Hm, nudny vecer plny oficialit.. aspon som sa dobre najedol ked uz nic ine.. strata casu medzi kvazi obchodnikmi ktori si potrebuju dokazat ze su nooobl a ze sa vedia najest za par tisic na osobu.. samozrejme pri pragmatickom pohlade.. no kto by sa neprizivil...
cesta z pod hradu nocnou Prahou, nikdy som prahu nemal rad.. stale to bolo pre mna nudne mesto bez napadu a plne turistov... dnesna cesta bola vynimocna.. vlastna hudba, vlastne myslienky a zrazu nieco taketo... v usiach.. noc dostava vlastnu tvar.. prechadzam karlovym mostom, turisti tvoria len rozmazane okolie a ja.. akoby som bol v tuneli.. vo vlastnom svete ktory nema s tym okolo nic spolocne... len ja, klavir, prudy myslienok ktore pri tom cloveka napadnu.. od usmevu cez slzu v oku.. od rychlej chodze, cez pomalu az do zastavenia.. je mi jedno co si kto mysli.. teraz je na chvilu svet moj... oni su bezvyznamni.. Tuzim byt aspon trosku opity aby som to prezival intenzivnejsie.. tuzim stratit zmysel pre realitu.. chcem aspon na chvilu vypadnut.. Dnes chcem byt konecne nepochopeny aby sa mi nikto nemohol vkradnut do mojho sveta aby nikto nechapal co sa to v tu chvilu deje.. je to len moje.. potreboval som ten pocit uvolnenia ked som konecne zistil co naozaj chcem..

 Denník
Komentuj
 fotka
pawlo  2. 7. 2008 00:05
Večernej Prahe sa nič nevyrovná - je to prekrásne!
 fotka
romik  2. 7. 2008 00:05
pekne...je dobre vediet ze vies co chces!! ...

neviem co som tym chcela mysliet ale ...bolo to velmi pekne..paci sa mi ako pises... ...nema to dej ale predsa viem o com pises..to sa mi paci..
 fotka
jogurtovakultura  2. 7. 2008 11:57
Dnes chcem byt konecne nepochopeny aby sa mi nikto nemohol vkradnut do mojho sveta aby nikto nechapal co sa to v tu chvilu deje.. je to len moje.. potreboval som ten pocit uvolnenia ked som konecne zistil co naozaj chcem..
 fotka
bziki  2. 7. 2008 15:00
Cicuska, preco tak smutne? Clovek s takym hudobnym vkusom by mal chodit vyskereny od ucha k uchu
Napíš svoj komentár