Som masiar. S nozom viem narabat ako keby som sa s nim narodil v ruke. Pocuva ma a ja viem narezat maso tak ze kazdy prosi o kusok z neho.


Nikdy som ani neuvazoval o inej praci. Bavila ma muzska praca, bavilo ma pracovat rukami. Ten smrad a spina na to si chlap rychlo zvykne. Vzdy ked sa v luci svetla zaleskne cepel, citim ze som vo svojej kozi. Vraciam sa asi naspat do dob, ked moji praotcovia prisli na to, ze ulovene zviera lepsie zuzitkuju ked ho naporcuju.


Nie, nie som lovec, tuto cinnost prenechavam inym. Ja len pripravim to co uz niekto predo mnou nacal. Omracene zabijem velmi sikovne tak, ze to ani nepociti. Smrt v zlomku sekundy. Nie som tyran ani sadista. Len dobre ovladam svoje remeslo, ktore mi prenechal moj otec ktoremu ho zase prenechal jeho otec a moj stary otec. Dalo by sa povedat rodinna tradicia. Lenze pre mna je to viac ako tradicia.


V praci som v inom zivle. Inak mi uteka cas. Vzdy nejako rychlejsie ako ked nie som v praci. Rano vstanem este skoro predtym ako zacne palit slnko a idem do prace. Pesi aby som precitil ten cerstvy ranny vzduch ktory ma dokonale preberie. Som v praci prvy. Vzdy.


Odomknem a zasvietim slabe svetlo. Na stole sa uz leskne naradie. Ocistene este zo vcera. Lebo dobry majster si svoje naradie opatruje a nenecha ho zahrdzaviet cez noc. V praci pouzivam vela soli a tak by sa mi mohlo velmi lahko stat, ze budem krajat s hrdzavym zelezom. A take zelezo kraja maso iba velmi zle!


Dnes je prace vela, ide vikend. Za hodinu zacnu chodit ludia a budu chciet cerstve maso, vela cestveho masa. Prezliekam sa do pracovnych siat, pri pohlade na ktore by niektorym mohlo prist zle. Ja sa nepozeram. Vytahujem prve zviera z pivnice, bolo zabite uz vcera. Keby bolo na slnku uz davno je jeho maso pokazene.


Dvihnem najvacsi sekac az hore k svetlu, cepel sa zaleskne a pada dole. Priamo tam kde chcem. Presny zasah na zatylok. Este zopar presnych a je pripravene pre zakaznikov. Takto pokracujem az kym nemam 12 kusov. Myslim ze na prvy ranny napor je predajna pripravena, mozem si ist oddychnut ale ja zostavam v tom zvlastnom prostredi plnom napatie, pachu koze a masa a brusim noz. Moj najvacsi. Dnes sa mi este zijde. Urcite.



25.06.2012EQ

 Blog
Komentuj
 fotka
orfea2  25. 6. 2012 17:40
čo to čo to?
 fotka
najivna  25. 6. 2012 21:17
ja v tom vidim taku metaforu ze by si ma zabil ako masiar kebyze ti poviem aka
 fotka
antifunebracka  10. 10. 2012 21:14
ty si uchylny pedofil a ne masiar
 fotka
mcvpn  10. 10. 2012 21:18
možno aj @3 , to neviem, ale to som nechcel. Neviem prečo, ale pripomínaš mi štýlom písania Petra Pišťanka.
Napíš svoj komentár