Všeobecne som zástancom ľudových zvykov a tradícií, ale veľkonočný pondelok mi vždy dá zabrať. To, čo sa počas tohoto dňa deje, je už trošku kruté ....

Keď som bola menšia, brala som to ako samozrejmosť. Jednoznačne je potrebné, aby som bola párkrát donitky mokrá. Najlepšie poliata mnohými vedrami vody, podľa možností, keď ešte na vrchu plávali kúsočky ľadu.

A čo je to najnepochopiteľnejšie??? Za vec, ktorá je človeku absolútne proti srsti, treba pekne poďakovať, tváriť sa milo a vďačne za to, že sa chlapcom uráčilo ... S tým, že sa nachystá pohostenie, napečie sa, naleje sa, tak s tým problém nemám... len keby sa s tým nespájali takéto drastické procedúry, bolo by to aj pre naše nežnejšie pohlavie príjemnejšie.

Nuž, ale evidentne, patrí to k tomu a nám neostáva nič iné, len si to vytrpieť. Ruku na srdce, asi by som sa už necítila normálne, keby ma nikto neoblial. Aj keď je to také odporné... A ako povedali chlapci : ,, ale veď to robíme len pre tvoje dobro, aby si bola zdravá." No.. tak teda ... ďakujem!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
billy2112  21. 4. 2014 20:00
lebo nevieš sadnúť na bicykel a zdrhnúť preč ako ja tak si trp
 fotka
holub23  21. 4. 2014 20:03
to z toho by bol normalne prevrat
Napíš svoj komentár