Jar. Rozkvitnuté stromy, červené nosy alergikov a VEĽKÉ VÝSTRIHY. Teplé počasie robí priam divy nielen s chalnskými hormónmi, ale aj so zmýšľaním dievčat. „Konečne je teplo, môžem si vyskúšať ten priesvitný top z výpredaja!!“ Takže v parku sa okrem rozkvitnutých stromov stretávame s rytmicky poskakujúcimi a lákavými ženskými prsiami. A tu nastáva problém.

PROBLÉM: „Čo čumíš, vole?“

Čím priesvitnejšie tričko a vačší výstrih, tým lepšie. „Šak mám pekné prsia, prečo by som ich neukázala ? Nech chalani čumia, čo nemôžu mať.“ Keď však príde na na činy, a babský dekolt púta pohľady, dané dievča sa cíti urazeno, že stretáva samých úchylákov. „Všeti chalani sú robvnakí, rovnaké prasatá“. Čo má však chudák chalan robiť, keď mu okoloidúcie prsia zaberú ¾ zorného poľa? Navyše, je vedecky dokázané, že ženské prsia produkujú bližšie nepreskúmanú formu gravitačnej energie, vzťahujúcej sa výhradne na oči mužov.

Teda baba sa na jednej strane oblečie tak, akoby robila živú reklamu mäsokombinátu, na strane druhej prekvapená z toho, keď okoloidúcim chalanom a mužom idú oči vyskočiť z jamôk a staršie panie sa prežehnávajú a nadávajú na skazenú mládež. Príde mi to podobné tomu, keď sa bohatí miliardár rozhodne urobiť výstavu svojich limuzín a nadáva na ľudí, ktorí si prídu autá obzrieť. Zhrniem to len dvoma slovami: ŽENSKÉ MYSLENIE.

RIEŠENIE

Aby sme teda zabránili naštvaným pohľadom daného dievčaťa, je najjednoduchším spôsobom odvrátiť hlavu. Nestačí len odvrátiť pohľad, to kvôli vyššie spomínajnej gravitačnej sile. Pri tomto zdanlivo jednoduchom úkone, ako je otočenie hlavy, hrozí viacero zdravotných rizík. Napríklad bolesť v krku, v niektorách prípadoch dokonca vyskočenie platničky. A keď teda muž pozerá niekam inam ako pred seba, hrozí napríklad vrazenie do stĺpu pouločného osvetlenia, šlapnutie do psieho exrementu, dokonca prišľapnutie menších plemien psov, ktorí ten exkrement práve produkujú. Samozrejme hrozí zrážka s inými ľuďmi, cyklistami a podobne.

Preto aby sme sa vyhnuli takýmto rizikám, je skvelým a jednoduchým riešením nasadiť slnečné okuliare. Chalan vypadá cool a pritom zostáva stále verný svojím pudom.

Varovanie: Neodporúča sa sa zabrániť nežiadúcim pohľadom pohľadom tým, že zakryjeme dané prsia rukami. Dievčatá sú na to obzvlášť citlivé.

 Blog
Komentuj
 fotka
whatsername8  5. 5. 2010 21:19
minule to rozoberali v televiznych novinach na jojke, a...ja radšej nosim minisukne
 fotka
kokinka  5. 5. 2010 21:20
 fotka
jaro1991  5. 5. 2010 22:16
pravda... daju si vystrih, a potom sa cuduju, ze sa tam pozrieme... zenska logika...
 fotka
husky  5. 5. 2010 22:43
krasne myslienky!
 fotka
bonita  6. 5. 2010 13:55
vystihol si to dobre

a súhlasím s tebou a som dokonca žena
 fotka
sqad  6. 5. 2010 21:34
šuhajde šuhajde ..boobies uaaa
 fotka
antifunebracka  22. 12. 2010 18:08
presne tak. sialene zenske☺
 fotka
hotheadcoldheart  11. 1. 2011 23:55
pises velmi putavoa .. som potesena ..takym zartovnym sposobom



prstiky drzim pri dalsich clankoh
Napíš svoj komentár