V zivote sa obcas vyskytne situacia, ze z nicoho nic sa vela veci zmeni do tej miery ze clovek len nechapavo pozera a snazi sa uvedomit co sa to vlastne deje. Ked veci dostanu spad a rozbehne sa vlak udalosti, ktore nevieme ovplyvnit.. zivot zrazu ide vlastnym smerom a nepyta sa nas na nazor, alebo pocity alebo to, ci to vlastne chceme alebo nie..
Je to ten hrozny pocit bezmocnosti, ked clovek tak strasne tuzi zasiahnut do veci okolo, ked sa snazi nieco urobit, ale vsetko je hovno platne.. pretoze to jednoducho neovplyvni..
Clovek si rad riadi zivot, ma rad veci pod kontrolou, ale obcas sa stava len hrackou osudu.. zivota.. a vtedy sam zisti a pride na to ze ten pocit kontroly je prec, ze to bola len iluzia toho ze chvilku bol v zivote klud.. a uvedomi si ze je to neustaly boj a snaha vyrovnat sa s tym co v zivote pride..

Ja mam zivot do znacnej miery v pohode.. a tym ze som zivotom rozmaznany, znasam niektore veci tazko.. ale prave moj obdiv maju ludia ktori znasaju zivotne udely omnoho lahsie a vedia sa s tym popasovat obdivuhodnym sposobom..

Toto je venovane jednej takej osobe..

 Blog
Komentuj
 fotka
levik123  16. 10. 2008 10:04
no hej, nieco na tom bude, to poznam...
Napíš svoj komentár