozem dovolit lepsi. Ved vietci maju lepsi. Mam mobil. Pred par rokmi bol super namakany. Vsetci waw. Ma vsetko co potrebujem. Dokonca, zazrak, ze este vobec ide, ale sluzi naozaj dobre. Dnes uz urcite nie je in. Ale mam a neriesim. Kamosi, niektori maju kazdy mesiac najnovsi neviem ake typy, niektori maju 8 rocny. Proste neriesim.

Poznam nejedneho cloveka, co proste je stale "IN". Ma super nove oblecenie, mobili, nejake kovy po sebe... No vsetko mu kupili rodica a aby mu mohli stale kupovat tak sebe nekupia skoro nic. Nemohol by som byt stale "IN" na ukor rodicov.

Som sam so sebou spokojny. Neriesim ani druhych ludi ani nic. Riesim iba seba a mojich najblizsich. (Toto pisem preto, lebo je mi smustno, vysvetelnie nizsie).

Osobne mi nepride dobre, ak sa do mna niekto stara. Vobec. Ci v dobrom a ci v zlom. Sice to dobre obcas potesi ale uz je to nudne... No tesi ma, ak sa do mna staraju moji najblizsi. A do nich sa staram aj ja.

Co usudzujem z vacsiny ludi, s ktorymi som prisiel do lubovolneho styku:

Vecne riesia druhych, aj uplne nezmamych ludi. Este mozno nejakeho politika ci medialnu osobnost pochopim. Taka ludska uchylka. Sice neriesim a nepoznam ani politikov ani medialne znamych ludi. Ani mainstream sa mi vacsnou nepaci. Skor sa mi zaujimavu jednotlivci a alterntive veci. Co sa fakt robi pre nieco, a nie pre iba pre prachy. Ale riesia svojich spoluziakov, co vacsinou im vobec nie su blizky. Ak je niekto na voziku, hoci s tym clovekom ani neprehovorili ale riesia ho bezne v bare. Postihnutych, bohacov riesia. Riesa ludi, kt. sa im protivia alebo ktorym nieco zavidia.

a teraz pride goool. Takmer radovo, ani jeden clovek, co riesi spominante veci, nie je so sebou spokojny. Co myslim, by malo byt prvorade riesit svoju spokojnost.

Pytam sa preco? Lebo nechapem. Preco ludia riesia ludi, ktori su im viacmenej ukradnuti ak ani sami so sebou nie su spokojni.

Ma to zmysel? Aky???

Antigona: Prisla som na svet milovat, a nie nenavidiet.

 Blog
Komentuj
 fotka
inkheart  29. 6. 2008 18:02
naozaj výborná blog, s ktorým sa nedá inak než súhlasiť. Je v ľudskej povahe všetko "riešiť", "preberať", starať sa do iných... no treba to brať tak, že je to prirodzené. Samozrejme, mne tiež nepadne dobre, ked niekto rieši môj štýl obliekania či zapára do mojich záľub; to nie, ale niekedy nie je nič zlé na tom dovoliť iným, aby sa do teba starali, iba trochu, v únosnej miere. Ale zas ohovárať niekoho a starať sa do niekoho je čosi iné. Nuž, ľudskú povahu ťažko zmeniť. Odsudzovanie na základe vecí, ktoré si spomenul je prízemné, plytké a choré. A veľa ľudí sú práve takí...
 fotka
schizofrenik  29. 6. 2008 18:18
Tiež nechápem prečo sa ľudia starajú do toho do čoho ich nič nieje, a najviac ma serie keď sa niekto bezdôvodne stará do mňa. Niektoré body blogu som nejako nepochopil ale to je teraz ukradnute
 fotka
biancadetolle  29. 6. 2008 18:35
Prečítala som to od začiatku do konca.

...Neriešim.
 fotka
17shano  29. 6. 2008 18:40
dobrý blog, v podstate s tebou súhlasím
 fotka
akuska  29. 6. 2008 18:44
Všetci ľudia to majú v povahe. Komentovaním druhých sa udržiava rozhovor s ostatnými. Len málo ľudí hovorí o sebe. Lebo len málo ľudí rieši súkromné veci s okolím.



Ohováranie a klebetenie. Ľudia taj majú opcit, že sa začleňujú do skupiny a sú spokojní. Vždy to tak bolo a nič sa na tom nezmení.



Jediné čo s tým môžeš robiť je nezapájať sa
 fotka
geordie  29. 6. 2008 19:23
Po prečítaní tohto blogu stúpla trochu u mňa moja momentálne nízka mienka o človeku. Dobre mi totižto padlo že sú stále aj ludia ako autor.
 fotka
timwood  29. 6. 2008 19:25
"Zivot je sanca mat rad" - videl som napisane u nas na Katedre matematiky
 fotka
mayo  29. 6. 2008 19:27
Fajn blog, tak sa podla neho mozes aj riadit
 fotka
sechs  29. 6. 2008 19:44
absolutne suhlasim so vsetkym co bolo vyjadrene....jeden z najlepsich blogov ake tu kedy vznikli
10 
 fotka
greenhorn  29. 6. 2008 20:22
Jej, dakujem, mozno fakt ma vyznam pisat blogy.



Aj ked narychlo
11 
 fotka
greenhorn  29. 6. 2008 20:26
5. Nehovorim velmi o druhych Skor co sa mi stalo. A temy na rozhovor: vesmir, priroda, informatika (odborne), behanie, sportovanie, smianie, umenie, psychike...



Dokocna je aj film, o takej pani, co zberala usmevy



Tem mam osobne myslim, ze dost. No druhi ludia tam fakt nie su
12 
 fotka
i.w.q.a  29. 6. 2008 22:34
súhlasím so všetkými..

je to fakt super blog...

a ináč to "riešiť druhých ľudí" som zažila na vlastnej koži, keď sa do mňa dokonca aj moje blízke okolie "staralo" že som zmenila štýl hudby a pod...



ja sa ktomu už nevyjdrujem lebo len pár ľudí(ozajstných ľudí) sa ku mne nevyjdrovalo a nechalo to tak...no ostatný ukázali svoju pravú(klebetnú)tvár...tákže do písmena súhlasím stýmto blogom aký väčšinou sme...
13 
 fotka
pawlo  6. 7. 2008 15:16
Vynikajúci blog - najlepší čo som v poslednom čase čítal. Už som myslel že ti niečo napíšem že si si spravil reklamu ale teraz nelutujem že som si na tvoj blog klikol.
14 
 fotka
zmyja365  6. 7. 2008 15:24
rozhodla som sa že prestanem čakať kým ľudia dostanú rozum a prestanú riešiť somariny....ešte by som pri tom ošedivela...
15 
 fotka
sculptus  6. 7. 2008 15:32
Blog dobry, suhlasim s tebou.

Lenze ludia su ulisne tvory. Rypu a rypu a myslim ze prave pre to, ze so sebou nie su spokojni, chapes. Musia si to vynahradit.
16 
 fotka
ciernaruzicka  12. 7. 2008 15:47
super blog..staci ked poviem,ze s tebou plne suhlasim..
17 
 fotka
sassena  20. 7. 2008 23:26
"Takmer radovo, ani jeden clovek, co riesi spominante veci, nie je so sebou spokojny. " cele je to o tom, ze ludia sa musia s niekym porovnavat aby si dokazali aku maju hodnotu ... riesia horsich a vyvysuju sa a riesia lepsich a zavidia...v podstate riesia seba lenze cez inych a prave preto niesu spokojni ... moj nazor, ale inak suhlasim, je to proste tak ...

// Naše sebahodnotenie závisí predovšetkým od hodnotenia iných, v očiach, ktorých chceme hrať nejakú rolu.//
Napíš svoj komentár