Asi stačí tých klamstiev. Toto je môj posledný odkaz, ktorý vám môžem poslať, viac papiera mi nedali a aj náplň v pere sa o chvíľu vytratí. Priznávam sa, to všetko, čo bolo v tom sne, nebol len sen, ale skutočnosť. Nechcela, som sa vám hned priznať. Som chladnokrvná vrahyňa, ktorá zabila nevinného človeka - Martina.
Momentálne sedím už v cele. Tri sivé steny a jedny hnusné mreže, ktoré ma delia od normálneho sveta. Vlastne, nie len to ma od toho delí. Ďalších niekoľko múrov a ostnatých drôtov. Nie, nehccem, aby ste ma ľutovali. Môžete ma nenávidieť pre tento môj čin, prečin, či závažný zločin. Sama neviem prečo, ale asi zo žiaľu za Viktorom. Stále ho ľúbim...

Bola by som teraz najradšej, keby ma odsúdili na trest smrti, bola by som konečne s Vitorkom. Aby ste boli v obraze, on naozaj zomrel, len s Martinom to nebolo také ružové, jednoducho som ho zabila.

Moja mama je pre môj čin na psychiatrii, lebo sa psychicky zrútila. Martinova rodina ma nenávidí a ani sa im nečudujem.

Nechcem to ďalej naťahovať. Pozerám na to posteľné prádlo. Asi to všetko ukončím. lebo mi už Viktor chýba ...

Viem rýchlo to končím,a le dochádza papier a toto je posledný list, ktorý môžem ešte poslať. Myslíte, že by som ho mala poslať mame ?! Zbytočne, nehcce o mne vedieť, nebudem jej zhoršovať jej zdravotný stav. Len dúfam, že správu o mojej smrti jej povedia so súcitom.

Môžete ma odsúdiť vo vašej mysli, nech sa páči!
Som vrahyňa !

Lúčim sa s vami !

 Blog
Komentuj
 fotka
motovidlo323  22. 3. 2020 17:06
Nezabíjaj sa, pretože vždy je za čo žiť!
Napíš svoj komentár