Neviem aky mal byt presnejsi nadpis,ale asi viete co tym myslim..
Pred tym,ked som bola sama bola som vzdy s partiou vonku..Blaznili sme,zabavali sa,hodili na akcie a bolo nam svetovo..Postupom casu sa to menilo.Kamaratka si nasla frajera a nas bolo menej..Sem tam sme jej to vycitali,ze na nas kasle,ale casom sme si toho priatela(frakera)nasli vsetci..Sice ich vztahy sa uz skoncilia medzi tym ma volali von,ja som jednoducho povedala NIE budem s priatelom inokedy..Urobila som to par x a uz mi ani len nenapisali na nete ahoj ako co nove..Na ulici ked ich stretnem prehodime par slov a to sa hned beru..Niekedy mi to pride aj luto,ale ved s priatelom som nebola kazdy den a kludne sme mohli bhnut von..Ked sa na to tak pozriem jedine s kym vybehnem von je moja najlepsia kamoska,ktora ma tiez priatela i ked je momentalne prec na par mesiacov,ale vzdy aj ked bola s nim,ci bez neho ma zavolala..Ked som jej povedala,ze dnes nie chcem byt s priatelom pochopila to..
Neviem ci je to tym,ze ona to tiez zaviva..Toto co pisem je myslene v tom,ze i ked niesom s nimi kazdy den vzdy pre mna znamenali tak rovnako..Za to ze par x s nimi nikam nejdem to neznamena ze NIKDY s nimi nebudem..

Obcas ma sice dost mrzi,ze som prave o nich prisla,kedze som ich poznala i poznam tolko rokov..
Ale teraz na druhej som rada ze mam pri sebe priatela,ktoreho milujem a najlepsiu kamaratku ktora ma chape a je so mnou..
Tymto blogom nedavam najavo to,ze ostatny sa na mna vykaslali..i ked ich chapem,ale chcem povedat len to,ze som rada s tymi ktori pri mne zostali a s tymi ktorych som spoznala..

Ale mrzi ma i tak to,ze tych ktorych poznam pomalinky od malicka som stratila...

 Denník
Komentuj
 fotka
ygor  18. 2. 2008 00:58
co uz...

ludia sa menia, pomaly sa menia aj ich priority

ak to niekto nevie respektovat, nebude sa tomu vediet ani prisposobit a nepochopi to
 fotka
vincent_vega  18. 2. 2008 03:04
No niečo takéto mám aj ja...tiež som behal s kopec ľuďmi a akcie a našiel som si perfektnú kámošku z ktorej sa stala moja priateľka a všetci tí ľudia sa postupne z môjho života vytrácajú...veľa ich mi to nevyčíta,skôr to vyzerá že ich teší že som šťastný.Ale tiež mi už sotva niekto napíše...ale z tých pár s ktorými sa stále dokážem baviť alebo dobre pokecať si vážim oveľa viac ako predtým

A niesom smutný radšej budem žiť naplnený život s jedným človekom ako prázdny so 100 kamarátmi-známymi...
 fotka
seagull1  18. 2. 2008 09:00
no, v nudzi spoznas priatela. V tvojom pripade to ani nudza nebola, ale tvoji kamarati sa ku tebe zachovali zbabelo... ale keby som si mal vybrat medzi nimi a priatelkou, radsej si vyberiem ju, pretoze s nou by som bol po cely zivot, nie s nimi... aj ked kamarati su tiez velmi dolezity.

Myslim ze mas naozaj dobru najlepsiu kamaratku...
 fotka
pedall  27. 2. 2008 20:14
tak ja myslím že to tak chodí, postupne ideš životom máš obdobie s nejakou osobou keď ste super kamaráti a potom máš obdobie keď už taký kamaráti nieste, to je proste tak... (len môj skromný názor)
 fotka
misulka132  8. 1. 2010 21:09
mojka ja ta budem mat vzdy rada
Napíš svoj komentár