Ženská logika. Toto slovné spojenie, vyvolávajúce úškrny u chlapov a urazené pohľady zo strany nežného pohlavia je vlastne akýsi súhrný názov pre veci, ktoré „vy chlapi nikdy nepochopíte“. Je to druh špecifického (a občas vážne nelogického) uvažovania väčšiny žien, vďaka ktorému je ten život tak krásne rozmanitý. Pre chlapa zdanlivo nepochopiteľná ženská duša funguje na jednoduchých princípoch. To je aspoň môj osobný názor. Som síce chalan, ale za tie roky pozorovania báb/žien (mám na mysli pozorovanie správania báb/žien, nie sexuálnu úchylku, aby sme v tom mali jasno) som prišiel na pár zistení o potrebách báb, ktoré som zhrnul do štyroch hlavných bodov. Jasne, je ich viac, ale tieto považujem za nosné piliere estrogénom zmietaných potvoriek.

1 aspoň priemerne inteligentá baba/žena potrebuje:

POSLUCHÁČA
To vraví samé za seba. („No potom som ich aj tak nekúpila. Ale na druhý deň som sa tam vrátila a zase som sa bola na ne pozrieť!“) alebo („Tá krava ma tam zas pred všetkými ponížila, bože, ja ju tak neznášam!“). Túto úlohu môžu a aj ju preberajú blízke kamarátky. Ak ju však nepočúva HLAVNE partner, myslím ze tam potom chýba dôvera a vzťah je založený na iných veciach. To sa však nedá pomenovať pravou láskou, ak ide iba o ukájanie telsných potrieb, i keď dočasne im to možno vyhovuje.

OBDIVOVATEĽA a CHVÁLIČA
Muži, obzvlášť citlivý na svoje ego, často zabúdajú, že ich dievčatá tiež potrebujú povzbudiť a pochváliť. „Si krásna“ namiesto „si sexi“, "milujem ťa“ namiesto „hej, hej, veď aj ja teba“ dokážu robiť zázraky. „Dnes vyzeráš fakt nádherne“ (uštipačnú poznámku o novovzniknutej vyážke/vráske (podľa preferovanéhu typu partneriek) si samozrejme necháme pre seba!) atď. Keď si po prvotnom zamilovaní takéto veci partneri rozprávajú čoraz menej, je jasné, že to potom nie je ako „keď sme ešte boli do seba tak bláznivo zamilovaní“. Veď to nie je také ťažké. Ďaľší a nemenej dôležitý bod je: chváliť ju za bežné veci („tie palacinky sú BOŽSKÉ“, „ty si už stihla upratať?“). A keď občas umyjeme pár tanierov alebo utrieme prach, nevymení nás za nič. (len neutierajte ten prach ponožkami, aj keď už patria aj tak do prania, to ich z nejakého neznámeho dôvodu strašne rozčuluje)


OPORU a OCHRANCU
Plece, na ktorom sa môže vyplakať po hnusnom dni v škole/práci/ doma (nehodiace sa preškrtni). Podporu pri dôležitých životných rozhodnutiach (miláčik, tento s véčkovým výstrihom alebo rolák?) Ehm... Podporu pri NAOZAJ dôležitých životných rozhodnutiach (zmena zamestnania, zmena účesu). Ďalej ochrancu, t.j. niekoho, s kým sa cíti bezpečne trebárs v noci v tmavej uličke alebo keď ju otravuje dotieravý bezdomovec a my ho pošleme do.. slušnejšie preč.

CHUCKA NORISSA
Dobre, to som možno trochu prehnal. Len že žena potrebuje majstra v prekvapeniach a čaká od života vzrušenie. Jasné, že si u nej šplhnete, keď ju zachránite pred bandou kovbojov, ktorý preferujú kruhovú útočnú formáciu a útočia po jednom, ale toto som zrovna nemyslel. Aby sa ten vzťah rýchlo neomrzel, je treba prinášať doňho stále, aj keď len maličkú, dávku vzrušenia. Sms-ka „ponáhľaj sa, mám pre teba prekvapenie“ alebo nečakaný výlet do reštaurácie. Alebo aj kvety, ak na ne nie je alergická . Myslíte si, že vás pošle do ... slušnejšie preč, keď použijete tento najstarší trik na svete? A čo sa týka intímneho života, tiež nejaké to vzušenie naviac nezaškodí.

Takže tieto štyri osobnosti spojené v JEDNOM tele hľadá väčšina žien (okrem tých zlatokopiek vy****ných). Ak sa mýlim, opravte ma a doplňte. Ženská logika je predsa len.. nevyspytateľná



venujem Evke, mojej úžasnej spolubývajúcej

 Blog
Komentuj
 fotka
mardzi93  14. 1. 2011 15:14
niektoré časti ma naozaj rozosmiali *thumbs up*
 fotka
emma111191  14. 1. 2011 15:15
tak tak
 fotka
ichigo111  14. 1. 2011 15:16
to je fajn.. len neviem, či mám pravdu, alebo trepem, predsa som len chalan
 fotka
filo99  14. 1. 2011 15:18
skvelo popísane
 fotka
hawran  14. 1. 2011 15:53
Sto bodov!!!



Sedí to, aspoň na mňa (až na toho Chucka
 fotka
stenatko  14. 1. 2011 16:18
Nepáči sa mi spojenie ženská logika! Pravdivý článok



@hawran HEJ! Dovolím si nesúhlasiť! Ja som tá najužásnejšia a najkrajšia a najmúdrejšia žienka na svete - ihneď mi to potvrď, inák si pôjdem poplačkať do kúta!
 fotka
sarah_whiteflower  14. 1. 2011 19:00
Úplne perfektný blog, paráda!! Perfektne si to napísal, dobre som sa pobavila a EŠTE NAVIAC je to aj pravdivé, na mňa to sedí skoro do posledného bodu
 fotka
singourney  14. 1. 2011 19:39
po dlhej dobe som konecne citala daky schopny blog 101 bodov



a urcite mas pravdu vo vsetkych bodoch...
10 
 fotka
hawran  14. 1. 2011 19:43
@stenatko Kto hovoril, že nie si



A ešte mám pripomienku, každý muž by mal byť nutný kus pod papučou, inak pôjdu reči, že už to diablovo semä nemáme radi etc.
11 
 fotka
scorpiongirl  14. 1. 2011 20:42
Dobrý blog
12 
 fotka
grietusha  15. 1. 2011 00:40
to je také super, dlho som nečítala niečo tak milo vydarené.



aj my chceme byť chválené! Satinský stále pripomínal, že ozembuchov treba stále chváliť a samozrejme mal pravdu ("jééééj, a to si na to ako prišiel? ja by som to nikdy nevedela... si taký šikovný!" - aj za predpokladu, že budeme hrať blbú. "jéj, ty si sám od seba umyl riady?"), ale aj my potrebujeme počuť, že sme super!

napríklad by sa mne a mojej sesternici zišla pochvala za to, že sme samy šikovne poznášali nadbytočné skrine do sklepu a premiestnili nábytok v izbe a ja som sama zmontovala lampu! a nikto nič :/
13 
 fotka
ichigo111  15. 1. 2011 01:32
dakujem, aj mna to tesi, ked ma chvalite a @grietusha , v tom mas pravdu, ked budem ak budem pisat blog "aku zenu potrebuje kazdy chlap", spomeniem to tam
14 
 fotka
kaylee  15. 1. 2011 01:43
suhlasim kde taki ziju?
15 
 fotka
ichigo111  15. 1. 2011 01:44
@kaylee o jednom by som vedel.. uz len to, ze som si to uvedomil, po com zeny tuzia, o niecom svedci, nie?
16 
 fotka
kaylee  15. 1. 2011 01:49
@ichigo111 no a nobelovku za to nechces? plus to ze to vies neznamena ze to aj robis vsak ano
17 
 fotka
kokinka  15. 1. 2011 01:54
fuu a stazujes sa ze ti nekomentuju blogy a aha ho



ja sa s tym celkom tak uplne nestotoznujem ale tak fajn blog
18 
 fotka
ichigo111  15. 1. 2011 01:56
@kaylee nobelovka vzdy potesi a robil som, lenze ked sa clovek nestrene s nalezitou odozvou, tak hlada stastie dalej.. a zas tolko partneriek som nemal, aby som mohol poskytnut dlhodobu statistiku
Napíš svoj komentár