Aj keď by som chcela miliónmi slov vyjadriť to čo ma v tejto chvíli trápi aj tak to nedokážem,nedokážem povedať to čo by som chcela.
Tak neviem či sa mi to podarí ale každopádne mi možno bude lepšie,iba možno ,ale treba to skúsiť.Srdce ma bolí ,bolí ma všetko.Prečo?Pretože život je krásny,ale občas dokáže človeku naštedriť toľko negatívneho,že zrazu má pocit,že nevie prečo žije.Aj mne v tejto chvíli behajú hlavou milióny myšlienok,ako urobiť všetko preto aby to veľké prečo raz a navždy zmizlo.Všetko sa to začalo tak krásne,že som si myslela,že je to iba sen z kt.sa nechcem zobudiť.Keď sa to však stalo zistila som že to vôbec nebolo také krásne.Teraz tu sedím a kladiem si tú prihlúpu otázku prečo som bola taká naivka a myslela si,že všetko bude v poriadku.Ok možno si myslíte že to naivkou som dobre,je mi to už úplne jedno pretože v tejto chvíli mi je mi jedno čo si kto myslí .Pretože dnešný svet je taký krutý a nespravodlivý,že už v ňom nemôže byť viac neprávosti ako je.Za tých 18rokov si začínam pomaly zvykať.NO neviem či niekedy pochopím ako človek dokáže ublížiť niekomu natoľko,že nie je schopný myslieť na nič normálne. Že myslí iba na to ako ho ten druhý mohol podraziť a vziať mu to čo patrilo iba jemu.Či to už bolo jeho srdce čas čokoľvek.Všetko má svoje opodstatnenie a síce že sú ľudia a ľudia .Ale keď vás za váš život sklame viac ľudí, bojíte sa potom dôverovať aj tým ktorý by si to zaslúžili.Bojíte sa už dôverovať aj sami sebe.Preto si v každom prípade treba uvedomiť čo ja podľa mňa správne a čo nie.Čo mám,nemám povedať,čo mám,nemám urobiť a podobne.Potom si možno nebudete klásť tu pre mňa hlúpu a nemožnú otázku prečo?
Bola by som veľmi rada ak by mi niekto po prečítaní toho čo som sem napísala povedal aký ma na to celé názor aký má k tomu všetkému vzťah prípadne či aj on už nad niečím takým uvažoval.

 Blog
Komentuj
 fotka
bobor  30. 8. 2007 18:24
- na začiatku všetkého je kásny motýľ (to dáva perspektívu a nádej do budúcna...)



- potom príde nejaká odporná húsenica (bez otázok a bez opýtania zožerie všetko hlava nehlava, živé i neživé...)



- potom sa to všetko nejako zakulí (zmysel života skôrnatie a dostane sa do neurčita a bezkrásy a bezživota a beznádeje...)



- a čo príde potom? tomu netreba veriť a ani v to netreba dúfať, to je proste fakt čo sa stane... ved ale to uz si zodpovies aj sama



evolúcia nepustííííííííííííííííí

lietať sa proste musííííííííííííí

tak pekný let



BOBOR
Napíš svoj komentár