Ani neviem čo to je ,.. a čím vlastne začať. Asi opäť tým že na nete stretávam tisícky chalanov no tento ? Tento je unikátny kúsok. Nielen že ma priťahue ale jeho slová, vyjadrenia a vyznania ma vždy dostanú.

Práve vyšiel zo vzťahu s dosť dochrámaným srdcom tak ako ja z predošlého. No ked sa bavíme spolu nemyslím na iné.. čo by som dala aspon za chvílku byť v jeho prítomnosti. Tvoriť aspon 20 minút jeho voľného času. No azda to všekto raz výjde a bude to všetko podľa mojich / našich predstáv.

Na to že sa poznáme cez internet a tak krátko, vždy mu mám čo povedať a som rada že je kumne s každého hľadiska úprimny a chápavý.
Je niečo ako exeplár,ktorý ma každý v svojej hlave iný a podľa svojich predstáv.
Je niečo ako sen, ktorý som snívala dlhé noci no teraz sa môže splniť.
Je niečo neopísateľne dokonalé a to najlepšie pre mňa.

Možno to všetko skončí len konverzáciou na internete. Možno len kávou v potulnom bare a možno neskončí nikdy. To všetko su pocity ktoré ani nedokážem opísať. Ktoré sa dajú len cítiť z toho druhého a vnímať len takou istou mysľou. Niečo,.... z čoho mi jebe v hlave a zároveň ma od všetkého uzatvára a ukľudňuje od stresujúceho bežného života.

No mám tak veľa pocitov cez tú všetkú diaľku. No niekedy si mylsím že som len namotaná na reči ktoré možno ani niesú skutočné. No možno sú skutočné v tom prípade ak to budem myslieť vážne a uskutočním si ich.

Všetko o čom dokážeme snívať sa môžem realizovať. Tomu verím a dufma že sa mi všetko podarí v prospech naších oboch predstáv.
PS: Si úžastne neopísateľný chalan a dufam že dobrými kamarátmi ostaneme stále .Mám ťa rada * Ďusik

 Úvaha
Komentuj
 fotka
antifunebracka  14. 1. 2014 16:38
uz nie ste spolu, ze?
 fotka
ikushqa01  27. 1. 2014 21:27
20.12 sme sa dali dokopy a od vtedy sme spolu
Moc štastný
Napíš svoj komentár