"No tak bude to moja?" zamával na ňu zavalitý chlap so strniskom.
"Želáte si?" podišla k nemu Nina. Chlap si ju začal premeriavať s výrazom hladného leva. Ani ju to neprekvapovalo. Dlhonohá vysoká blondska v krátkej sukni a priliehavej čiernej blúzke často priťahovala pozornosť mužov. Lenže pri jej šťastí natrafí vždy na najväčšie prasa.
Závistlivo sa pozrela na Ritu, bucľatú sympatickú brunetu. Vždy sa jej ujdú tý najlepší zákazníci a potom sa okolo nich krúti celý večer.
"Najradšej by som si dal teba, zlato!" uškrnul sa a chlípne sa natiahol, že ju chytí za zadok.
"Toto nie je v ponuke." odpovedala s ľadovo chladnou tvárou a cúvla o pár krokov aby na ňu chlap nedosiahol. Keby to bolo na nej tak by sa otočila a tvárila sa že sa nič také nestalo. Lenže za to by nedostala peniaze. A tie potrebuje.
"Ale no ták. Dievča ako ty by nemalo byť také vzťahovačné. Inak to nikam nedosiahneš moja." zarehotal sa a jeho pivný bachor sa len tak natriasal.
"Až tak ďaleko to nepotrebujem dosiahnuť."
"Naozaj moja?" chlap sa postavil a odsunul pri tom stôl. Zarinčali pritom poháre od piva, ktoré boli na stole. Tento zvuk v bare Orléans pôsobil ako alarm.
Okamžite sa pri Nine objavil Michael urastený barman, Bývalý vojak, ktorý občas preberal úlohu vyhadzovača.
"Ale ale... Ukľuďnite sa pánko. Čo keby som vám ešte raz namiešal Ohnivého Jacka? Na účet podniku...." uškrnul sa Miachael. Asi si už predstavuje ako ho bude úplne ožratého vyhadzovať na ulicu. Nina doňho štuchla lakťom. Nevedela si jednoducho pomôcť. Ten chlap je už teraz na mol. Bolo by to skoro ako trestný čin naliať mu ešte jeden pohárik.
Lenže dotyčný si zrejme všimol Ninino gesto a bohvie ako si ho vysvetlil. V momente sa totiž prudko zahnal za Michaelom a uštedril mu takú do zubov, že Michael, chlap ako hora sa zvalil na zem a privalil ďalších dvoch chlapov.
No a takto sa v bare Orléans spustila riadna ruvačka.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár