V skole sa nam vyskitla taka situacia,ze prisiel policajt s ktorym sme mali dve hodiny..On nam rozpraval pribehy sikanovanych deti a aj pribehy ludi s ktorymi druhy obchodovali..Naozaj ma zarazilo to,coho su uz 4taci na zakladnej skole schopny..
1.
Bol jeden maly chlapec..Ved stvrtak,ktory bol tichy a vzdy sedel sam..Ista particka jeho spoluziakov si ho zobrala na musku..Najprv to zacalo tym,ze mu bravali desiatu,vyspipavali tasku,vysmievali sa mu..Neskor to zacalo byt vaznejsie..Pytali od neho peniaze a ak im ich nepriniesol,dostal poriadnu nakladacu..Chlapec samozrejme,ze doma nic nepovedal..Takto to islo mesiace..Potom ho dokonca nutili jest chrobaky a vsetko co mu priniesli..Jedneho dna sa chlapeczrutil..Vypytal sa na WC a tam sa pokusil obesit s kuskom nejakeho spagatu..Nasli ho ucitelky a chlapca zachranili..Ale ten bol na tom tak zle ze skoncil na psychiatrii..Naozaj nerozumiem coho su uz ti mali spoliaci schopny..Ked si privolali rodicov vynnikov,tak ty ich obranovali.To nebolo moje dieta,urcite si zacal on ako prvy!..Kokosvypatlane mozgy..Urcite si malyzelal ze skonci na psychiatrii ze?...Otras..

2.
Bolo jedno dievcatko,ktoremu sa vsetci vysmievali..A preco?Lebo jej chodza bola trosku cudna..Posmievali sa jej,ze chodi ako kacica..Captava kacica..Vzdy ked mali telesnu,ona necvicila..Pytali sa jej preco..Ona nemozem mam bolave nohy..Ucitelka neverila..Uz jej to liezlo na nervy,ze preco klame tak ju chytila zobrala do satne a povedala jej nech si vyzuje topanky..Mala nechcela,plakala..Ako si postupne dala dole topanky ucitelka jej vravi nech aj ponozku..Ked videla co ma ta malinka na nohach pochopila a co tu ide..
Malu bili rodicia prutmi po nohach,po patach..Ci an jednej ci an druhej nohe..Preto ta chodza..Nakoniec sa zistilo,ze matka bola na drogach a svoje agresivne chovanie si vybijala na vlastnom dietati..

Pribeh jedneho dievcata

Ked som pocuvala ake pribehy nam rozpraval,nechcela som ani verit ze sa to deje aj u nas..

Bola mlada krasna baba,ktora chodevala s kamaratkami na disco,zabavit sa.Par krat sa tam stretli s mladym,peknym chalanom,ktory bol mily,dobry a rozumeli si s nim.Pozyval ich nadrinky,braval na zabavy a venoval sa im a to od nich nechcel ani len bostek nic..Proste bol pre nich pan dokonaly..V tom postupe casu ako sa ONA s nim stretavala sa zbilizili..i ked zo zaciatku daval najavo,ze nechce ziadny vztah..ale zalubil sa..Zacali spolu byvat..Vsetky kamaratky jej ho zavideli a pomalinky sa s nou prestali kontaktovat..V tom on jej povedal,ci s nim nepojde do zahranicia na dovolenku..Bez vahania suhlasila,ved preco by aj nie..Nic nieje krajsie ako byt so svojou milovanou polovickou..Ale to co sa potom stalo,necakala...
Ako tam prili chalan sa strtol s istym muzom..Svoju priatelku PREDAL bez zavahania a vratil sa akokeby nic naspat..Ju tam nechal.Ona zhrozena,samozrejme nechapala co sa deje...
Musela robit kur*u..Bola znasilnovana,bita..Jedneho dna k nej prisiel novy "zakaznik",ktory od nej nechcel nic..Chodieval za nou pravidelne a ona zistlila,ze mu moze verit..Prosila ho o pomoc,aby ju odtialto dostal..On to aj urobil..Myslim,ze nie kazdej sa podari utiect...
Hrozne...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
neway  3. 3. 2008 17:22
strašné naozaj
 fotka
pedall  3. 3. 2008 17:33
1)

prípadne to aj povie učiteľke, lenže tích čo ho šikanujú je viac a oni povedia že si začal on, komu uverí učiteľka? jednotlivcovi alebo viacerým?



2)hrôza...



... hrôza, hrôza:´(
 fotka
cindushka  3. 3. 2008 17:33
Ten príbeh o tom dievčati čo musela robiť ku... som počula. Je to strašné čoho sú dnes ľudia schopný a najhoršie je ak ťa zradí niekto komu veríš.

A najhoršie sú na tom tie šikanované deti. Niekedy to naozaj neskončí šťastne...
 fotka
zabeus  3. 3. 2008 17:40
Toto nás líši od zvierat.

Zvieratá zabíjajú , chladnokrvne vraždia - inštinktívne.

A ľudia? Pre zábavu.
 fotka
joelina  3. 3. 2008 17:49
je to strasne. ale dobry blog. donuti zamysliet sa
 fotka
d170  3. 3. 2008 19:08
pekný, aj ked smutný blog
 fotka
ivanko1987  5. 3. 2008 10:21
ku*vy
 fotka
matias1  26. 5. 2008 23:45
Ano hrozne nuz ale vecina triedy nechce bit zhadzovana tak sa tvari ako keby bola voci tomu slepa a hlucha az nakonie visvitne najavo preco vid pripady z tv napriklad z petrzky...takze vlastne cela trieda podporuje zlo pachane v triede...
Napíš svoj komentár