V živote sa stretnete s mnohými dobrými aj zlými skúsenosťami.
Stres patrí ku každej skúsenosti. Škola ale to asi každý poznáte. Každodenné skúšanie, písomky či referáty neskôr maturita a to je asi najdôležitejšia životná etapa, tu už vám ide o vašu budúcnosť a preto sa bojíme ako to dopadne či uspejeme alebo nie. Mám kamaráta ktorý maturite dostal vysoké horúčky a schudol 4kg, no nieje to žiadna sranda. Pár dní dozadu som bol asi najšťastnejší chalan na planéte. Dosiahol som hranicu dospelosti, 18ku. Myslel som si že budem doma a nudiť sa. No mal som šťastie že mam super priateľov a kamarátov. Kúpil som flašku vodky, popíjali sme si a bola tam aj holka ktoru mám moc moc rád. Večer sme sa stretli u kamoša no a tam sme taktiež popijali trošku viac. Tam ma pobozkala. Od Piatku som nevedel zaspať pretože holka ktoru strašne moc ľubim už veľmy dlho ma zrazu pobozkalo to je jednoducho neopisatelný pocit teda aspoň pre mňa, a v nedeľu som sa sňou stretol vonku a spítal som sa jej či si pametá piatok. Ona nato ,,ano,, ja som sa spítal či aj na tu pusu ona nato ,,ano,, pravdaže ja dobrák som si myslel a bol som v tom že mam nejakú šancu. Ale nebolo to tak, vraj sa bojí ak by sme spolu začali chodiť a rozišli by sme sa tak by sme už neboli taký dobrý kamaráti ako sme teras. Ale keď sa niečoho bojíš nič nedosiahneš a nezažiješ no nie? občas treba ryskovať.
Zistil som že sa netreba predčasne tešiť pretože môžeš zostať sklamaný. A otom to je aj tento blog. O jednom zlomenom srdci ktoré asi nikdy nezlepí žiadna iná iba ta jediná.
A je mi jedno čo si kto otomtom blogu myslí, ale musel som to dať zo seba von.
Zdravím.

 Blog
Komentuj
 fotka
leelee  21. 6. 2011 12:27
Prepáč, rozhodne to neber ako výsmech, ale nomóžem z tej vety: "občas treba ryskovať"

You made my day.

Na vysvetlenie: riziko -> risknúť niečo

rysky - rezne po východňarsky

Tak dúfam, že máš niečo dobré na obed

PS: Ale ak ten bozk stál za to trápenie, tak je aj tak dobre.
 fotka
gretchen  24. 7. 2011 16:44
sak ju prohovor,dobijaj ju,ukaz jej ze ju lubis aj ked to i100 vie ...ale ved snaz sa ..rob vsetko mozne a nevzdavaj sa ! jej vysvetli ze praveze zato ze ju mas tak rad ,ze keby sa to nahodou nepodarilo( co si az tak nemyslim),tak zeby si to pochopil a ostali by ste kamarati hm? tak jej to povec...a povec jej ze ju luuubis !....
 fotka
gretchen  24. 7. 2011 16:46
a risk je zisk vela stastia
Napíš svoj komentár