Neviem cim to je,ze v poslednej dobe stracam uz pomaly vsetkych naokolo..I tych,s ktorymi si pisem cez internet..

Pisala som si s nim asi 3 roky..Bol v pohode,rozumely sme si vsetko faj..Nebudem pisat o ziadnej laske ani nic take,ale len o tom,ze ma naozaj strasne mrzi ze to takto dopadlo..
Nazyvala som ho Cickaa,mickaa a jemu to nevadilo uplne v pohodke sme sa vzdy zdravili ci na icq mi napisal Ahoj ciciik atd..

Mozno je to cudne,ale len sranda..Mozno to je tym,ze ja som taky blaznivejsi komunikativnejsi typ baby..Videli sme sa asi 3x ked nie 2 a to rano v autobuse,ktory bol prepachaty a zmohli sme sa iba na cau..nic viac nic menej..ked sme prisli domov pisali sme uplne normal..

A teraz,sa vsetko zmenilo koli jeho priatelke..
Mal meniny,tak som mu napisala vsetko naj naj naj atd...V tom mi on poslal odpoved ze ciciik,touto spravou a predoslimi si mi poriadne zavarila u holky..Ja nechapavo pozeram,prosim?
Ved som mu nepisala ze ho lubim ani nic take..On ma poprosil aby som jej napisala a vysvetlila jej,ze spolu nic nemame..ze on sa s nou uz tri hodiny hada a to koli mne..

Pozerala som,ze prosim?Napisala som mu,ze ok napisem jej..Napisala som jej ale jemu som pred tym do posty poslala,ze ci ho tak kontroluje a dala tam takeho smajla..on by pochopil ako to myslim,no ona bohuzial nie..A prave ona bola ta co si cita jeho spravy..Tak neni to kontrolovanie?Je..Ja nekontrolujem svojho frajera,kto mu vypisuje ved aj keby ja mu verim..Normalne som jej napisala,ona ma samozrejme dojebala dost vulgarne az ma to brutalne vytocilo ale co uz..

Naozaj mi to doslo velmi luto..Zmohla som sa len na poslednu spravu pre "cicuu"(toho chalana) a to taku ze:
Ahoj vymazavam si ta s friendov,nechcem aby som vam nicila vztah..Maj sa(maj sa davam len vtedy ked som nastvana a smutna)...
Od neho mi prisla odpoved typu ze:
Ved napis mojej holke a vysvetli jej to a nemusis ma odnikial mazat,ale ked si sa takto rozhodla tak pa...

To ma dojalo fakt...

Babenka si neodpustila vetu typu ze:Ver tomu,ze on od teba uz postu nedostane a ze mu ty nenapises..

Hmm..Odpisala som jej akurat to,ze ja im vztah nenicim,ze si ho nici sama..a bla bla bla...a urcite to,ze dobre nebudem mu pisat,ale nie koli tomu,ze ona si to zela..ale koli nemu..lebo nechcem aby mal zle..

I ked ma to mrzi nic ine mi nezostavalo..Viem,ze ju lubi tak nechcem byt dovodom ich rozchodu..

Ale vemi ma mrzi,ze dnes mi prisla od neho posledna sprava..Najhorsie bolo pre mna vymazavanie z icq a z ostatnych friends..Ale co uz...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
magorka  10. 3. 2008 18:21
To ma mrzi....viem ake to je mazat si kamosov z icq a tak....
 fotka
andulili  10. 3. 2008 18:34
to je smutné, ale tiež to poznám :/ niečo podobné
 fotka
matias1  11. 3. 2008 10:06
To ma mrzi,asi kazdy vie ake to je ked strati koho ma rad....
 fotka
pedall  13. 3. 2008 20:01
áno je to kontrolovanie, akože bola to nešťastná zhoda náhod, okrem toho ak sa s ňou on 3 hodiny háda a ona to nevie pochopiť tak nemám slov... mohla by mu veriť
 fotka
seagull1  13. 4. 2008 01:49
no, to je smutne... zial, aj take veci sa stavaju. Internetovy kamarat, je kamarat ako kazdy iny. Mozno sa na neho lahsie zabuda, ale boli to rovnako. Dufam, ze ked mu dojde ze asi robi chybu, ze si nasiel nie najlepsie dievca, tak sa ti sam ozve...
 fotka
m1k3  16. 4. 2008 17:17
Stava sa aj ja som prieisl na icq o ludi s ktorymi som si pisal cez rok a rozumeli sme si, mozno prave preto ze dotycni vstupili do nejakeho vstahu...
 fotka
denusiq  10. 5. 2008 21:35
Mojeéé..presne tuto situaciuu podrobnee poznaam.. aspon co sa tyka straty kamosaň kamosky. Tak, ci onak bolo to odneho dooost blbe ze ti napisal aby si to takpovediac vyzehlila za neho. Akoze tu holku nekomentujem radsej Viem ze aj ja som ziarliva ale az takto? .. neviem Hlavne nebud smutnucka, cickaa pocase pochopi ze s tou odpornou babou dlho nevydrzi, a urcite ti napise ..samozrejme ak ta ta baba nevymazala z kontaktou. Ale jednoznacne tvoha vina to nieje! Ona si pocase sama pokazi vztah.
 fotka
pistus  22. 7. 2008 13:39
to mi jje fakt luto
Napíš svoj komentár