Nikdy by som neverila, že ja budem tá, ktorá ti bude vysvetlovať princíp lásky.
Všetko sa stalo takto: Je jeden chalan, kt. sa mi hrozne páči a nakoľko to kamarátka zistila začali si sním písať. Písali si do vtedy pokým sa nedostali na tému láska na koľko má ona už 22 rokov tak si toho už veľa prešla a hlavne teraz keď je po rozvode. Nechcela mu to vysvetlovať lebo ju to veľmi ranilo tak poprosila mňa či by som mu to vysvetlila.

Lenže ja o láske vôbec nič neviem, ale proste priňom som všetko chápala. Dostali sme sa k veci kedy mi povedal, že ako namotával 10 báb naraz mňa to úplne zaskočilo, že on čo tak vyzerá "nevinne" spraví toto. Ale nakoniec sa mi priznal, že potom tie baby oklamali jeho. Ako on namotál ich tak oni namotávali jeho a potom ho proste odkopli.

Ale prečo sa to stalo lebo on nehľadí ako baba vyzerá vznútra ale na to ako vyzerá baba zvonka a to robí chybu. Proste musela som mu začať hovoriť do duše. Prešli dlhé hodiny aj dni písania stým pokým sme sa dostali k tomu podstatnému. Lebo ja aj keď som sa sním nerozprávala predsa som sa premohla začala som sa sním rozprávať pomocou toho ako som mu dávala rozumy.

Najhoršie asi bolo sa mu dostať do duše, čo sa mi po dlhej dobe aj dostalo. Proste musela som mu vysvetliť prinsíp život, že nie všetko je v ňom ružové. On sa práve na to spoliehal, že všade su tzv. len a len ružové okuliare a všetko vidí ružvo. Ale život taký neni život je úplne iný. Aj keď ma nechápal tak som mu to musela vysvetliť postupne.

Tak teda začnem : Vieš proste na dievča nemôžeš pozerať ako vyzerá zvonka ale nato ako vyzerá zvnútra. Lebo aj na Helu (namňa) si povedal aj keď si hu vôbec nepoznal, že je čudná že sňou sa nikdy baviť nebudeš. A ako si teraz na tom ONA ťa začala nenávidieť. Len o to ti ide aby ťa všetci nenávideli?? On na to: Ale tak ja hu nepoznám a proste som sprostý, že som to povedal ja som to tak nechcel ale pochop. Ja sňou chcem byť kamarát ale nič viac. Ja: Ale kto hovorí o tom aby bolo medzi vami aj niečo viac? Proste ak sňou chceš byť kamarát tak jej to láskavo povedz ja jej nič hovoriť nebudem.

Po dlhej chvíľke mi odpísal: Ja jej to nechcem povedať povedz jej to prosím ťa ty. Ja: No môj zlatý ty si si to narobil tak si to aj naprav ja jej nič nepoviem. Potom len odpísal : Tak jej to teda poviem v škole lenže čo keď akurát začali prázdniny. JA: Nuž šak jej to napíš teda je prihlásená nikto o tom nebude vedieť nikto len ty a ona. ON: Prosím ťa pošli mi jej nick.

Poslala som mu môj nick a teraz som len čakala, že či som mu náhodou len nenaletela nejakému hlúpemu pubertiakovi. Pochvíľke na mojom nicku blikala pošta som si myslela, že je to jeden kamoš, ale nie bol to omyl bol to ten chalan. Začali sme si písať a prvé čo bolo tak sa ma opýtal, že či môžme byť kamaráti. Nechcela som mu na to odpísať, ale predsa som mu odpísala, že či to nebude jemu vadiť a jeho kamarátom. A on len na to, ž e: neboj oni mi do toho nebudú môcť prplať je to môj život a možno si ho aj sám d***bem.


Tak nakoniec z mojej veľkej nenávisti sa stalo jedno kamarátstvo a s toho čo som mu dávala ja rozumy som sa dočkala jeho prozby o odpustenie.




podotýkam je to skutočnosť a podľa mňa pekná skutočnosť

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár