Stovko sa, ako to ma obvykle vo zvyku ráno, zobudil. Po dlhom a úkrutnom boji s vlastnou lenivosťou sa dokonca aj vytrepal zo svojej úžasnej a pohodlnej postielky. Každo pádne hlavný zápas toho rána mal stíle pred sebou. Takže prijímame stávky. Kto vyhrá Stovko alebo Stovkové vlasy?

Tí, čo si majú to štastie a poznajú ma osobne už určite vedia, že od toho ako som sa nechal nemilosrdne ostrihať, moje vlasy zásadne rastú všetkými možnými smermi, pričom sa úspešne vzdorujú takým detailom ako zemská gravitácia. Výsledkom toho je neskutočný bordel na hlave, ktorý sa skoro vyrovná tomu, čo je v nej a v mojom zošite z fyziky.

Každopádne keď som sa konečne vytrepal z postele a dosiahol ciel svojej rannej púte do kúpeľne, zrkadlo mi nemilosrdne ukázalo tú spúšť. Ten úvar, ktorý vystupoval z mojej prirodzenej pokrývky hlavy najviac zo všetkého pripomínal GSM vysielač krížený z televíznou anténou. Časť mojich vlasov proste vyhlásila štrajk a rozhodla sa, že bude vytŕčať z davu a to poriadne.

Sakra, ako sa toho zbaviť? nemôžem s tým ísť predsta na ulicu. Ešte odo mňa budú chcieť koncesionárske poplatky za moju hlavu. Kedže prvá vec, čo som mal po ruke, bola pochopiteľne ruka druhá, skúsil som použit všetkých mojich schopností a nejako tie ručne-stručne presvedčiť, že nieje nič lepšieho, ako sa voľne nechať unášat gravitáciou. Neúspešne.

Druhý až štvrtý pokus: Hrebene. Tých naštastie nemáme v kúpeľni veľa, lebo to by som sa s nimi trápil doteraz. Každopádne všetky pokusy boli márne, tie vlasy proste si dnes ráno povedali, že oni proste budú ostávať a nič im v tomto nekalom úmysle nezabráni. A čo takto si trošku pomôcť troškou vody. Ani kombinácia výtoku z vodovodného kohútika a hrebeňou nezabrala. Na tú anténku na hlave už bo som najskôr mohol chytať už aj HBO (ejdž-bí-ou) Comedy a to úplne zadarmo a podľa množstva billboardov, čo majú po celej Bratislave to musí byť fakt super vec.

V tom sa však moj zrak zvrhlo stočil k vosku na vlasy. Aby bolo jasné, Stovko takéto výmysly starovekých egypťanou, ktoré si bezohľadne prisvojila moderná civilizácia normálne nikdy nepožíva.
Jedným z pravidiel, ktorým podľa ktorých sa riadi Stovkov život je aj "Budeš veriť, že gély a vosky na vlasy spôsobujú ich vypadávanie!". Každopádne zúfalá situácia vyžaduje zúfalé riešenia.

Po krátkom zápolení s voskom na vlasy som vyzeral ako slizká karikatúra úradníka zo šestdesiatych rokov, ale aspoň sa zrušil veškerý príjem rádiových vĺn na moju hlavu.

Asi založím firmu ktorej úlohou bude vyextraktovať tú zázračnú esenciu z mojich vlasov a predávať ju potom ako účinný liek na problémy z potenciou. Už som tomu aj vybral názov. Prípravok pomenujem STOVOGRA a všetci uživatelia BIRDZu budú mať na ňu 10 percentnú zľavu.

 Blog
Komentuj
 fotka
ronny  4. 10. 2007 16:34
a pre dievcata nevyvinies nic??

zabavny blog vidiet, ze si vo forme
 fotka
anzu  4. 10. 2007 16:53
pekne

dobre poznam, mne sa tak na jednej tretine vlasov vyskytuje ukaz opisatelny asi takto: pomerne rovne a na konci stocene do 180stupnoveho uhla
 fotka
caro  4. 10. 2007 17:51
vidis vidis...nemal si sa strihaaat stava sa no...aj ked mne nie ale pozrela by som si to xD nehces natocit film?
 fotka
desiree  4. 10. 2007 22:01
Je to dobre. Tiez poznam take problemy s vlasmi, ako napr. ked si lahnem s vlhkymi, tak rano moje vlasy pripominaju detonaciu... A najnovsie sa mi neda natupirovat lava strana hlavy. Predpokladam, ze je to sposobene tym, ze si na nej stale spim...

Ale pekny blog. Vtipny.
 fotka
beruska_zuzanka  4. 10. 2007 22:10
Mno,ja som si ráno do sprchy nasadila čelenku, reku žeby som si nezamokrila ofinu a pak,keď som ju dala dolu... mno, nechceš súťažiť, kto z nás dvoch chytá lepší signáál??? Strčíme do vačku aj UPC s ich káblami

Inak faaakt suuuper blog,som sa pobavila najmä na "výtoku z kohútika" super stovko
 fotka
magaman  6. 10. 2007 20:09
rehot mrtny blog .. natiahnem si od teba kabel.. aj ja cem zadarmo HBO Comedy : D
 fotka
sent  7. 10. 2007 00:08
Nanowar rox
 fotka
sayre  10. 10. 2007 14:35
ja anin epotrebujem tahat moje kable su take dlhe a zasahuju take uzemja ze mam hbo comedy tjez zadarmo takze uspesne si vyhral boj s vlasmi? gratulujem aa naozaj by to chcelo njeco aj pre baby! .. a vlastne, zato si mozes sam ze ti rastu ako chcu...mas zato, ze si sa dal ostrihat!
 fotka
tashira  1. 1. 2008 02:26
sa budu nejake kupony rozdavat? poslem muza do šory
Napíš svoj komentár