Len tak, zavriet oci a predstavit si nieco prijemne, co sa v danej chvili uskutocnit neda.. len tak zavriet oci a preniest sa niekde uplne inde.. niekde kde je to fajn, kde sa naplnia moje momentalne tuzby a myslienky..
Snivat je dolezite a snivat je dobre.. bez snov by bol zivot jednotvarny, casto bez ciela.. bez smerovania.. mat moznost predstavit si nieco pekne nas casto dostane z tazkych situacii, z depresii.. Kurna ale je to uzasna vlastnost.. snivam o mnohych veciach, o tom ake by to bolo keby... alebo ake by to nebolo keby... alebo co by bolo keby... (zvedavci nech za keby dosadia co sa im zapaci )..
Otazka by ale mohla zniet, naco su nam vlastne sny? Odpovedi je vela. Ta moja vravi ze sny su na to aby sme ich naplnali a tym naplnali svoj zivot niecim co ma pre nas zmysel. AK si nieco vysnivam a viem ze ano toto by som raz chcel, urobim vsetko preto aby sa to stalo realitou. Ludia snivaju o roznych veciach a prave preto ze naplnaju svoje sny, sa svet hybe dopredu.. uskutocnit svoj sen je ten najuzasnejsi pocit..

Ano, jasne, su sny a sny.. niektore sa daju a niektore proste nie.. ale nic to nemeni na tom ze sny nas zenu dopredu a nutia nas uvazovat.. a ked nahodou nie, tak aspon pocas snivania mame pocit ze sme niekde inde, s niekym inym a za uplne inej situacie.. a to je fajn nie?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
jogurtovakultura  12. 8. 2008 23:33
tak tak..je krásne mať sny.a este krajsie je ich prežiť...niekedy a napísal si to nádhnerne
 fotka
aislinnas  12. 8. 2008 23:39
prkerasne napisane snivat bey zabran o buducnosti nas zenie dopredu . len netreba mat strach priznat sa a ist si za snami
 fotka
famepeace  12. 8. 2008 23:52
nooo super.. neviem na com ficis ale chcem aj ja.. ale to len tak aby som olicil tuto zasnenost.. a padol trocha na zem aj ked pekelnu niekedy..
 fotka
bziki  14. 8. 2008 17:35
velmi pekne ale ja som velky zvedavec bez stipky fantazie, ktorý nevie, co dosadit za keby
 fotka
linczy  23. 8. 2008 11:24
no to si napisal vystizne...ja velmi casto snival aj cez den a predstavujem si veci ktore sa nikdy nestanu...
Napíš svoj komentár