Niečo ,čo sa nedá vyčerpať, niečo, čo nás drží pri živote. Čo to je ?No predsa láska. Najkrajšie slovo na svete, a nielen slovo, najkrajší cit, aký môže existovať. Počuješ slová milovanej osoby a už si v siedmom nebi. Takto znejú slová vyjadrujúce lásku, slová ľúbim ťa. Avšak bohužiaľ nie každý má to šťastie počuť ich. To sú ľudia, ktorí si síce lásku zaslúžia, no nedostávajú ju v takej miere ako by potrebovali. Sme už raz takí. Čoraz viac nám záleží n a fyzickej kráse a o to, čo je podstatné sa nik nestará. Preto títo ľudia bez lásky zájdu niekam, kde majú možnosť tíško premýšľať nad svojím životom. Často krát je takýmto miestom počítačová kaviareň a internet.
Prečo? Čo tam robia? Jednoduchá odpoveď hľadajú tam to, čo nenašli , hľadajú lásku. Je však možné nájsť si lásku s pomocou internetu? Alebo, je možné milovať niekoho na druhej strane siete? Možno ťažko uveriteľné, ale ja si myslím, že áno. Áno, je možné nájsť si lásku s pomocou internetu a áno, dá sa milovať niekoho, kto je niekde tam, na druhej strane. Prečo si to myslím? Pretože môj život ma o tom presvedčil. Život je ten, kto vás presvedčí aj o tom, čomu sami neveríte. U mňa to bola jedna nevinná hodina informatiky, ktorá sa zmenila na dlhý príbeh, na takú malú telenovelu. Žiaľ táto telenovela s a neskončila krásne a romanticky. No nič, to neznamená, že predtým nebola romantická. Ľúbili sme sa to áno, ale napokon nás rozdelilo to, čo nás najviac spájalo. Rozdelila nás láska. Možno si poviete, že ,keď niekoho ľúbite nikdy mu neublížite. Neverte tomu ako sa hovorí: Nikdy nehovor nikdy. Tak to bolo aj v mojom prípade ublížila som niekomu koho som ľúbila, pretože jeho láska bola taká silná, že prerástla v žiarlivosť a pocit, že môže niekoho vlastniť. Láska je však o niečom inom. Ide v nej o uspokojovanie základnej potreby, potreby milovať a byť milovaný. Vôbec sa nečudujem ľuďom bez lásky, že ju hľadajú takto. Veď to je jeden zo spôsobov. Je síce pravda, že internet môže byť zdrojom nepravdivých informácií i zla, ale zas musíme byť trošku i optimisti a veriť, že sa to podarí. A, keď budeme optimisti určite to bude dobré, pretože tí na druhej strane to budú z vás cítiť a budú sa k vám inak správať. Potom už bude na vás ako si budete ďalej pestovať tieto vzťahy a ,či prerastú v lásku. Avšak dávajte pozor aj na to, aby ste neuverili nesprávnym ľuďom a neboli sklamaní.
Je fajn nájsť si lásku, ale je veľmi dôležité rozlíšiť, či to je naozaj láska, či sebaklam. Takže verte tomu, že láska cez internet naozaj existuje, len ju musíte spoznať. Ako? To vám prezradí vaše srdce.

 Blog
Komentuj
 fotka
gandalf  11. 12. 2007 15:04
prečo nie?podľa mňa je to možné spoznať najprv niekoho dušu a až potom to ostatné.

veď po prvom stretnutí by iste hneď každý odhalil nakoľko mu ten druhý človek klamal.
 fotka
fremo  11. 12. 2007 18:32
Múdro hovoríš, že nemám veriť nesprávnym ľudom. Len mi povedz. Oni to majú vytetované na čele, či ako ich mám rozoznať?



Inak ja myslím že jediný dôvod prečo sa cez internet dá zamilovať je ten, že človek je tvor dosť primitivny. Až tak, že sa zamiluje do niekoho, koho v živote nevidel.
 fotka
kamzik87  11. 5. 2008 09:05
"Láska je strašne bohatá, láska, tá všetko sľúbi, no ten čo ľúbil, sklamal sa a ten, čo sklamal, ľúbi..." asi takto by sa dala zvyčajne charakterizovať láska cez internet. Je pravda, že mnohí hľadajú skutočne lásku cez internet, pravda, človek na internete v pocite anonymity povie viac, ako by to dokazal v skutočnosti.

Paci sa mi ako je v zavere blogu vyjadrena nadej, ze skutocne napriek vsetkemu "zlu" a "klamu", ktory sa nachadza na internete sa najde aj par dobrych ludi.
Napíš svoj komentár