V prvom rade tolko ze dnes mi to slape inak ako bezne, ale tak to bude asi tym splnom a nedostatkom spanku znacnym, takze pekne po poriadku.

Dnes som riesil ake su dolezite zmeny v zivote. ze je dolezite sa vyvijat, menit, posuvat a menit. a naozaj je to zivotne dolezite. Ak to nerobite, stracate cas. A cas su peniaze. Kto si moze dovolit stracat peniaze? Nikto!

A co menit? Seba, postoje, sposob akym robite veci, co robite mozno, zmenit sa da skoro vsetko. Co vsak nikdy nerobte je ze budete spustat zo svojich hodnot, stratite chrbtovu kost alebo sa proste vybodnete na ludi. To naozaj nie, to vas neposunie, skor naopak.

Chces zmenit svet? Zacni od seba! Chces aby bola trava zelensia? Urob nieco a polej ju! Tak to funguje a ked budeme len nadavat pri pive a stazovat sa aky je ten zivot zly, nikam sa nedostaneme. A ludstvo ako celok spolu s nami.

Mam jeden celkom dobry priklad zo zivota. Ako sposobit, aby mala firma staly rast? Jedna lahka rada, cas od casu (idealne raz za 5 rokov) zmente vsetko. Prehodnotte co robite, ako to robite, kde to robite a s kym to robite (ako spolocnost). Jedno vsak nemente. Zakladne hodnoty spolocnosti, ktore zostanu. Aj ked zacnete predavat jablka namiesto murovania. Len tak sa da vela zmenit a zachovat biznis v dnesnej dobe.

Tolko moje dnesne zamyslenie

 Blog
Komentuj
 fotka
uggla  30. 5. 2013 22:35
pozdravuje ťa Emi a máš jej poliať púpavu, dík
 fotka
edisek  30. 5. 2013 22:53
moc pijes

alebo malo
 fotka
catmartina  30. 5. 2013 22:57
zamýšľaj sa častejšie
 fotka
ohcysp  31. 5. 2013 21:18
 fotka
antifunebracka  2. 11. 2018 15:33
co mazes komenty jebko
Napíš svoj komentár