Vzhladom na predchadzajuce ohlasy sa predom ospravedlnujem za preklepy alebo nespravnu gramatiku. Pisem na telefone a uprimne mam na haku ci sa to niekomu paci, pisem to pre seba lebo nocne v herni byvaju nudne a jeden uz nevie nad cim skor rozmyslat.

K teme bordel.. mam rada organizovany neporiadok, chaos ale iba vo veciach, ktore su moje a nechcem v nich mam dalsich ludi, ako napriklad myslienky. 

Co sa tyka mojej prace beriem poriadok ako jednu z najdolezitejsich zasad. Nech je podnik akokolvek plny, zakladom su ciste stoly, popolniky aj pracovisko. V pripade, ze s tym niekto nesuhlasi urcite bude s druhym bodom programu.

Natura par jedincov je neskutocna. Ako mozete nasledujucej smene nechat neporiadok na pracovisku. Vsetky stoly zacapkane, poplniky plne, riad neumyty, bar s kavovarom a vsetko s tym spojene rovnako spinave. V zivote nikde by som si to nedovolila. Nech aj ostanem v praci dlhsie a nikto mi to nezaplati, to ze som si neriadila priebezne je moj problem.

A este keby ste to nemenovanym kolegom neprizvukovali viac krat pred tym. Raz som sa nasrala a jednej novej kolegyni, ktora ani na treti krat nepochopila, ze treba mat poriadok, nestastnou nahodou vyvrsila az mi jej bolo luto. A kolega, ten ma tiez na male. Do pekla co to je za novy zvyk na tomto svete, ze ludia maju v riti ako po nich vyzera nieco kde stravili celych 12 hodin zivota. Nedoplnene chladnicky, plna bednicka, vsetko zalepene, poklepane popolom, spinave od kavy no hnus. 

Nerozumiem ako v takom niecom moze clovek vydrzat polku celeho dna. Ved to sa ani neda ked niet kam polozit telefon aby nebol cely hnedy alebo polozeny v rozliatom vine. 

Prisaham, ze najblizsie budem sediet na bare a fajcit jednu od druhej pokial nebude poriadene a ked bude mat dotycny z 12 peknu 18 tak sa to nauci-riadit si priebezne. 

 Blog
Komentuj
 fotka
torpedo08  27. 12. 2015 01:17
tak ked na to sef sere tak sa snad zamestnanci nepotrhaju neni to ich izba aby tam udrzovali cistotu ked nemusia a este ked to ty po nich upraces tak uz uplne budu srat na to
 fotka
inmyfmind  27. 12. 2015 01:43
Dakujem som rada, ze nie som jedina co si mysli, ze ma byt poriadok na pracovisku. No sef to nevidi a ja si kolegov asi len tazko vyhodim
 fotka
dumbledore  27. 12. 2015 10:12
Tak to neupratuj a keď to nevieš vydržať, tak si nájdi inú robotu. Predtým a viackrát je spolu.
 fotka
drazoal  27. 12. 2015 15:07
čo 12 hodín, ale na byte mám ľudí, čo tam (asi pochopiteľne) bývajú, často 12+ hodín denne, a neserie ich nič. v chladničke hnijú veci, z koša kypia smeti, v dreze hora riadu... a kým to nespravím ja (alebo dostatočne dlho nepočkám, čo je dosť náročné), tak to tam všetko zostane
najlepšia reakcia na plesnivé jedlo v chladničke: "Je to tam už asi mesiac, ja o tom viem, len som čakala, kedy si to všimnete."
EXTERMINATE


chcel som povedať,
že ťa úplne chápem.
Napíš svoj komentár