Také zvláštne kam nás čas, okolnosti, vesmírne konštelácie, osud, náhoda alebo Boh dovedú. Pomenujte si to ako len chcete, viete čo mám na mysli.

Iste nie som sama, ktorá má v určitých pravidelne sa opakujúcich intervaloch tak čistú, otvorenú myseľ, že s nadhľadom zosumarizuje udalosti posledných týždňov či mesiacov a príde na prekvapivo jasné závery, ktoré boli celý ten čas v nedohľadne..

Zvláštne ako som ešte pred mesiacom nariekala, dušovala sa nad človekom, ktorého som považovala za toho najlepšieho, ktorého som mala blízko seba. Prd makový... Zaslepenie spolu so zdanlivým pocitom lásky a vlastnej dokonalosti neprospieva žiadnej mozgovej aktivite.

Teraz čestné slovo, ale prišla som na to, že som si jeho prítomnosťou chcela niečo len dokázať. Fakt. Mrzelo ma vlastne len to, čo som urobiť nemusela. Ale to je všetko. Neľúbila som ho. Resp. ak aj v nejakej miniatúrnej hĺbke áno, tak nie dostatočne. Pretože, keď on žiarlil celý ten čas na iného - vraj celá žiarim, keď ho čo i len spomeniem. Tak veľmi som chcela som, aby bola pravda, keď som hovorila, že to tak nie je. Avšak celý ten čas som niekde vo vnútri vedela, že keby sa naskytne možnosť či by prišla situácia, kedy by som mohla byť s NÍM, tak by som do toho išla.. ale obaja sme mali fungujúce vzťahy.

Nebol ten pravý. Nebol to ON. Ten čo dokázal rozpumpovať každú bunku v mojom tele. Dostal sa síce ďaleko.. ale nikdy sme neboli súčasťou toho druhého. Len sme si to mysleli.

Môj kamarát je zahľadený to knihy The secret, takže dennodenne si vypočujem nejaké teórie ako zákon príťažlivosti či iné zákony xy fungujú.. "Vždy dosiahneš svoj cieľ či osud, nazvi si to ako chceš. Či sa k tomu dostaneš tou najväčšou obkľukou, prídeš TAM a budeš tam kde máš byť."
Má pravdu. Musíme prejsť veľa zákrutami, aby sme došli na svoje vysnené miesto, kam naša cesta smeruje..

Ak vždy bol v mojej hlave, ja v tej jeho a je to naozaj tak ako to obaja cítime, len proste teraz nie je ten vhodný čas.. Nájdeme sa a bude to fungovať. Budeme spolu, tak ako o tom často "vtipkujeme". Viem však, že nejeden vtip má v sebe čaro pravdy.
Ak to takto nie je, dovedie nás to každého tam, kam patríme. Čo sa zo začiatku zdá byť zlé, nás aj tak privedie k niečomu oveľa lepšiemu.

Budem žiť a pôjdem svojou cestou, ak budem musieť odbočiť, odbočím a rovnako tak ty. A možno sa nakoniec vďaka tomu všetkému stretneme tam, kde to považujeme za svoj začiatok pokračovania. To všetko, čo si mi šepkal do ucha, TO bude naša realita.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár