Keď som bola malá, videla som rozdiel medzi chlapcami a dievčatami jedine v tom, že jedni majú dlhé vlasy a jedni krátke.Nerobila som medzi chalanmi a dievčatami veľké rozdiely,vyrastali sme na jednom dvore a v jednom futbalovom ihrisku.Pili sme z jednej fľašky,jedli sme jednu desiatu,robili sme cez prestávku v škole úlohu .
Postupne som tie rozdiely ale začala objavovať...Nielen vo vlasoch Ako sme rástli,pribúdali kamarátky a kamaráti ubúdali,zostali dáky divní.Odrazu sme prestali tráviť toľko času spolu,už ma nikto v bráne nepotreboval, mala som problém zjesť tú veľkú desiatu a odrazu som písala úlohy sama...Teraz,po pár rokoch sa s tymi chalanmi ledva pozdravíme a krútim hlavou čo sa s nimi stalo...
.Dvaja kamaráti-spoluhráči a spolulikvidátori desiat a mňami-mňam obedíkov zo školskej jedálne (menila som mäsko za šalátik mi však zostali,a som im zato veľmi vďačná a naozaj si to vážim.Lebo OZAJSTNĚ kamarátstvo dievča-chalan je dnes naozaj zriedkavé.
Občas nadobúdam pocit, že mi tí moji dvaja týpci rozumejú oveľa viac ako kamarátky. Dokážeme sa rozprávať o všeličom možnom, sú schopní zo mňa vytiahnuť aj veci hlboko skryté v mojom vnútri, ktoré som nikdy nikomu nepovedala a ani nemala v pláne, no tie moje dve hovädká to zo mňa s ľahkosťou vypáčia.A najlepšia vec na nich je,že si môžem byť 100% istá,že si to nechajú pre seba,že to nevykecajú prvému človeku ktorého stretnú ako by to urobila kopa báb ktoré poznám.
Ale chalaniskám nerobí najmenší problém skritizovať mi moje vlasy,tričko a že som dneska akási ududraná a neviem čo
Ale rozosmejú ma najlepšie ,najkvalitnejšie a najrýchlejšie na svete...
A čo je a tom celom ešte super?Že sa im môžem vyhrážať bitkou ako za mlada
Loobim vas,hovädká moje

 Blog
Komentuj
 fotka
fremo  13. 12. 2007 21:02
Možno jeden dôvod, prečo neísť na osemročné gymnázium.



Snáď vám to vydrží
 fotka
empty6361  13. 12. 2007 21:52
heh moja ja mam tiez dvoch suuuuper kamosov .. vlastne ja si s chalanmi rozumiam lepsie ako s holkami ..
 fotka
baska638  14. 12. 2007 15:01
aspon ze mas kamaratov...ja mam len kamaratky... trapaci sa mi len smeju aleee krasa cmuk...
 fotka
moncisko  15. 12. 2007 09:57
laska tak to bolo krasne...ale zapamätaj si naj kamaratstvo medzi babou a chlanom neexistuje vzdy sa jeden s nich zalubi...bohuzial ale je to tak!!!!!!!aj ja som to par krat zazila ..ale neboj ja ta nikdy nesklamem!!!!!!!aj ked som baba cmuk lubkam
 fotka
dudri  15. 12. 2007 15:08
Moncisko/ JJ je to uz raz tak

Inak ak to mozem zvrtnut tak aj ja mam nejake dobre kamosky Aj cez net a tak...ale to je trosku ine
 fotka
hairsprayqueen818  19. 12. 2007 08:01
ja len tolko ze na 8rocak nechodim
 fotka
misinkapunk  25. 12. 2007 16:02
mmm....vaz si kamosov,lebo je to fakt velmoi zriedkave...ja mam tiez zopar takych,ale nie zas az takych..ale jedneho mam...vzdy mi pomoze,ked nemam prachy zaplati,poradi...fakt super..
 fotka
serejeza  10. 1. 2008 12:49
aaa.. tento blog šom ete ani neprečítala,, ale stojíím nad ním lebo je písany na moje meninky(Sereježa) aae bude klaasny,,=DD cmuklajs..
Napíš svoj komentár